Ливърпул - Евертън (05.05.13 г. ,, 15:30 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Ливърпул - Евертън (05.05.13 г. ,, 15:30 ч . )

Мнениеот HoUs4oOL » 06 май 2013 19:44

styopa написа:Аз между другото да попитам какъв всъщност е спора посока Бенитез?
Дали е добър треньор или не... защото нещо доста сериозно ми се губи замисъла.

Все още има хора които въздишат по Бенитез,това е.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 06 май 2013 20:15

Много слаб мач за Ливърпул,подариха ви точката,факт!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 06 май 2013 20:24

HoUs4oOL написа:
styopa написа:Аз между другото да попитам какъв всъщност е спора посока Бенитез?
Дали е добър треньор или не... защото нещо доста сериозно ми се губи замисъла.

Все още има хора които въздишат по Бенитез,това е.

Е да де,но той все пак не е на дневен ред.Миналото .. минало.Няма връщане назад.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 май 2013 12:36

leoric написа:Какви факти, бе човек? Какви? Кажи ми защо Асайди не играе и защо бяха хвърлени пари по Сахин? Кажи ми ти. Тези пари излишни ли бяха за клуба? Кажи срещу Олдъм защо бяхме толкова слаби, срещи УБА, Стоук, Уест Хем, Съндърланд първия мач. Кажи ми защо срещу силни физически отбори къде са ни резултатите? Кажи ми колко гола имаме от ъглов и колко ъглови сме изпълнили? Кажи колко гола имаме след заучени ситуации. Има няма 1-2. Точки се печелят, понякога и с тези неща, когато играта ти не върви. Кажи ми защо взе Алън и какъв смята да го играе, според теб? Тип Алонсо ли ще е? Дефанзивен ли? Офанзивен ли? Видя се, че го пробва като партньор на Лукас в задни позиции и беше пълен провал. Не знам има ли и асистенция тоя сезон. Дори Даунинг има повече голове и асистенции от всичките летни попълнения на Роджърс. За какво говорим ми кажете? Тези хора ли очаквате да ни вдигнат. И ще ти кажа, че с тази защита играхме 2 финала миналата година, взехме ФА през 2006 (с 2-мата сегашни титуляри) и играхме финал в ШЛ + полуфинали за ШЛ и ЛЕ. Сега къде играем при лебеда? За купата на съветската армия ли? Хайде, моля ти се. Погледни малко реално на нещата. Аз не съм сигурен и че от Стъридж ще излезе нещо, затова не го броя толкова успешен. Вижда се, че е по-лаком и от Суарез. Единственият топ трансфер на Роджърс е Коутиньо. Това е истината.

Ето отново започваш с Асаиди ? Уж недоволстваш ,че Роджърс го е взел ..а питаш защо не играе ? Последно ? Нали имаш Коутиньо на крилото ,кво та ебе защо не играе Асаиди ? Ето ,винаги мога да ти отговоря. Но ти не можеш да ми отговориш на въпросчето ? Финали били играли ...кви финали бе човек ...карлинг къп тежи ли ? Аз не ги броя тия лееееееки купички ..особено при тая 23 годишна суша без титла ! Aз искам титлата на Англия ,нищо друго не ме интересува вече. Тия защитници и вратар са пълен смях ..само това ще ти кажа !!! Постояно правят фрапантни грешки ...дали ще е единия или другия или третия ...все някой прави детинска грешка на два три мача,които дори и при мен в детските гарнитури не се допускат . И ще видиш ,че като се махнат един ден ,ще спечелим титлата .
Срешу Олдъм мача го загубихме ,заради Коатес ,Джоунс и Робинсън . Уникални мишоци.Както виждаш ,оттогава не са помирисали терен.
Сток ,Уест Хем и Съндърланд са прекалено груби отбори ,нашите излизат уплашени ..играят типичен британски футбол ..топката постоянно е във въздуха и това ни затруднява ..увличаме се по тяхната игра и губим мача .Ние сме техничен отбор и тук си прав ,че Роджърс трябва да измисли противодействие срещу тия отбори за новия сезон . Но при твоя човек Бенитес ,да не би да нямахме ПРОБЛЕМИ срещу тия отбори ??? Знаеш ,колко ХИКСА правеше твоя човек срещу малките отбори,така ли е ?
Алън ще е тип Алонсо . От него се иска да търси и изнася топката или от защитата или от Лукас ..да разиграва и да се включва в атака, когато може.Видя се може да вкарва и голове . Също така да помага в разбиване на атаки още в центъра .Той ще е един от двамата вътрешни халфа пред Лукас в позната на всички ни схема 4-3-3 .Кое не ти е ясно ? Сега ,дали ще се пребори с конкуренцията ,само времето ще покаже..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 07 май 2013 14:09

