Ливърпул - Астън Вила - 0:1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Астън Вила - 0:1 FT
Не виждам какво сте се размрънкали всички.Двете ни най-важни фигури в момента не успяха да дадат приноса си за мача, единият почна резерва ( незнайно защо), а другият е контузен след паузата за национали ( шокиращо ).В крайна сметка Вила положение нямаха, вкараха ни от корнер.Атаката си ни е съвсем зелена, дайте малко време, миналата година играехме Суарес - Стърлинг - Стъридж днес почнахме Балотели - Лалана - Маркович, само един Коутиньо играеше миналия сезон и почна днес.Имайте търпение и вяра в Роджърс, Чукоткъ ФК и Шити години наред си правеха отбора, като даваха КУПИЩА пари, а Роджърс с минимални средства се опитва да изгради боеспособен отбор, като за капак на всичко най-голямата ни звезда се оказа латино плачещо за Барса/Реал
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
milka написа:За мен истината е ,че Роджърс не направи кой знае какво на трансфения пазар , замени качество с количество нещо което Тотнъм направи като продадоха Бейл , получиха 100 милиона взеха 8-9 играчи с различен тип качества ,но разочароваха като цяло , нещо подобно очаквам да се случи и с Ливърпул до момента почти никой от взетите от Роджърс през лятото играчи не ме впечатлява - Лалана , Ламбърт , Ловрен , Балотели , Маркович , може би само Морено горе долу , а другите.......
Пръснаха се много пари ,но дали Балотели , дали Ламбърт бяха точните хора за отбор като Ливърпул ?
Маркович и парите за него май също бяха доста за реалните му качества .
Ами защитата ? 50 допуснати миналата година голове почти никакви мерки не се взеха - главно се взеха офанзивни играчи , нито вратар за конкуренция на Миньоле нито сериозен защитник , извинявам се ама Ловрен ми е далеч от представите за сериозен защитник . Сако и той ми е съмнителен макар ,че прави добри мачове понякога .
Мисля че грешиш.Отбор не се гради за месец-два,футболистите които взе БР са добри като качества но няма как да ги пуснеш и те да заиграят веднага на макс.От всичките трансфери само на Ламбърт е доста противоречив предвид годините му - противоречи с политиката която обявиха и собствениците и мениджъра да се взимат млади таланти и да се развиват.Към Ловрен имаше интерес от доста отбори още като беше във Франция,Сако е национал,физически доста здрав,бърз но му е малко игровото време което е важно за един защитник.Този сезон е доста вероятно да имат колебания често с Ловрен но и двамата тепърва им предстоят силните години,още са млади и нямат достатъчно опит( имат само 2 мача като партньори доста малко за генерални изводи).За Балотели е казано достатъчно - има талант но трябва да го слуша главата.Маркович още преди да иде в Бенфика се смяташе за голям талант,за Морено имаше интерес още миналата година от Реал(когато вървеше слух че ще продават Коентрао беше гласен за негов заместник) а Лалана направи 2 последователни силни сезона и стана национал(Английските футболисти са винаги надценени но не може без тях),Емрето е капитан на младежкия национален отбор на Германия и игра на доста добро ниво за годините си в Леверкузен.Така че качества имат въпроса е как ще се приспособят към отбора и колко време ще отнеме.Ще трябва малко търпение и за съжаление резултати и игра които няма да ни харесват.Всичките нови без Ламбърт тепърва им почват кариерите.Тотнъм също взеха добри играчи но там проблема е собственика - иска резултати моментално и ако няма сменя треньора,ако остави Почетино даже и при слаб сезон догодина ще са съвсем друг отбор.В този ред на мисли Реал взеха звезди но това не им пречи да имат само една победа от началото на сезона,Юнайтед пръснаха 300млн за една календарна година но и там нещата искат време,Сити са само точка пред нас а и те паднаха като домакини от средняк,Арсенал също похарчиха доста пари ама сме на едно дередже.Всичко което става сега са първоначални впечатления,картинката ще се изяснява тепърва
Едно не мога да разбера.Цяло лято тук няколко човека обсъждаме трансфери и сега при тази загуба се изсипа камара народ които не са написали и един ред в темата за трансфери да ни обясняват колко е бил сбъркал БР и колко му е калпава трансферната политика.
