Лошото, което аз виждам е, че имаме само двама нападатели Стъридж и Бало. Ламбърт и Борини въобще нямат качества за нашия отбор. Даже влияят негативно на играта ни. След влизането на Ламбърт се почнаха едни центрирания от центъра на терена, при положение, че дори топката да стигне до Ламбърт той няма качествата да я отиграе. По-добре да ги няма тези, за да не се налага да променяме стила на отбора заради тях. Натискахме без да създадем положения. В такива мачове трябват футболисти с качества, които да се нагърбят и да решат мача с индивидуална проява. Ламбърт и Борини ги беше страх да се срещнат с топката, ние ще очакваме да ни обръщат мача. Направо ги намразих ги и двамата
Ливърпул - Астън Вила - 0:1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Астън Вила 13.09.2014 | 19:30 |
Не играхме добре и не заслужавахме да бием този мач. Не, че Вила заслужаваха, но поне имаха късмет. Критиките към отбора са заслужени, макар че не виждам каква е утехата на феновете на Ливърпул, които критикуват ''по подразбиране''
? Сигурно така по-малко боли от загубата. Не знам.
Лошото, което аз виждам е, че имаме само двама нападатели Стъридж и Бало. Ламбърт и Борини въобще нямат качества за нашия отбор. Даже влияят негативно на играта ни. След влизането на Ламбърт се почнаха едни центрирания от центъра на терена, при положение, че дори топката да стигне до Ламбърт той няма качествата да я отиграе. По-добре да ги няма тези, за да не се налага да променяме стила на отбора заради тях. Натискахме без да създадем положения. В такива мачове трябват футболисти с качества, които да се нагърбят и да решат мача с индивидуална проява. Ламбърт и Борини ги беше страх да се срещнат с топката, ние ще очакваме да ни обръщат мача. Направо ги намразих ги и двамата
.
Hala Madrid
Аз малко ще разсея песимизма 
На терена бяха 6 от новите попълнения,ако не ги пуска БР няма как да разбере колко може да разчита на тях и всички щяхме да питаме за какво ги е взел.Едно е на тренировка друго е в официален мач.От 4-е мача до сега се видя че с бековете БР не е сгрешил.От мача с Тотнъм се видя че Балотели може да бъде доста полезен.Видя се и че Маркович има нужда от време и още не е готов за титуляр,Лалана след контузия и без игрова практика от доста време също не беше готов.Сако и Ловрен имат известни проблеми но мисля че им трябва малко време да се сработят и могат да бъдат в центъра дълги години напред.Всичко това нямаше как да се знае ако не се пуснат футболистите на терена.Въпреки загубата БР може да си направи доста изводи за схема и титулярен отбор.Миналата година също пробва различни схеми (с един нападател,с 3-ма защитници)и в момента в който нещата потръгнаха не ги пипна до края.Мисля че още в следващия мач ще победим с лекота и оптимизма отново ще се върне
Като изключим Челси(който имат и най-лесна програма) никои от останалите фаворити не се радва на някакъв летящ старт.
На терена бяха 6 от новите попълнения,ако не ги пуска БР няма как да разбере колко може да разчита на тях и всички щяхме да питаме за какво ги е взел.Едно е на тренировка друго е в официален мач.От 4-е мача до сега се видя че с бековете БР не е сгрешил.От мача с Тотнъм се видя че Балотели може да бъде доста полезен.Видя се и че Маркович има нужда от време и още не е готов за титуляр,Лалана след контузия и без игрова практика от доста време също не беше готов.Сако и Ловрен имат известни проблеми но мисля че им трябва малко време да се сработят и могат да бъдат в центъра дълги години напред.Всичко това нямаше как да се знае ако не се пуснат футболистите на терена.Въпреки загубата БР може да си направи доста изводи за схема и титулярен отбор.Миналата година също пробва различни схеми (с един нападател,с 3-ма защитници)и в момента в който нещата потръгнаха не ги пипна до края.Мисля че още в следващия мач ще победим с лекота и оптимизма отново ще се върне
Като изключим Челси(който имат и най-лесна програма) никои от останалите фаворити не се радва на някакъв летящ старт.
Re: Ливърпул - Астън Вила - 0:1 FT
Не може професионални футболисти на това ниво да не могат да се наредят при центриране и нитп веднъж сендерос да не може да нъде опазен цял мач. Вила си изиграха мача перфектно
Karsa Orlong написа:sunscres92 написа:Чакай малко значи харчим 120М за да имаме ширина в състава и сега се оказва, че пак трябва да се молим, за дадени футболисти, а днес липсва само Стъридж. Иначе Роджърс не мога да разбера, ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ след като 10000 пъти се видя, че не върви схемата с 1 нападател, отново прави същата молумна грешка.
Защото за Борини отдавна се знае, че е некадърник, а Ламбърт се спъва в топката. За мен грешката му беше, че извади Лалана вместо Маркович, защото мисля, че първият се представяше по-добре от двамата (може би не е бил готов за цял мач) и, че извади Балотели, за да пусне двамата хубавци. Айде, за Ламбърт беше ясно, че ще се появи по някое време, но Борини вместо Балотели за мен беше груба грешка. Иначе аз сякаш съм най-доволен от играта на Хендерсън, жалко че блокира потенциален голов удар на съотборник (не му се случва за първи път).