Genius. написа:Много слаб мач за Ливърпул,подариха ви точката,факт!

Е първия мач ни взеха две, ама никой не пожела да спомене.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 07 май 2013 16:45

Мен 'кво ме топли,че след 5 г си е научил урока...3 тия път Иванович набили му го два пъти по един и същи начин...Бенитез имаше един СУПЕР Стивън Джерард в отбора си и той му покриваше гъза толкова години...Ако не беше Стиви,нито Олимпиакос,нито Милан,нито Уест Хям щяхме да сме били и Бенитез щеше да е спечелил един голям кюнец със Ливърпул.Защо Бенитез го караше да играе на инжекции толкова години и не го остави да си направи една операция навреме,та после 2г Джерард не можа да си стъпи на краката...Ти си брой 'квото искаш,аз съм забелязал как на някои хора споменити ви се изчерпват с два мача :lol: Предния път, като спорехме ми даваш Нюкясъл,като фактор ХАХАХАХ Че те въпросния сезон играха в Чемпиъншип,те ли бяха фактора Бенитез да остане 7ми(това не се брои нали) със отбор граден 5 г.Ама сега,като е Роджърс 7ми-голям проблем стана ...Аз ти казах-като го имаш за голям треньор сравнявай го с Жозето-2004/5 бяха точно на едно ниво,оттам- нататък брой кой колко купи е спечелил и си направи изводите,недий ми го сравнява с новобранец,като Роджърс...Бенитез е изпята песен,само разни баби, с къса памет могат да реват,като на опело за него :)
Ей сега му показаха по тв-то статистиката на него и на ДиМатео- спечелил е една точка повече-смях в залата.Ревете,че Роджърс не пускал Асаиди(3 мил) А Рафата Пускаше ли Акуилани(20 мил),който тъкмо направи един супер мач(Атлетико М) и после пак беше забит резерва?!?!?!
6г имаше да спечели ВЛ и не малко пари похарчи-айде сега някой друг да се пробва...[/quote]
http://@№$/13ePhUo ами аз само това ще кажа...повече няма смисъл да споря.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 07 май 2013 17:44

john barnes написа:Мен 'кво ме топли,че след 5 г си е научил урока...3 тия път Иванович набили му го два пъти по един и същи начин...Бенитез имаше един СУПЕР Стивън Джерард в отбора си и той му покриваше гъза толкова години...Ако не беше Стиви,нито Олимпиакос,нито Милан,нито Уест Хям щяхме да сме били и Бенитез щеше да е спечелил един голям кюнец със Ливърпул.Защо Бенитез го караше да играе на инжекции толкова години и не го остави да си направи една операция навреме,та после 2г Джерард не можа да си стъпи на краката...Ти си брой 'квото искаш,аз съм забелязал как на някои хора споменити ви се изчерпват с два мача :lol: Предния път, като спорехме ми даваш Нюкясъл,като фактор ХАХАХАХ Че те въпросния сезон играха в Чемпиъншип,те ли бяха фактора Бенитез да остане 7ми(това не се брои нали) със отбор граден 5 г.Ама сега,като е Роджърс 7ми-голям проблем стана ...Аз ти казах-като го имаш за голям треньор сравнявай го с Жозето-2004/5 бяха точно на едно ниво,оттам- нататък брой кой колко купи е спечелил и си направи изводите,недий ми го сравнява с новобранец,като Роджърс...Бенитез е изпята песен,само разни баби, с къса памет могат да реват,като на опело за него :)
Ей сега му показаха по тв-то статистиката на него и на ДиМатео- спечелил е една точка повече-смях в залата.Ревете,че Роджърс не пускал Асаиди(3 мил) А Рафата Пускаше ли Акуилани(20 мил),който тъкмо направи един супер мач(Атлетико М) и после пак беше забит резерва?!?!?!
6г имаше да спечели ВЛ и не малко пари похарчи-айде сега някой друг да се пробва...

