Не може да водиш в класирането и да се изсереш така на Анфийлд!Обвинявате треньора,че объркал състава ама освен Сако/Енрике аз други въпросителни нямам,към стартовия състав-това бяха наличните футболисти с тях излезе,но въпреки това не може да сме толкова зле във поредния задължителен за взимане мач.Не само,че не го взехми ами ние се изсрахме на последните 6 месеца работа и тренировки!
Каква беше тази мъка днеска,да не играехме с/у Барса...Единствените които не заслужават псувни днеска бяха ПАК Миньоле и Туре! Всички други такива злета,все едно днеска се виждат за първи път.Отпред 3мата черни не си подадоха 2 паса цял мач,то лъженки ,финтове, шутове всичко ама не и футбол.А той е отборна игра

Единствените ни 2 читави положения дойдоха след мигновени пасове...Ама не-гъзар бъди-на нула остани! Ей така разсъждават нашите нападатели.Някой може ли да ме светне,защо този пумпъл Стърлинг влиза всеки мач,а на Айби не му се дадоха и 10 мин досега?Роджърс хубаво пусна Алберто,точно от такъв играч имахме нужда да дава пасове,ама защо тогава върна Хендерсън назад и пак увиснахме в центъра?Не знам защо БР каза,че Енрике има проблем,за да си прикрие експеримента със Сако ляв бек ли?Ако е било така- то си е за негова сметка...Ясно е че няма как да взимаме всички мачове,ама защо с/у Саутхямптън на Анфийл бе

Кога ще се научим да обръщаме закучени мачове,вместо да увесваме нос и да се чудим какво да я правим таз топка? А преди мача БР каза-не зависим от един играч(Луис Суарез)...А Даниел Стъридж ли е тогава?Като не вкара той-кво прайм