Този удар на Стърлинг излизаше далече в аут. Видя се от повторението зад вратата. Не, че Хендо не е бил в подобна ситуация и друг път де
Hala Madrid
- Alonso_Massa
- Контакти:
Аз пък от това, което видях ударът на Стърлинг, който Хендо блокира нямаше да влезе. Малшнс и с гредата. В края на първото полувреме Морено не трябваше да тръгва да подава, ами директно да стреля като излезе сам срещу вратаря. Също в 30-тата минута оня с бръснатата кратуна беше за гонене след като ритна Балотели без топка, но съдията не го видя.. Иначе това, което ми прави впечатление, че почти всеки на терена се опитва да провокира Балотели, но той поне за сега не се поддава на провокациите и е мирен, което е добре. Ще мине време преди момчетата да се сработят. Все пак днес на терена имаше 6 играча, които не бяха част от миналогодишния отбор. Ще мине време докато нещата пак си дойдат на мястото. А стане ли това бъдете сигурни, че пак ще мачкаме наред! 
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Абе интересно като бихме Тотнъм 3-0 като гости миналата седмица половината от сега присъстващите в темата ги нямаше и всички много величаеха отбора, а сега нищо не ставало от тях...Днес просто беше един от тези дни
Иначе живи и здрави, всеки си прави изводите според собствените си разбирания за футбола.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Alonso_Massa написа:Аз пък от това, което видях ударът на Стърлинг, който Хендо блокира нямаше да влезе. Малшнс и с гредата. В края на първото полувреме Морено не трябваше да тръгва да подава, ами директно да стреля като излезе сам срещу вратаря. Също в 30-тата минута оня с бръснатата кратуна беше за гонене след като ритна Балотели без топка, но съдията не го видя.. Иначе това, което ми прави впечатление, че почти всеки на терена се опитва да провокира Балотели, но той поне за сега не се поддава на провокациите и е мирен, което е добре. Ще мине време преди момчетата да се сработят. Все пак днес на терена имаше 6 играча, които не бяха част от миналогодишния отбор. Ще мине време докато нещата пак си дойдат на мястото. А стане ли това бъдете сигурни, че пак ще мачкаме наред!
Нормално е Балотели да бъде провокиран. Въпросът е да мирува, да показва психическа устойчивост във времето. В момента, когато докаже на всички, че може да играе ключова роля в големите мачове, в спечелването на нещо голямо, ще го призная за футболист. Към настоящия момент е медийна "звезда".
Колко пъти през живота си съм бил провокиран и съм бил длъжен да показва психическа устойчивост, а и не само аз. Не е просто, но именно това показва колко силен е характерът. Говоря за реални ситуации, а не какво се пише тук или изобщо в интернет. Виртуалната реалност е едно, действителният свят - нещо различно.
Когато всички са срещу теб и изпъкнеш над тях - хем с талант, хем с нещо повече, значи си успял да ги смачкаш в дланта си.
Последна промяна от daniel875 на 13 сеп 2014 23:32, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Gil-galad написа:Абе интересно като бихме Тотнъм 3-0 като гости миналата седмица половината от сега присъстващите в темата ги нямаше и всички много величаеха отбора, а сега нищо не ставало от тях...Днес просто беше един от тези дниИначе живи и здрави, всеки си прави изводите според собствените си разбирания за футбола.
Точно това написах с мои думи преди няколко страници.Къде се загуби ?! Някои форумни герои се развихриха в общата
Почваме ли хеттрика
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Нещата ще се оправят, когато Балотели бъде разкаран на скамейката. Ганаецът не става за титуляр.
Стъридж и Ламбърт ли ще са нападателите, Стъридж и Стърлинг ли? Защо пък не втория вариант? Ще е ефектно.
Стъридж и Ламбърт ли ще са нападателите, Стъридж и Стърлинг ли? Защо пък не втория вариант? Ще е ефектно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
За мен истината е ,че Роджърс не направи кой знае какво на трансфения пазар , замени качество с количество нещо което Тотнъм направи като продадоха Бейл , получиха 100 милиона взеха 8-9 играчи с различен тип качества ,но разочароваха като цяло , нещо подобно очаквам да се случи и с Ливърпул до момента почти никой от взетите от Роджърс през лятото играчи не ме впечатлява - Лалана , Ламбърт , Ловрен , Балотели , Маркович , може би само Морено горе долу , а другите.......
Пръснаха се много пари ,но дали Балотели , дали Ламбърт бяха точните хора за отбор като Ливърпул ?
Маркович и парите за него май също бяха доста за реалните му качества .
Ами защитата ? 50 допуснати миналата година голове почти никакви мерки не се взеха - главно се взеха офанзивни играчи , нито вратар за конкуренция на Миньоле нито сериозен защитник , извинявам се ама Ловрен ми е далеч от представите за сериозен защитник . Сако и той ми е съмнителен макар ,че прави добри мачове понякога .
Пръснаха се много пари ,но дали Балотели , дали Ламбърт бяха точните хора за отбор като Ливърпул ?
Маркович и парите за него май също бяха доста за реалните му качества .
Ами защитата ? 50 допуснати миналата година голове почти никакви мерки не се взеха - главно се взеха офанзивни играчи , нито вратар за конкуренция на Миньоле нито сериозен защитник , извинявам се ама Ловрен ми е далеч от представите за сериозен защитник . Сако и той ми е съмнителен макар ,че прави добри мачове понякога .