|КУК|Ливърпул - Челси|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: |КУК|Ливърпул - Челси|

Мнениеот Plovdiv_1926 » 21 яну 2015 11:11

crazy_one написа:Много добра игра на Ливърпул вчера срещу Челси, а з съм довелен!
Мисля, че това се дължи не само на факта, че играта ни като цяло е в подем, а и на явлението присъщо на Ливърпул да играяъ по-силно срещу по-силните съперници.

Челси според мен ни превъзхожда и в тактически и в игрови план - индивидуални качества на играчите и обиграност на тима като цяло, но вчера това не се видя. Това е доказателство, че с мотивация, тактическа дисциплина и много бягане може да се навакса разликата в класите с по-добре подготвените отбори от нас.
Мисля че ако продължаваме да играем подобно и с малко късмет можем да постигнем нещо значително този сезон (спечелване на купа или да завършим в Топ 6 отборите).

Напред към следващия мач!

Come on MERSEYSIDE REDS!!!

Стига с тоя топ 6- нито е забележителен, нито нищо. Друго освен топ 4 не ни устройва след тази селекция, а и след миналия сезон, ако искаме да се утвърдим отново и да можем да привличаме по-големи имена.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 21 яну 2015 13:14

crazy_one написа:Много добра игра на Ливърпул вчера срещу Челси, а з съм довелен!
Мисля, че това се дължи не само на факта, че играта ни като цяло е в подем, а и на явлението присъщо на Ливърпул да играяъ по-силно срещу по-силните съперници.

Челси според мен ни превъзхожда и в тактически и в игрови план - индивидуални качества на играчите и обиграност на тима като цяло, но вчера това не се видя. Това е доказателство, че с мотивация, тактическа дисциплина и много бягане може да се навакса разликата в класите с по-добре подготвените отбори от нас.
Мисля че ако продължаваме да играем подобно и с малко късмет можем да постигнем нещо значително този сезон (спечелване на купа или да завършим в Топ 6 отборите).

Напред към следващия мач!

Come on MERSEYSIDE REDS!!!

Братле, по мнението ти изглежда, че смяташ топ6 и КУК за нещо значително, което е тъжно ;)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 яну 2015 13:23

Надиграхме ги, но резултата е по-скоро за тях.
Ако играем така и в Лондон може и да се получи!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 яну 2015 14:40

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 21 яну 2015 15:41

Към daduradam и Plovdiv_1926, естествено че спечелването на КУК или на ФА къп са нещо значително за мен, предвид отборите, които участват в тези купи и класата, играчите и играта която показва Ливърпул до момента през сезона!!!

Относно предположението ми "ТОП 6" : да завърши един отбор в ТОП 6 означава същия завърши на 1-во, 2-ро, 3-то, 4-то, 5-то или 6-то място :!: Ако и Вие го тълкувате по същия начин значи сте ме разбрали правилно!
И аз искам и мечтая любимия ми отбор Ливърпул да стане шампион на Англия или да се класира за участие в Шампионката лига за следщата година, но просто съм и реалист и изказвам личното си мнение. С оглед на формата и показаната игра (тактика, умения на играчите, класа и др.) до момента през сезона на отборите на Челси, Манчестър Сити и Арсенал мисля че първите 3 места в крайното класиране са "заети". Остават останалите 3 места от "ТОП 6" и не мога да кажа отсега на кое от тях ще завършим!
Това е :!:
LIVERPOOL RULZZ

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 21 яну 2015 15:58

crazy_one написа:Към daduradam и Plovdiv_1926, естествено че спечелването на КУК или на ФА къп са нещо значително за мен, предвид отборите, които участват в тези купи и класата, играчите и играта която показва Ливърпул до момента през сезона!!!

Относно предположението ми "ТОП 6" : да завърши един отбор в ТОП 6 означава същия завърши на 1-во, 2-ро, 3-то, 4-то, 5-то или 6-то място :!: Ако и Вие го тълкувате по същия начин значи сте ме разбрали правилно!
И аз искам и мечтая любимия ми отбор Ливърпул да стане шампион на Англия или да се класира за участие в Шампионката лига за следщата година, но просто съм и реалист и изказвам личното си мнение. С оглед на формата и показаната игра (тактика, умения на играчите, класа и др.) до момента през сезона на отборите на Челси, Манчестър Сити и Арсенал мисля че първите 3 места в крайното класиране са "заети". Остават останалите 3 места от "ТОП 6" и не мога да кажа отсега на кое от тях ще завършим!
Това е :!:

5 и 6 място какви дивиденти носят ? Мачове в четвъртък, които натоварват футболистите преди мачовете през уикенда :) Ако БР ротира състава добре, но той е доказал, че не може да го прави :)

П.С : Все пак и аз си пожелавам някоя купа, но само заради Джерард, не защото смятам КУК или ФА за някакъв кой знае какъв успех.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

iznenada

Мнениеот iznenada » 21 яну 2015 18:24

Класиране на 5 и 6то място е срам за Ливърпул ,наистина и аз недоумявам как някой фен може да е спокоен ,когато сме там ?
От 15 мача ,само една загуба .Ако играят така ,не виждам как ще загубим до края на първенството .
Искам да отбележа вчера страхотния гол на Стърлинг.Много добре я направи малкия .
Искам да отбележа и уникалния Лукас ! Евала на това момче .Ако Роджърс беше ме послушал ,както се казва по рано ,сега щяхме да имаме повече точки . Изобщо не мога да проумея ,как феновете не го харесват и даже искаха да се продава още лятото ?! Та той върши невероятна работа.
Искам да отбележа и креативната ,градивна и технична игра на Коутиньо ,изпълнена с много скорост и комбинативност.Ебати футболиста тоя.Всеки ден ме изумява все повече и повече.
Няма как да не отбележа и играта на тримата централни защитници .Ебати зверовете .Бяха като дрогирани.Направо изядоха Коща и Азар ,не им дадоха да дишат.
Когато Шкъртел ,Миньоле и Хендерсън играят на ниво ,Ливърпул винаги ще бие.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 яну 2015 18:38

daduradam написа:П.С : Все пак и аз си пожелавам някоя купа, но само заради Джерард, не защото смятам КУК или ФА за някакъв кой знае какъв успех.

Не е точно така, купите са си купи, а на нас ни липсват много.
Тия момчета трябва да започнат да ги печелят, за да видят, че не е толкова трудно колкото изглежда.
Честно казано не мисля, че сме в позиция да омаловажаваме, която и да е купа.
Както съм писал и преди, ако ще и издънена тенджера да дават накрая, предпочитам Ливърпул да я вдигне! :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 яну 2015 18:57

Jose Mourinho urges Chelsea fans: 'Give me 25% of the emotion Anfield gives Liverpool FC'

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ns-8489722

:lol:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 21 яну 2015 19:13

HoUs4oOL написа:
Jose Mourinho urges Chelsea fans: 'Give me 25% of the emotion Anfield gives Liverpool FC'

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ns-8489722

:lol:

Айде,айде,срещу Лудогорец в първия ви мач от 5 години в ШЛ цял мач се чуваше гостуващата агитка,при това подкрепяща отбор,известен с малкото си публика.Това ако е подкрепа,здраве му кажи.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Ливърпул”