Стоук Сити - Ливърпул 26.10.2011, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Стоук Сити - Ливърпул 26.10.2011, 21:45 ч.

Мнениеот Hakercheto » 27 окт 2011 13:57

RedMagic написа:Също като Джони, никога не съм очаквал, че ще ги обърнем. Дори си мислех, че максимума от този мач, когато ни поведоха, е да стигнем до дузпи и там с малко късмет да ги бием. Но ето че можело да се обръщат мачове. Ако бяхме спечелили и мача с Норич, добре щеше да е, но това е минало, нека се радваме за Суарес, който беше навлязал в нещо като мини-криза от към головете, но днес вкара два страхотни, особено първия, и да се надяваме, че сега ще започне редовно да бележи и във ВЛ. Иначе до печеленето на този турнир остават още 3 мача - четвърт-финал, полу-финал и финал. Там вероятно ще срещнем някой от другите грандове - Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал. Сега не ми се търси да видя кои са другите 3 отбора, които продължават, освен ние и тези четири гранда, които изброих, но да се молим да не се падаме срещу някой от грандовете толкова рано. То че не е рано, не е, но ми се иска полу-финал срещу Челси или Манчестър Сити, а финал срещу Манчестър Юнайтед. Надявам се, че ще се паднем срещу някой по-лесно преодолим отбор на четвърт-финалите...

- Carling Cup Quarter-Finalists
Arsenal
Blackburn Rovers
Cardiff
Chelsea
Crystal Palace
Liverpool
Manchester City
Manchester United
Миналата година на финал бяха отбора на Бирмингам.Така че защо малките отбори да не стигнат напред.Нямам против и да излезем с/у грандовете тъй като пускат дълбок състав на резерви,докато ние играем частично с резерви.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 27 окт 2011 14:00

JalkiSte написа:Нюкасъл вкарват 2 гола в 90 минута и изравняват, тия са прокълнати да не загубят тоя сезон :lol:

Ама загубиха :)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 27 окт 2011 14:11

IvanAtanasov написа:Кога е жребия за другия кръг :?:

Round 1 Released on 16th June 2011 (10am)
Round 2 Thursday 11th August 2011 following live TV game
Round 3 Saturday 27th August on Soccer Saturday
Round 4 Saturday 24th September on Soccer Saturday
Round 5 Saturday 29th October on Soccer Saturday
Semi-Finals TBC

More draw dates available soon.

The ROUND DATES for the 2011/12 Carling Cup are:

Round 1 w/c 8th August 2011
Round 2 w/c 22nd August 2011
Round 3 w/c 19th September 2011
Round 4 w/c 24th October 2011
Round 5 w/c 28th November 2011
Semi Final 1 w/c 9th January 2012
Semi Final 2 w/c 23rd January 2012
Final Sunday 26th February 2012 (Wembley Stadium)

Информацията е от http://www.carling.com/carlingcup/draw/
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 27 окт 2011 14:18

blue avalanche написа:
liverpool96 написа:Не знам с тая игра как ще отстраним някой измежду Сити, Арсенал, Юнайтед и Челси...

С тази игра???Никакъв шанс!На оптимистите,дето апелират към "вземането назад" на някои мнения-да се огледат!Освен двата гола на Суарес-пълен хаос!И в нападение,и в защита.

на британия се играе трудно,челси и мю се препънаха ние с 50/50 титуляри и резерви ги обърнахме какво пак сте недоволни?
liverpool96 написа:Абе ти чуваш ли се Карагър да играе ляв бек? С ония житни бегачи, направо жал му майка...

нарочно изчаках мача за да пусна тва мнение:та къде ги видя цял мач тия житни бегачи от стоук??и по точно откога стоук имат бързи футболисти??
liverpool96 написа:Суарес с титулярните си пропуски.

liverpool96 написа:Айде бе, критиците на Суарес. Къде сте не ви виждам?

малко странно тея две мнения да ги пуска един човек а?

