RedMagic написа:Също като Джони, никога не съм очаквал, че ще ги обърнем. Дори си мислех, че максимума от този мач, когато ни поведоха, е да стигнем до дузпи и там с малко късмет да ги бием. Но ето че можело да се обръщат мачове. Ако бяхме спечелили и мача с Норич, добре щеше да е, но това е минало, нека се радваме за Суарес, който беше навлязал в нещо като мини-криза от към головете, но днес вкара два страхотни, особено първия, и да се надяваме, че сега ще започне редовно да бележи и във ВЛ. Иначе до печеленето на този турнир остават още 3 мача - четвърт-финал, полу-финал и финал. Там вероятно ще срещнем някой от другите грандове - Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал. Сега не ми се търси да видя кои са другите 3 отбора, които продължават, освен ние и тези четири гранда, които изброих, но да се молим да не се падаме срещу някой от грандовете толкова рано. То че не е рано, не е, но ми се иска полу-финал срещу Челси или Манчестър Сити, а финал срещу Манчестър Юнайтед. Надявам се, че ще се паднем срещу някой по-лесно преодолим отбор на четвърт-финалите...
- Carling Cup Quarter-Finalists
Arsenal
Blackburn Rovers
Cardiff
Chelsea
Crystal Palace
Liverpool
Manchester City
Manchester United
Миналата година на финал бяха отбора на Бирмингам.Така че защо малките отбори да не стигнат напред.Нямам против и да излезем с/у грандовете тъй като пускат дълбок състав на резерви,докато ние играем частично с резерви.