styopa написа:Аз между другото да попитам какъв всъщност е спора посока Бенитез?
Дали е добър треньор или не... защото нещо доста сериозно ми се губи замисъла.
Все още има хора които въздишат по Бенитез,това е.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
styopa написа:Аз между другото да попитам какъв всъщност е спора посока Бенитез?
HoUs4oOL написа:styopa написа:Аз между другото да попитам какъв всъщност е спора посока Бенитез?
Все още има хора които въздишат по Бенитез,това е.
leoric написа:Какви факти, бе човек? Какви? Кажи ми защо Асайди не играе и защо бяха хвърлени пари по Сахин? Кажи ми ти. Тези пари излишни ли бяха за клуба? Кажи срещу Олдъм защо бяхме толкова слаби, срещи УБА, Стоук, Уест Хем, Съндърланд първия мач. Кажи ми защо срещу силни физически отбори къде са ни резултатите? Кажи ми колко гола имаме от ъглов и колко ъглови сме изпълнили? Кажи колко гола имаме след заучени ситуации. Има няма 1-2. Точки се печелят, понякога и с тези неща, когато играта ти не върви. Кажи ми защо взе Алън и какъв смята да го играе, според теб? Тип Алонсо ли ще е? Дефанзивен ли? Офанзивен ли? Видя се, че го пробва като партньор на Лукас в задни позиции и беше пълен провал. Не знам има ли и асистенция тоя сезон. Дори Даунинг има повече голове и асистенции от всичките летни попълнения на Роджърс. За какво говорим ми кажете? Тези хора ли очаквате да ни вдигнат. И ще ти кажа, че с тази защита играхме 2 финала миналата година, взехме ФА през 2006 (с 2-мата сегашни титуляри) и играхме финал в ШЛ + полуфинали за ШЛ и ЛЕ. Сега къде играем при лебеда? За купата на съветската армия ли? Хайде, моля ти се. Погледни малко реално на нещата. Аз не съм сигурен и че от Стъридж ще излезе нещо, затова не го броя толкова успешен. Вижда се, че е по-лаком и от Суарез. Единственият топ трансфер на Роджърс е Коутиньо. Това е истината.
Genius. написа:Много слаб мач за Ливърпул,подариха ви точката,факт!
john barnes написа:Мен 'кво ме топли,че след 5 г си е научил урока...3 тия път Иванович набили му го два пъти по един и същи начин...Бенитез имаше един СУПЕР Стивън Джерард в отбора си и той му покриваше гъза толкова години...Ако не беше Стиви,нито Олимпиакос,нито Милан,нито Уест Хям щяхме да сме били и Бенитез щеше да е спечелил един голям кюнец със Ливърпул.Защо Бенитез го караше да играе на инжекции толкова години и не го остави да си направи една операция навреме,та после 2г Джерард не можа да си стъпи на краката...Ти си брой 'квото искаш,аз съм забелязал как на някои хора споменити ви се изчерпват с два мачаПредния път, като спорехме ми даваш Нюкясъл,като фактор ХАХАХАХ Че те въпросния сезон играха в Чемпиъншип,те ли бяха фактора Бенитез да остане 7ми(това не се брои нали) със отбор граден 5 г.Ама сега,като е Роджърс 7ми-голям проблем стана ...Аз ти казах-като го имаш за голям треньор сравнявай го с Жозето-2004/5 бяха точно на едно ниво,оттам- нататък брой кой колко купи е спечелил и си направи изводите,недий ми го сравнява с новобранец,като Роджърс...Бенитез е изпята песен,само разни баби, с къса памет могат да реват,като на опело за него
![]()
Ей сега му показаха по тв-то статистиката на него и на ДиМатео- спечелил е една точка повече-смях в залата.Ревете,че Роджърс не пускал Асаиди(3 мил) А Рафата Пускаше ли Акуилани(20 мил),който тъкмо направи един супер мач(Атлетико М) и после пак беше забит резерва?!?!?!
