ФА Къп: Ливърпул - Олдъм Атлетик 05.01.2014 | 17:00 | 2-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TEDIMAR99
- Контакти:
Re: ФА Къп: Ливърпул - Олдъм Атлетик 05.01.2014 | 17:00

[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
						- Karsa Orlong
- Контакти:
Дали ще излезе някакъв репортаж, или изобщо не е снимано?

- 

Liverpool forever_95
- Контакти:
Честита победа! Жалко, че продължават играчите да окапват като круши. Ето затова искам Агер и Кели да бъдат разкарани час по-скоро. Хем са слаби, хем вечно контузени. Само попълват бройка, вземат заплата и това е. Да ги разкарва Роджърс и да взема нови двама в защита.

- 

PeterForsberg
- Контакти:
Честита победа.Само се чудя какъв е тоя карък с контузиите.Агер,а и Кели е понакцувал в края.според коментаторите за Мартин може би е заради липсата на игрови фитнес и с него може би не е толкова сериозно положението.Въпреки всичко имаме толкова много централни бранители и явно пак няма да стигнат.Сако,Агер,Коатес и евентуално Кели с контузии 
Като добавим липсата на Енрике,Фланагън,Алън,Стъридж и положението става много неприятно.От смените през първото полувреме съдя,че Роджърс не е бил доволен от Алберто и Моузес,който като цяло ме разочарова.На испанеца също няма да се разчита много засега.При това положение привличането поне на двама солидни играчи този прозорец е задължително,но дано БР си премерва по-добре ходовете,защото за мен лично хвърлените 15 млн. лятото за Алберто и Илори,можеха да се използват доста по-добре.Затова и се надявам да не се хвърлим за Уил Хюз,а за футболист готов да влезе в титулярните 11.
А за мача със Стоук,ако няма нови травми на тренировки,май няма да имаме кой знае какъв избор:
Миньоле-Джонсън-Шкъртел-Туре-Сисоко-Лукас-Джерард,Хендо-Стърлинг-Коутиньо-Суарес
А двойката Шкъртел-Туре определено не ми вдъхва доверие след последния им мач заедно/на гости на Хъл/.

Като добавим липсата на Енрике,Фланагън,Алън,Стъридж и положението става много неприятно.От смените през първото полувреме съдя,че Роджърс не е бил доволен от Алберто и Моузес,който като цяло ме разочарова.На испанеца също няма да се разчита много засега.При това положение привличането поне на двама солидни играчи този прозорец е задължително,но дано БР си премерва по-добре ходовете,защото за мен лично хвърлените 15 млн. лятото за Алберто и Илори,можеха да се използват доста по-добре.Затова и се надявам да не се хвърлим за Уил Хюз,а за футболист готов да влезе в титулярните 11.
А за мача със Стоук,ако няма нови травми на тренировки,май няма да имаме кой знае какъв избор:
Миньоле-Джонсън-Шкъртел-Туре-Сисоко-Лукас-Джерард,Хендо-Стърлинг-Коутиньо-Суарес
А двойката Шкъртел-Туре определено не ми вдъхва доверие след последния им мач заедно/на гости на Хъл/.
http://www.itv.com/sport/football/artic ... liverpool/
Тука са пуснали репортаж от мача, но искат да имаш британско ай пи. Ако някой знае как да стане врътката да каже

Тука са пуснали репортаж от мача, но искат да имаш британско ай пи. Ако някой знае как да стане врътката да каже

Re: ФА Къп: Ливърпул - Олдъм Атлетик 05.01.2014 | 17:00 | 2-0 FT
Честита победа!
Хубаво е,че успяхме да ги бием тия,защото са ни много крив отбор,дано само контузията на Агер да не е сериозна.

Хубаво е,че успяхме да ги бием тия,защото са ни много крив отбор,дано само контузията на Агер да не е сериозна.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Днес е добър ден за всички скаузъри!!!!!!!!! Пуул би!!!!!! Яго Аспас с първи гол а мангалите с поредно унижение!!!!!

- 

suareshampion
Браво на момчетата . Върнаха си го . Много се радвам за победата ,за гола на Яго и за това ,че Сисоко отново е играл цял мач и трупа игрови минути.За Туре също беше важно да запише цял мач .Само незнам ,защо Алберто е изваден на полувремето .
За първи път от 3 години насам не гледам мач на Ливърпул. Каква беше тая глупост от смешниците от ФА,не можах да разбера .
Виждам ,че и жребия е добър за следващия мач.Искам купата .

За първи път от 3 години насам не гледам мач на Ливърпул. Каква беше тая глупост от смешниците от ФА,не можах да разбера .
Виждам ,че и жребия е добър за следващия мач.Искам купата .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Liverpool FC @LFC 2h
Well done to @aspas10, who you have voted as your #LFC Man of the Match against Oldham Athletic
Аспас играч на мача.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]