Ливърпул - Саутхемптън 21.09.2013 | 17:00 | 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Ливърпул - Саутхемптън 21.09.2013 | 17:00

Мнениеот Groucho » 21 сеп 2013 19:17

CTAHKO написа:Е, този кръг ще бием, ама мисълта ми беше, не толкова до Ливърпул, а че и в Англия ги нареждат мачовете ;) Преди началото на кръга, на ЛС на един съфорумец му казах два мача с изненади. И двата си излезнаха. Единият беше Ливърпул, другият Нюкасъл 8-) Знаех и за победата на Евертън с един гол разлика, но мислех че ще е 1:2 8-)

Академик Станко, вий сринахте целото авторитет на ВЛ :lol:

Слабо представяне на Ливърпул.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 21 сеп 2013 19:17

CTAHKO написа:
KingKenny написа:Когато човек е сигурен в нещо би трябвало да се придържа към него ? Какъв е проблема да сложиш 100 лева при положение, че ще вземеш 15 000 примерно ?

Може би искаш да ме опровергаеш и да ми кажеш че сте играли на предела на възможностите си и сте направили мача на живота си или какво :?

Искам да кажа, че играхме мач, който играем от 5 кръга. Всеки път едно и също. Този път обаче и състава беше под всякаква критика.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 сеп 2013 19:20

Groucho написа:
CTAHKO написа:Е, този кръг ще бием, ама мисълта ми беше, не толкова до Ливърпул, а че и в Англия ги нареждат мачовете ;) Преди началото на кръга, на ЛС на един съфорумец му казах два мача с изненади. И двата си излезнаха. Единият беше Ливърпул, другият Нюкасъл 8-) Знаех и за победата на Евертън с един гол разлика, но мислех че ще е 1:2 8-)

Академик Станко, вий сринахте целото авторитет на ВЛ :lol:

Слабо представяне на Ливърпул.

Те освен да разтягат локуми, друго не правят, ама никой не говори за печалбите на букмейкърите от отделни мачове и от определен тип залози :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

windowpane
Контакти:

Мнениеот windowpane » 21 сеп 2013 19:25

WTF?! И аз мисля, че има нещо нередно. Мачът според мен си бе ясен и треньорът си пробваше различни експерименти в нетренировъчна ситуация. Като как бихме стояли отзад с 4 централни бранители или пък става ли Джордана за десен бек.

Абсурдно е Брендън да почне срещу тия мощни горили само с Джерард и Лукас в средата на халфлинията, да остави Хендо на позиция, на която по принцип е най-слаб и така да направи едното крило импотентно откъм атака, а и да почне с 4-ма централни защитника, все едно гостуваме на Барса.

В решаващи моменти хората си цъкаха някакви петички. Какъв беше проблемът с Енрике?! Отделно всеки от играчите още от първата минута показваше, че не му се играе. Аз на практика не виждах Лукас и Джерард на терена, те имам чувството, че нарочно не се откриваха, за да могат 4-мата централни защитници да си разцъкват пред вратата, преди да решат да върнат на Миньоле, който да я изкара в тъч.

Всяко връщане към вратаря води или до тъч, или до противникова горила, която смачква нашите в борбата за топката. Никой не се бореше за нищо в тоя мач. Продължителното ритане напред към покрити наши играчи, които нямат шанс да се преборят за топката дори само заради физиката си, също не е в стила на Роджърс.

Много подобни бяха мачовете с Вила и Уест Бромич миналия сезон. Точно когато сме набрали скорост и всички очакват отборът да почне да мачка - бездушна, вяла игра, никакво движение, всеки удар - или подаване на вратаря, или бой далеч от вратата...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 21 сеп 2013 19:34

smoothc написа:След равнеството 2-2 със Суонси,сякаш известно напрежение завладя отбора на Ливърпул,докато Саутхемптън и Почетино пристигат на Анфилд със страхотна свежест и стабилност в халфовата линия,и аз лично няма да се учудя ако успеят да измъкнат нещо от този двубой ;)

Самочувствието без покритие ви изигра много лоша шега...Почетино е страхотен тактик и отлично знае как да се възползва от слабостите на съперника.
Напълно заслужена победа за Саутхемптън ;)

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 21 сеп 2013 19:41

windowpane написа:WTF?! И аз мисля, че има нещо нередно. Мачът според мен си бе ясен и треньорът си пробваше различни експерименти в нетренировъчна ситуация. Като как бихме стояли отзад с 4 централни бранители или пък става ли Джордана за десен бек.