Сега на свой ред аз питам - г-да знаещи вие къде бяхте цяло лято , че не ни светнахте а ?!И чак сега се сетихте да обяснявате колко са зле нещата в Ливърпул а ?!
Много ще се радвам повече да не се мяркате в този подфорум.Нямаме нужда от вашата критика.Влезте в подфорума на Челси и се кефете на великата победа на Моу над Соунзи.
Сега на свой ред аз питам - г-да знаещи вие къде бяхте цяло лято , че не ни светнахте а ?!И чак сега се сетихте да обяснявате колко са зле нещата в Ливърпул а ?!
Много ще се радвам повече да не се мяркате в този подфорум.Нямаме нужда от вашата критика.Влезте в подфорума на Челси и се кефете на великата победа на Моу над Соунзи.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
john barnes
всеки отбор губи и има слаби мачове.мен друго ме притеснява-защитата пак увисва,а резервните ни ''нападатели''-яловия пенсионер и чупливия жабар,за нищо не стават.аз съм го казвал,трябваше ни класен ДЕФАНЗИВЕН халф,но лебеда разчита на капитана и няма топки да го остави резерва.за титла не можем да говорим,шампион се става със максимум 5-6 загуби,а ние дотук вече имаме 2.задължително трябва да влезем във топ 4,това е жизнено важно за трансферите ни другото лято.лошото е,че зависим от стъридж и стърлинг,което не трябваше да се допуска...все пак изхарчихме 117млн.за 9 нови играча,които трябваше да дадат широчина на състава и да заменят по някакъв начин суарес.тия вила са ни каръци в последните мачове,миналата година по същия начин щяха да ни бият и лебеда не си е взел поука,а ние не сме училище за треньори-не влезем ли в топ 4,няма да има оправдания за него и мисля,че ще му намажат ските.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- superspiro
- Контакти:
Gil-galad написа:Абе интересно като бихме Тотнъм 3-0 като гости миналата седмица половината от сега присъстващите в темата ги нямаше и всички много величаеха отбора, а сега нищо не ставало от тях...Днес просто беше един от тези дниИначе живи и здрави, всеки си прави изводите според собствените си разбирания за футбола.
Помня миналата година срещу Хъл какво беше... Винаги има и такива мачове. Сити също паднаха от Стоук като пичове. От топ отборите само Челси в момента излгеждат наистина силни. Ще ни трябва време за сработване, дано се разиграем скоро.
When you walk through a storm, hold your head up high...
Слаб мач има и такива,дайте картбланш на новите поне до 10 кръг
-
suareshampion
john barnes написа:всеки отбор губи и има слаби мачове.мен друго ме притеснява-защитата пак увисва,а резервните ни ''нападатели''-яловия пенсионер и чупливия жабар,за нищо не стават.аз съм го казвал,трябваше ни класен ДЕФАНЗИВЕН халф,но лебеда разчита на капитана и няма топки да го остави резерва.за титла не можем да говорим,шампион се става със максимум 5-6 загуби,а ние дотук вече имаме 2.задължително трябва да влезем във топ 4,това е жизнено важно за трансферите ни другото лято.лошото е,че зависим от стъридж и стърлинг,което не трябваше да се допуска...все пак изхарчихме 117млн.за 9 нови играча,които трябваше да дадат широчина на състава и да заменят по някакъв начин суарес.тия вила са ни каръци в последните мачове,миналата година по същия начин щяха да ни бият и лебеда не си е взел поука,а ние не сме училище за треньори-не влезем ли в топ 4,няма да има оправдания за него и мисля,че ще му намажат ските.
Барнс ,виждаш ли без НЕЗАМЕНИМИЯ ,колко положения създадохме и колко гола вкарахме ? Искахте да го продаваме .Ок ,ама мен не ме топлят тия милиони ,аз си искам играча . Но такъв е живота ,за жалост играчите предпочитат по атрактивните отбори ,по комерсиалните .
Не мога да разбера Роджърс ,защо пусна Стърлинг резерва ? На тая възраст ,може и всеки ден мач да играе .Това е несериозно да го пази за Лудогорец ?! Приоритет ,трябва да му е първенството а не ШЛ.
