Liverpool_EC написа:Отново един мнг смел Б.Роджърс днес,със Стърлинг и Коатес показа,че няма да се церемони с никой и ще играе този, който заслужава.И двете момчета му се отблагодариха за шанса... С тези 6 момчета,показа че се гради отбор за 2,3 г напред.Вижда се напредък в отбора и макар днес да станахме жертва на 2 грешки,мисля че можем да сме спокойни за бъдещето,просто ще трябва търпение...
Страхотен Алън,Перфектен Шкъртъл до грешката,Стърлинг-отличен напред,не му стига физика в дефанзивен план.Всички бяха на ниво и ако БР докара М.Ворм,та най-накрая дезориентирания Пепе ни освободи от присъствието си и почнем сезона от 0,не -10 всичко ще бъде супер!!!В нападение само куцахме и дано вземем 2ма нови до петък... Перфектни трансфери в двете посоки досега на БР,останаха Адъм,Спиъринг,Коул и Керъл и ако успее да ги шитне до петък направо ще ми напълни душата.Напред със младите,а те точките ще започнат да си идват на мястото!!!
П.П. И все пак да си останем на земята,защото с/у силните винаги играем дисциплинирано и после идва някой слабак и ни връща в 1ви клас
П.П.2 Контузията на Лукас не е старата,тази е в бедрото
П.П.3 Има слух,че ако упеем да разкараме Керъл,ще скочим за Хунтелаар
роджърс показа,че има топки и не робува на имена,което адмирирам.дано си прав за хунтелар,но ни трябват и ляв бек и крило.това са трима нови,съмнява ме да вземем толкова,щото няма време...дано и контузията на лукас не е сериозна,щото адам или спиро ще останат.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.