Фулъм - Ливърпул (12.05.13 г. ,, 17:00 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Фулъм - Ливърпул (12.05.13 г. ,, 17:00 ч . )

Мнениеот john barnes » 12 май 2013 19:16

suareshampion написа:БРАВО БРЕНДЪНЕ ...ЗАТВАРЯЙ УСТИ НА НЕВЕРНИЦИТЕ,които отново намериха забележки ,въпреки тоталното надмощие над отборчето на Митето ! бухахаххаааааааа
Уникален Ливърпул за пореден път ! Уникални Коутиньо и Стъридж за пореден път ! Скорост,бързина ,агресия ,креативност,красота,комбинативност,футболна мисъл,многобройни положения за гол и три чудесни гола ..какво повече да искам от любимия отбор !
Благодаря ,за пореден път на собствениците ,че докараха Роджърс ,който преобрази бавния ,мудния и грозен Ливърпул на Далглиш !
С мен за футбол няма да спорите момчета..много ми е ясна тая игра . ;) особено като стане въпрос за Ливърпул !

И кво викаш пиленце ? Само Коутиньо е добрия трансфер на Роджърс ? бухаххаааааааа Ши та изпапкам да знаеш :) Сами имайте усещането ..и си забранете да коментирате футбол ,че сте пълен СМЯХ ! :) :) :)
Намалете коментарите и сменяйте отбора . Вие сте ебати негативните типове. Наблягайте повече на секса (ако има с кой разбира се :) ) ..гледайте позитивно на нещата и ще се почуствате много по добре .
Другия сезон ...очаквам ЧУДЕСА !

дано иронизираш...тия фулъм и от форума да се съберем,пак ще ги бием! защо не биха евертън,рединг,стоук и останалите мишоци? пак тия хиксове ни изядоха главата,със 13 равни мача как да влезем в топ 4?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 май 2013 19:18

john barnes написа:
suareshampion написа:БРАВО БРЕНДЪНЕ ...ЗАТВАРЯЙ УСТИ НА НЕВЕРНИЦИТЕ,които отново намериха забележки ,въпреки тоталното надмощие над отборчето на Митето ! бухахаххаааааааа
Уникален Ливърпул за пореден път ! Уникални Коутиньо и Стъридж за пореден път ! Скорост,бързина ,агресия ,креативност,красота,комбинативност,футболна мисъл,многобройни положения за гол и три чудесни гола ..какво повече да искам от любимия отбор !
Благодаря ,за пореден път на собствениците ,че докараха Роджърс ,който преобрази бавния ,мудния и грозен Ливърпул на Далглиш !
С мен за футбол няма да спорите момчета..много ми е ясна тая игра . ;) особено като стане въпрос за Ливърпул !

И кво викаш пиленце ? Само Коутиньо е добрия трансфер на Роджърс ? бухаххаааааааа Ши та изпапкам да знаеш :) Сами имайте усещането ..и си забранете да коментирате футбол ,че сте пълен СМЯХ ! :) :) :)
Намалете коментарите и сменяйте отбора . Вие сте ебати негативните типове. Наблягайте повече на секса (ако има с кой разбира се :) ) ..гледайте позитивно на нещата и ще се почуствате много по добре .
Другия сезон ...очаквам ЧУДЕСА !

дано иронизираш...тия фулъм и от форума да се съберем,пак ще ги бием! защо не биха евертън,рединг,стоук и останалите мишоци? пак тия хиксове ни изядоха главата,със 13 равни мача как да влезем в топ 4?

казах ви какво да направите ,мисля че бях ясен ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 12 май 2013 19:20

другия сезон със твоя човек-6 то място...стой та гледай,да те видим тогава какво ще измислиш... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 12 май 2013 19:21

пак ли намерихте повод да се карате :shock: като малките деца сте :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 12 май 2013 19:32

аз със никой не се карам,тренера е мой човек...лаф да става в тоя умрял форум,дето повече манафи влизат да хранят,отколкото фенове на Ливърпул :) :) :)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 май 2013 19:41

Честита победа!
Много пропуски,но си взехме мача това е най-важно.
Стъридж направи чудесен мач,можеше да запише и поне 1 асистенция,но лакомията му попречи,жалко!
Коутиньо е просто брилянтен,нямам думи просто за това момче,в този мач пак записа 2 асистенции нали?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 12 май 2013 19:58

10 - Daniel Sturridge has now scored more goals in his first 13 Premier League apps for the club than any other Liverpool player
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 12 май 2013 20:09

Като за край на сезона добър мач стана,без много напрежение.
Дано БР да си е направил правилните изводи и догодина да сме доста по-постоянни.Лебед,фазан той е нашият мениджър и заслужава пълната ни подкрепа.
Освен победата и димките бяха доста впечатляващи хахаха
[offtopic]Изображение

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 12 май 2013 20:31

Викам КПР да ги изпратим подобаващо следващия мач с 5-6 гола и да приключим за този сезон другия повече :)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 12 май 2013 20:38

Не ми хареса как играхме, но важна е победата. Като казвам "не ми хареса" имам предвид, че за пореден път бяхме много неуверени в защита и допускахме елементарни грешки. Освен това за мен има един страшно обезпокоителен факт - без Джерард ние буквално нямаме център. Хендерсън не играе добре там, Шелви е трагичен, вече нямам никакви надежди в това момче. Трябва да се търси заместник на капитана още от сега и по-възможност да бъде класно име. Иначе головете ни бяха много добри, Стъридж на няколко пъти обаче много ме изнерви с тая негова лакомия. Коутиньо е просто невероятен, най-добрият трансфер на Ливърпул в последните 5 години заедно със Суарес.

Върни се в “Ливърпул”