Ливърпул - Манчестър Сити (26.08.2012, 18:00)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Сити (26.08.2012, 18:00)

Мнениеот siniq_fen » 26 авг 2012 22:23

Levskar_90 написа:Здравейте фен съм на Сити, но трябва да призная че днеска играхте по - добре, ние изкарахме и късмет за да стигнем до ремито, а ако Джеко не беше пропуснал от 5 метра можеше и да бием, но щеше да бъде малко нечестно след добрата игра на Ливърпул. Успех на Ливърпул и нека бъдем приятели :) :) :)

От първата до последната дума съм съгласен, все едно съм го писал аз :)
Само Левски!

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 26 авг 2012 22:32

Levskar_90 написа:Здравейте фен съм на Сити, но трябва да призная че днеска играхте по - добре, ние изкарахме и късмет за да стигнем до ремито, а ако Джеко не беше пропуснал от 5 метра можеше и да бием, но щеше да бъде малко нечестно след добрата игра на Ливърпул. Успех на Ливърпул и нека бъдем приятели :) :) :)

честно казано сити няма никаква вина, ние сами сме си виновни за грешките,кой няма да се върползва от тях?
п.с дано и тая година станете шампиони вместо юнайтед :mrgreen:
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 26 авг 2012 23:08

Няма да изпадам в анализи, тъй като гледам сте казали всичко. Единственото, което искам да кажа е : "АЛЪН Е МНОГО ГОЛЯМ" :) гледаме напред и бием Арсенал ! YNWA

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 27 авг 2012 00:06

Хехе, все пак врагът на моя враг е мой приятел, нали така момци? :)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 авг 2012 00:53

Кога играем с Арсенал бре ???
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 авг 2012 00:59

HoUs4oOL написа:Кога играем с Арсенал бре ???

Неделя, 15.30 ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 авг 2012 04:56

Отново един мнг смел Б.Роджърс днес,със Стърлинг и Коатес показа,че няма да се церемони с никой и ще играе този, който заслужава.И двете момчета му се отблагодариха за шанса... С тези 6 момчета,показа че се гради отбор за 2,3 г напред.Вижда се напредък в отбора и макар днес да станахме жертва на 2 грешки,мисля че можем да сме спокойни за бъдещето,просто ще трябва търпение...
Страхотен Алън,Перфектен Шкъртъл до грешката,Стърлинг-отличен напред,не му стига физика в дефанзивен план.Всички бяха на ниво и ако БР докара М.Ворм,та най-накрая дезориентирания Пепе ни освободи от присъствието си и почнем сезона от 0,не -10 всичко ще бъде супер!!!В нападение само куцахме и дано вземем 2ма нови до петък... Перфектни трансфери в двете посоки досега на БР,останаха Адъм,Спиъринг,Коул и Керъл и ако успее да ги шитне до петък направо ще ми напълни душата.Напред със младите,а те точките ще започнат да си идват на мястото!!!
П.П. И все пак да си останем на земята,защото с/у силните винаги играем дисциплинирано и после идва някой слабак и ни връща в 1ви клас
П.П.2 Контузията на Лукас не е старата,тази е в бедрото
П.П.3 Има слух,че ако упеем да разкараме Керъл,ще скочим за Хунтелаар

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 авг 2012 08:30

Liverpool_EC написа:Отново един мнг смел Б.Роджърс днес,със Стърлинг и Коатес показа,че няма да се церемони с никой и ще играе този, който заслужава.И двете момчета му се отблагодариха за шанса... С тези 6 момчета,показа че се гради отбор за 2,3 г напред.Вижда се напредък в отбора и макар днес да станахме жертва на 2 грешки,мисля че можем да сме спокойни за бъдещето,просто ще трябва търпение...
Страхотен Алън,Перфектен Шкъртъл до грешката,Стърлинг-отличен напред,не му стига физика в дефанзивен план.Всички бяха на ниво и ако БР докара М.Ворм,та най-накрая дезориентирания Пепе ни освободи от присъствието си и почнем сезона от 0,не -10 всичко ще бъде супер!!!В нападение само куцахме и дано вземем 2ма нови до петък... Перфектни трансфери в двете посоки досега на БР,останаха Адъм,Спиъринг,Коул и Керъл и ако успее да ги шитне до петък направо ще ми напълни душата.Напред със младите,а те точките ще започнат да си идват на мястото!!!
П.П. И все пак да си останем на земята,защото с/у силните винаги играем дисциплинирано и после идва някой слабак и ни връща в 1ви клас
П.П.2 Контузията на Лукас не е старата,тази е в бедрото
П.П.3 Има слух,че ако упеем да разкараме Керъл,ще скочим за Хунтелаар

роджърс показа,че има топки и не робува на имена,което адмирирам.дано си прав за хунтелар,но ни трябват и ляв бек и крило.това са трима нови,съмнява ме да вземем толкова,щото няма време...дано и контузията на лукас не е сериозна,щото адам или спиро ще останат.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 авг 2012 09:18

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kBJgOH0YNtc[/youtube]
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
hatemu
Контакти:

Мнениеот hatemu » 27 авг 2012 09:27

Трябва ни стабилен вратар не като тоя смешко предния сезон усра много мачове и тоя май ще е така.Ако изключим грешката на шкъртел и райна беше хванал или боксирал нея топка нямаше да има гол.Вярвам че и дони или другия вратар не му помня името ще я хванат тази топка.Вярно има добри спасявания , но точно на елементарните се дъни.Дано се купи един класен вратар.Бътланд е добър избор дано някой ден някой се сети че рейна вече не е същият вратар когато дойде при нас.

Браво на БР не очаквах след мача с УБА да покаже така игра и да вдигне футболистите за да сторят това :) Ако се играе през целия сезон така и не се правят тъпи грешки и вземем класен нападател сме супер :) Страхотен мач браво на , алън и стърлинг :) Коастес и той доказа че е от класа :)

Добра игра успех срещу Арсенал :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”