6г имаше да спечели ВЛ и не малко пари похарчи-айде сега някой друг да се пробва...
suareshampion написа:leoric написа:Какви факти, бе човек? Какви? Кажи ми защо Асайди не играе и защо бяха хвърлени пари по Сахин? Кажи ми ти. Тези пари излишни ли бяха за клуба? Кажи срещу Олдъм защо бяхме толкова слаби, срещи УБА, Стоук, Уест Хем, Съндърланд първия мач. Кажи ми защо срещу силни физически отбори къде са ни резултатите? Кажи ми колко гола имаме от ъглов и колко ъглови сме изпълнили? Кажи колко гола имаме след заучени ситуации. Има няма 1-2. Точки се печелят, понякога и с тези неща, когато играта ти не върви. Кажи ми защо взе Алън и какъв смята да го играе, според теб? Тип Алонсо ли ще е? Дефанзивен ли? Офанзивен ли? Видя се, че го пробва като партньор на Лукас в задни позиции и беше пълен провал. Не знам има ли и асистенция тоя сезон. Дори Даунинг има повече голове и асистенции от всичките летни попълнения на Роджърс. За какво говорим ми кажете? Тези хора ли очаквате да ни вдигнат. И ще ти кажа, че с тази защита играхме 2 финала миналата година, взехме ФА през 2006 (с 2-мата сегашни титуляри) и играхме финал в ШЛ + полуфинали за ШЛ и ЛЕ. Сега къде играем при лебеда? За купата на съветската армия ли? Хайде, моля ти се. Погледни малко реално на нещата. Аз не съм сигурен и че от Стъридж ще излезе нещо, затова не го броя толкова успешен. Вижда се, че е по-лаком и от Суарез. Единственият топ трансфер на Роджърс е Коутиньо. Това е истината.
Ето отново започваш с Асаиди ? Уж недоволстваш ,че Роджърс го е взел ..а питаш защо не играе ? Последно ? Нали имаш Коутиньо на крилото ,кво та ебе защо не играе Асаиди ? Ето ,винаги мога да ти отговоря. Но ти не можеш да ми отговориш на въпросчето ? Финали били играли ...кви финали бе човек ...карлинг къп тежи ли ? Аз не ги броя тия лееееееки купички ..особено при тая 23 годишна суша без титла ! Aз искам титлата на Англия ,нищо друго не ме интересува вече. Тия защитници и вратар са пълен смях ..само това ще ти кажа !!! Постояно правят фрапантни грешки ...дали ще е единия или другия или третия ...все някой прави детинска грешка на два три мача,които дори и при мен в детските гарнитури не се допускат . И ще видиш ,че като се махнат един ден ,ще спечелим титлата .
Срешу Олдъм мача го загубихме ,заради Коатес ,Джоунс и Робинсън . Уникални мишоци.Както виждаш ,оттогава не са помирисали терен.
Сток ,Уест Хем и Съндърланд са прекалено груби отбори ,нашите излизат уплашени ..играят типичен британски футбол ..топката постоянно е във въздуха и това ни затруднява ..увличаме се по тяхната игра и губим мача .Ние сме техничен отбор и тук си прав ,че Роджърс трябва да измисли противодействие срещу тия отбори за новия сезон . Но при твоя човек Бенитес ,да не би да нямахме ПРОБЛЕМИ срещу тия отбори ??? Знаеш ,колко ХИКСА правеше твоя човек срещу малките отбори,така ли е ?