Докато ,всяка топка минава през Данчо стреса ,винаги ще сме безидейни ,бавни и лесно разгадаеми.Освен това ,си оставя хората при центриране .Ако Сендерос беше по добър с глава ,рано рано щяха да ни поведат с 0-2 ,имено след грешка на Данчо . Данчо се включва и в атака за мое съжаление ,но ударът му с глава уцели гаргите ,то всъщност и ударът му с крак ги цели .
Аз исках запазване на атаката Суерес -Стъридж -Стърлинг ...исках смяна на защитата и добавяне на пейка ..но за мое огромно съжаление НЕЗАМЕНИМИЯ вече го няма
Във вторник ,Марио трябва да се стегне в атака ,както и всички в защита при статични положения,да не станем за смях срещу нашите сънародници.Казвам всички ,защото целия отбор прибират при статични положения .Не можем да виним само защитниците а главни виновници ,като Данчо стреса ,които си оставят човека ..да остават без критика .При гола ,вина имаха и Балотели и Лалана ,които пуснаха топката а трябваше да скочат навреме и да я избият .Те не я прецениха. След това и Ловрен увисна.Колективна грешка. Брендън така и не наблегна на тия центрирания ,при положение ,че от доста време са ни ахилесовата пета.
Освен това и при статично положение в наша полза ,примерно корнер ,пак не ми харесват нещата .Двама от нашите скачат за топката и в крайна сметка никой не я отиграва ,както трябва .Дублират си ,пречат си . Липсва ориентация и концентрация при статичните положения ,както в защита ,така и пред отбелязването на гола .Има наличие на хаос .Това ни е голям проблем,който вече започва изключително много да ме дразни .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
Също така ,при дълбоко затворен отбор ,ние трябва да знаем как да реагираме .Вчера ние не знаехме .Нямахе идея. В такива случаи ,трябва да се действа по бързо с топката ,да се играе с едно докосване . Трябва да виждаме и повече индивидуални качества ,както и да се търси ударът отдалеч .
Така можем да ги изненадаме ,в противен случай ,ще гледаме пак Данчо стреса как гради играта на Ливърпул .
Ламбърт уж го взехме за план Б ,с високи центрирания ..но и той разочарова .Не може една топка да гардира .
Освен това ,аз казах ,какво съм забелязал ..а имено ,че Ливърпул при Роджърс ,навлиза в една оптимална спортна и физическа форма ,чак към началото на ноември .Но това не трябва да ни успокоява.Играчите трябва да се стегнат по най бързия начин ,да работят върху слабостите ,за да не станем за смях във вторник ...
И последно ...за мен ,не трябва толкова много нови ,едновремено да са на терена .Роджърс каза ,след мача ,че е искал да види качествата на всички в официален мач ,дано да ги е видял
Млади са ,имат огромен потенциал ,особено Маркович ,но докато го разгърнат ,ще мине време .И за това ,трябва да се пускат постепенно.
Така можем да ги изненадаме ,в противен случай ,ще гледаме пак Данчо стреса как гради играта на Ливърпул .
Ламбърт уж го взехме за план Б ,с високи центрирания ..но и той разочарова .Не може една топка да гардира .
Освен това ,аз казах ,какво съм забелязал ..а имено ,че Ливърпул при Роджърс ,навлиза в една оптимална спортна и физическа форма ,чак към началото на ноември .Но това не трябва да ни успокоява.Играчите трябва да се стегнат по най бързия начин ,да работят върху слабостите ,за да не станем за смях във вторник ...
И последно ...за мен ,не трябва толкова много нови ,едновремено да са на терена .Роджърс каза ,след мача ,че е искал да види качествата на всички в официален мач ,дано да ги е видял
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Идвам за да напиша дежурната си реплика - ОСТАВКА НА МЕНТЕТО Роджърс и изобщо не ми пука какъв ще ме изкарат тук форумните разбирачи
И чеп за зеле не става от този некадърник, някои от нас го ''разкрихме'' още през първия му сезон и с нищо през това време не ни е опровергал 

- Alonso_Massa
- Контакти:
Между другото ми направи впечатление, че Манкийо вчера беше супер безидеен. Колкото пъти му даваха топката, толкова пъти я центрира... А Морено виждаме, че се опитва да влиза навътре, подава в наказателното по земя и като цяло доста разнообразни отигравания имаше. Манкийо трябва да вземе пример от батко си Морено задължително, че с тези центрирания вчера по едно време много взе да ме дразни и бързо, бързо ще седне на пейката за сметка на Флано.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]