колкото до мача това ни е първия обрат без да има за противниковия отбор червен картон от 7-ми февруари 2009.
иначе хейтърите на хендо да кажете нещо за центрирането му накрая?
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 окт 2011 14:41

Сгеа имаме мач с Уест Бромич, така че се надявам най-накрая да вземем 3-те точки. Не разбирам едно обаче защо Макси продължава да топли пейката за сметка на Даунинг? Видя се че първото полувреме направи някои доста интересни комбинации, ама горкия много неточно му подаваха.... Другия, който ми хареса горе-долу беше Спиъринг. Мисля, че този път Кени не сгреши като пусна Коатес. Много важна роля изигра Коатес, въпреки грешката му при гола... Има хляб в него... И отново се питам защо Хендерсън игра по крилото??? Срещу Юнайтед направи много добро включване зад нападателя, но незнайно защо Кени продължава да го мъчи по крилото... Керъл на обичайното средно ниво, но този път с няколко по-добри включвания, но нищо по-сериозно. Кели също ми хареса много. Както и включването на Белъми. Като цяло ми хареса как играхме при положение, че бяхме с няколко резерви. Надявам се срещу Уест Бромич да се даде шанс на Шкъртел и за негова сметка Карагър да седне малко на пейката, че доста глупости прави. Сега ми интересно дали Белъми ще започне отново мача или ще бъде пренебрегнат. Еми това е от мен и големи благодарности на Суарез заради когото си легнах спокоен.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 27 окт 2011 17:15

Alonso_Massa написа:Сгеа имаме мач с Уест Бромич, така че се надявам най-накрая да вземем 3-те точки. Не разбирам едно обаче защо Макси продължава да топли пейката за сметка на Даунинг? Видя се че първото полувреме направи някои доста интересни комбинации, ама горкия много неточно му подаваха.... Другия, който ми хареса горе-долу беше Спиъринг. Мисля, че този път Кени не сгреши като пусна Коатес. Много важна роля изигра Коатес, въпреки грешката му при гола... Има хляб в него... И отново се питам защо Хендерсън игра по крилото??? Срещу Юнайтед направи много добро включване зад нападателя, но незнайно защо Кени продължава да го мъчи по крилото... Керъл на обичайното средно ниво, но този път с няколко по-добри включвания, но нищо по-сериозно. Кели също ми хареса много. Както и включването на Белъми. Като цяло ми хареса как играхме при положение, че бяхме с няколко резерви. Надявам се срещу Уест Бромич да се даде шанс на Шкъртел и за негова сметка Карагър да седне малко на пейката, че доста глупости прави. Сега ми интересно дали Белъми ще започне отново мача или ще бъде пренебрегнат. Еми това е от мен и големи благодарности на Суарез заради когото си легнах спокоен.

1- Казваш това сякаш Ливърпул са в положението на Уулвърхемптън (с 6 мача без успех)
2-Аз не разбирам защо Макси трябва да е титуляр. Макси и в резервите не трябва да бъде пускан.
3-Щом виждаш,че Спиъринг е играл добре,как искаш Хендерсън да играе в средата? Хендо е крило,сигурно защото Далглиш ще го налага там и прави така,че да свикне по-добре с тая позиция.
Само Левски!
You'll never walk alone!

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 27 окт 2011 18:50

Hakercheto написа:
dsadsadasdasdasd написа:Koaтес просто ужасен и грешката и играта му след добро отиграване идва поредната тапа изява.

КАк може да има такива хейтъри само.
Коатес и Агер бяха над всички в защитата!!

Хареса ми,че показахме дух и обърнахме резултата. Нещо,което не бяхме правили този сезон.
За другите хейтъри,където не млъкнаха с техният Макси. Видяхме го Макси,колко е добър. Ако ще ми вадите рецитал за 2та хетрика в края на миналия сезон,всички голове без 1-2 може би му дойдоха на празна врата. Още съм на мнение че Макси няма едно хубаво центриране,всъщност той няма 1 центриране вчера. Не казвам че Даунинг е много добър ,но той е по добрият избор.
Хендерсън ще влезне в час. Помнете ми думата.
И излиза,че единственото ни свястно крило е Белъми,който е феноменален и не знам как не го взехме обратно при нас по -рано

Аз хейтър никога !! Просто си изказвам мнението не беше толкова добър. Може би всъщност се справяше леко а когато имаше тежки задачи той сам си ги правеше такива. При голо много глупава грешка какво я умаловажавате? Имаше цялото време на света да я изчисти в тъч или напред. Иначе се вижда, че има какво ра покаже, но с такива елементарни грешки (не говоря само за гола имаше поне 4 5 случая в които си повжда топката ужасно, при които може да подаде и чисти топката е това не е добра игра!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 окт 2011 19:17