Алън ще е тип Алонсо . От него се иска да търси и изнася топката или от защитата или от Лукас ..да разиграва и да се включва в атака, когато може.Видя се може да вкарва и голове . Също така да помага в разбиване на атаки още в центъра .Той ще е един от двамата вътрешни халфа пред Лукас в позната на всички ни схема 4-3-3 .Кое не ти е ясно ? Сега ,дали ще се пребори с конкуренцията ,само времето ще покаже..
suareshampion написа:leoric написа:Какви факти, бе човек? Какви? Кажи ми защо Асайди не играе и защо бяха хвърлени пари по Сахин? Кажи ми ти. Тези пари излишни ли бяха за клуба? Кажи срещу Олдъм защо бяхме толкова слаби, срещи УБА, Стоук, Уест Хем, Съндърланд първия мач. Кажи ми защо срещу силни физически отбори къде са ни резултатите? Кажи ми колко гола имаме от ъглов и колко ъглови сме изпълнили? Кажи колко гола имаме след заучени ситуации. Има няма 1-2. Точки се печелят, понякога и с тези неща, когато играта ти не върви. Кажи ми защо взе Алън и какъв смята да го играе, според теб? Тип Алонсо ли ще е? Дефанзивен ли? Офанзивен ли? Видя се, че го пробва като партньор на Лукас в задни позиции и беше пълен провал. Не знам има ли и асистенция тоя сезон. Дори Даунинг има повече голове и асистенции от всичките летни попълнения на Роджърс. За какво говорим ми кажете? Тези хора ли очаквате да ни вдигнат. И ще ти кажа, че с тази защита играхме 2 финала миналата година, взехме ФА през 2006 (с 2-мата сегашни титуляри) и играхме финал в ШЛ + полуфинали за ШЛ и ЛЕ. Сега къде играем при лебеда? За купата на съветската армия ли? Хайде, моля ти се. Погледни малко реално на нещата. Аз не съм сигурен и че от Стъридж ще излезе нещо, затова не го броя толкова успешен. Вижда се, че е по-лаком и от Суарез. Единственият топ трансфер на Роджърс е Коутиньо. Това е истината.
Ето отново започваш с Асаиди ? Уж недоволстваш ,че Роджърс го е взел ..а питаш защо не играе ? Последно ? Нали имаш Коутиньо на крилото ,кво та ебе защо не играе Асаиди ? Ето ,винаги мога да ти отговоря. Но ти не можеш да ми отговориш на въпросчето ? Финали били играли ...кви финали бе човек ...карлинг къп тежи ли ? Аз не ги броя тия лееееееки купички ..особено при тая 23 годишна суша без титла ! Aз искам титлата на Англия ,нищо друго не ме интересува вече. Тия защитници и вратар са пълен смях ..само това ще ти кажа !!! Постояно правят фрапантни грешки ...дали ще е единия или другия или третия ...все някой прави детинска грешка на два три мача,които дори и при мен в детските гарнитури не се допускат . И ще видиш ,че като се махнат един ден ,ще спечелим титлата .
Срешу Олдъм мача го загубихме ,заради Коатес ,Джоунс и Робинсън . Уникални мишоци.Както виждаш ,оттогава не са помирисали терен.
Сток ,Уест Хем и Съндърланд са прекалено груби отбори ,нашите излизат уплашени ..играят типичен британски футбол ..топката постоянно е във въздуха и това ни затруднява ..увличаме се по тяхната игра и губим мача .Ние сме техничен отбор и тук си прав ,че Роджърс трябва да измисли противодействие срещу тия отбори за новия сезон . Но при твоя човек Бенитес ,да не би да нямахме ПРОБЛЕМИ срещу тия отбори ??? Знаеш ,колко ХИКСА правеше твоя човек срещу малките отбори,така ли е ?
Алън ще е тип Алонсо . От него се иска да търси и изнася топката или от защитата или от Лукас ..да разиграва и да се включва в атака, когато може.Видя се може да вкарва и голове . Също така да помага в разбиване на атаки още в центъра .Той ще е един от двамата вътрешни халфа пред Лукас в позната на всички ни схема 4-3-3 .Кое не ти е ясно ? Сега ,дали ще се пребори с конкуренцията ,само времето ще покаже..
Потребители, разглеждащи този форум: vasilnv и 9 госта