Абсурдно е Брендън да почне срещу тия мощни горили само с Джерард и Лукас в средата на халфлинията, да остави Хендо на позиция, на която по принцип е най-слаб и така да направи едното крило импотентно откъм атака, а и да почне с 4-ма централни защитника, все едно гостуваме на Барса.

В решаващи моменти хората си цъкаха някакви петички. Какъв беше проблемът с Енрике?! Отделно всеки от играчите още от първата минута показваше, че не му се играе. Аз на практика не виждах Лукас и Джерард на терена, те имам чувството, че нарочно не се откриваха, за да могат 4-мата централни защитници да си разцъкват пред вратата, преди да решат да върнат на Миньоле, който да я изкара в тъч.

Всяко връщане към вратаря води или до тъч, или до противникова горила, която смачква нашите в борбата за топката. Никой не се бореше за нищо в тоя мач. Продължителното ритане напред към покрити наши играчи, които нямат шанс да се преборят за топката дори само заради физиката си, също не е в стила на Роджърс.

Много подобни бяха мачовете с Вила и Уест Бромич миналия сезон. Точно когато сме набрали скорост и всички очакват отборът да почне да мачка - бездушна, вяла игра, никакво движение, всеки удар - или подаване на вратаря, или бой далеч от вратата...

Падам :lol:

Вашето верно си е болестно състояние.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 21 сеп 2013 19:53

Станко, кажи утре мачовете от Премиършил как ще завършат, да изкарам някой лев, бе. :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 21 сеп 2013 20:11

Късмета на БР свърши.Къде е ония разбирач да ми обясни защо паднахме?Отговора е ясен-нищо не играем.И за това е виновен само треньора!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 21 сеп 2013 20:16

Мале мале... Как от шампиони до миналата седмица сега ни изкарахте дори и от четворката... Много сте ми смешни просто. :lol: Вземете се успокойте и разберете, че няма да можем да взимаме всеки мач и няма да играем винаги добре. Естествено, че ще ги има и такива дни.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 21 сеп 2013 20:55

Не може да водиш в класирането и да се изсереш така на Анфийлд!Обвинявате треньора,че объркал състава ама освен Сако/Енрике аз други въпросителни нямам,към стартовия състав-това бяха наличните футболисти с тях излезе,но въпреки това не може да сме толкова зле във поредния задължителен за взимане мач.Не само,че не го взехми ами ние се изсрахме на последните 6 месеца работа и тренировки!
Каква беше тази мъка днеска,да не играехме с/у Барса...Единствените които не заслужават псувни днеска бяха ПАК Миньоле и Туре! Всички други такива злета,все едно днеска се виждат за първи път.Отпред 3мата черни не си подадоха 2 паса цял мач,то лъженки ,финтове, шутове всичко ама не и футбол.А той е отборна игра :!: Единствените ни 2 читави положения дойдоха след мигновени пасове...Ама не-гъзар бъди-на нула остани! Ей така разсъждават нашите нападатели.Някой може ли да ме светне,защо този пумпъл Стърлинг влиза всеки мач,а на Айби не му се дадоха и 10 мин досега?Роджърс хубаво пусна Алберто,точно от такъв играч имахме нужда да дава пасове,ама защо тогава върна Хендерсън назад и пак увиснахме в центъра?Не знам защо БР каза,че Енрике има проблем,за да си прикрие експеримента със Сако ляв бек ли?Ако е било така- то си е за негова сметка...Ясно е че няма как да взимаме всички мачове,ама защо с/у Саутхямптън на Анфийл бе :?: Кога ще се научим да обръщаме закучени мачове,вместо да увесваме нос и да се чудим какво да я правим таз топка? А преди мача БР каза-не зависим от един играч(Луис Суарез)...А Даниел Стъридж ли е тогава?Като не вкара той-кво прайм :roll:

Върни се в “Ливърпул”