Hakercheto написа:
Alonso_Massa написа:Сгеа имаме мач с Уест Бромич, така че се надявам най-накрая да вземем 3-те точки. Не разбирам едно обаче защо Макси продължава да топли пейката за сметка на Даунинг? Видя се че първото полувреме направи някои доста интересни комбинации, ама горкия много неточно му подаваха.... Другия, който ми хареса горе-долу беше Спиъринг. Мисля, че този път Кени не сгреши като пусна Коатес. Много важна роля изигра Коатес, въпреки грешката му при гола... Има хляб в него... И отново се питам защо Хендерсън игра по крилото??? Срещу Юнайтед направи много добро включване зад нападателя, но незнайно защо Кени продължава да го мъчи по крилото... Керъл на обичайното средно ниво, но този път с няколко по-добри включвания, но нищо по-сериозно. Кели също ми хареса много. Както и включването на Белъми. Като цяло ми хареса как играхме при положение, че бяхме с няколко резерви. Надявам се срещу Уест Бромич да се даде шанс на Шкъртел и за негова сметка Карагър да седне малко на пейката, че доста глупости прави. Сега ми интересно дали Белъми ще започне отново мача или ще бъде пренебрегнат. Еми това е от мен и големи благодарности на Суарез заради когото си легнах спокоен.

1- Казваш това сякаш Ливърпул са в положението на Уулвърхемптън (с 6 мача без успех)
2-Аз не разбирам защо Макси трябва да е титуляр. Макси и в резервите не трябва да бъде пускан.
3-Щом виждаш,че Спиъринг е играл добре,как искаш Хендерсън да играе в средата? Хендо е крило,сигурно защото Далглиш ще го налага там и прави така,че да свикне по-добре с тая позиция.

Добре де това си е моето мнение...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 окт 2011 19:44

dsadsadasdasdasd написа:
Hakercheto написа:
dsadsadasdasdasd написа:Koaтес просто ужасен и грешката и играта му след добро отиграване идва поредната тапа изява.

КАк може да има такива хейтъри само.
Коатес и Агер бяха над всички в защитата!!

Хареса ми,че показахме дух и обърнахме резултата. Нещо,което не бяхме правили този сезон.
За другите хейтъри,където не млъкнаха с техният Макси. Видяхме го Макси,колко е добър. Ако ще ми вадите рецитал за 2та хетрика в края на миналия сезон,всички голове без 1-2 може би му дойдоха на празна врата. Още съм на мнение че Макси няма едно хубаво центриране,всъщност той няма 1 центриране вчера. Не казвам че Даунинг е много добър ,но той е по добрият избор.
Хендерсън ще влезне в час. Помнете ми думата.
И излиза,че единственото ни свястно крило е Белъми,който е феноменален и не знам как не го взехме обратно при нас по -рано

Аз хейтър никога !! Просто си изказвам мнението не беше толкова добър. Може би всъщност се справяше леко а когато имаше тежки задачи той сам си ги правеше такива. При голо много глупава грешка какво я умаловажавате? Имаше цялото време на света да я изчисти в тъч или напред. Иначе се вижда, че има какво ра покаже, но с такива елементарни грешки (не говоря само за гола имаше поне 4 5 случая в които си повжда топката ужасно, при които може да подаде и чисти топката е това не е добра игра!

добре де ..виждаш как коатес си я повежда ужасно а не виждаш керъл как я повежда на три метра :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 27 окт 2011 19:53

Точно пък в този мач няма за какво да се съди Керъл да не говорим, че имаше не малка вина за 2рия гол на Суарез. Иначе знам, че той не демонстрира нещо кой знае какво в Ливърпул до момента. Но аз казвам това за Коатес, защото просто не всичко беше розово в играта му. А и цитата, който Хакерчето ми е взел е от първото пуловреме. Аз не казвам, че е слаб казвам, че игра зле. И никога не съм казвал зе Керъл, че играе добре, казвам, че е добър има разкика Брат :)

Върни се в “Ливърпул”