http://@№$/13ePhUo ами аз само това ще кажа...повече няма смисъл да споря.[/quote]
ХАХАХАХАХАХАХАХ Джони ти ще ме умориш от смях бе, човек.Ти не спираш да се цакаш сам бе момче :) Каква е тази статистика,мой... Ами откога класирането във футбола се прави по процент спечелени победи.Я вземи да сметнеш точките-Моу пак е отгоре...И това е извадка от последните му 44 мача,когато вече беше тръгнал надолу.Що не им сравниш първите 44,да се посмеем малко (а в тези на Бенитез нали влизат и лютите битки в Лига европа с градовете Кубан и Байрям) Само като видях от кой сайт си я взел и ми става ясно,какъв шаран си :lol: Талк Спорт и Блийчър репорт са най-смешните медии на света,търсещи разни балъци да им цъкат по снимките за да изглеждат вървежни и затова и слагат всевъзможни "шокиращи статистики" да може някой да клъвне. Все едно да ми извадиш статия от в-к ШОК и да ми кажеш, че няма кво повече да спорим...ХАХАХАХ Признавам си досега те имах за по-сериозен!

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 07 май 2013 18:08

suareshampion написа:
leoric написа:Какви факти, бе човек? Какви? Кажи ми защо Асайди не играе и защо бяха хвърлени пари по Сахин? Кажи ми ти. Тези пари излишни ли бяха за клуба? Кажи срещу Олдъм защо бяхме толкова слаби, срещи УБА, Стоук, Уест Хем, Съндърланд първия мач. Кажи ми защо срещу силни физически отбори къде са ни резултатите? Кажи ми колко гола имаме от ъглов и колко ъглови сме изпълнили? Кажи колко гола имаме след заучени ситуации. Има няма 1-2. Точки се печелят, понякога и с тези неща, когато играта ти не върви. Кажи ми защо взе Алън и какъв смята да го играе, според теб? Тип Алонсо ли ще е? Дефанзивен ли? Офанзивен ли? Видя се, че го пробва като партньор на Лукас в задни позиции и беше пълен провал. Не знам има ли и асистенция тоя сезон. Дори Даунинг има повече голове и асистенции от всичките летни попълнения на Роджърс. За какво говорим ми кажете? Тези хора ли очаквате да ни вдигнат. И ще ти кажа, че с тази защита играхме 2 финала миналата година, взехме ФА през 2006 (с 2-мата сегашни титуляри) и играхме финал в ШЛ + полуфинали за ШЛ и ЛЕ. Сега къде играем при лебеда? За купата на съветската армия ли? Хайде, моля ти се. Погледни малко реално на нещата. Аз не съм сигурен и че от Стъридж ще излезе нещо, затова не го броя толкова успешен. Вижда се, че е по-лаком и от Суарез. Единственият топ трансфер на Роджърс е Коутиньо. Това е истината.

Ето отново започваш с Асаиди ? Уж недоволстваш ,че Роджърс го е взел ..а питаш защо не играе ? Последно ? Нали имаш Коутиньо на крилото ,кво та ебе защо не играе Асаиди ? Ето ,винаги мога да ти отговоря. Но ти не можеш да ми отговориш на въпросчето ? Финали били играли ...кви финали бе човек ...карлинг къп тежи ли ? Аз не ги броя тия лееееееки купички ..особено при тая 23 годишна суша без титла ! Aз искам титлата на Англия ,нищо друго не ме интересува вече. Тия защитници и вратар са пълен смях ..само това ще ти кажа !!! Постояно правят фрапантни грешки ...дали ще е единия или другия или третия ...все някой прави детинска грешка на два три мача,които дори и при мен в детските гарнитури не се допускат . И ще видиш ,че като се махнат един ден ,ще спечелим титлата .
Срешу Олдъм мача го загубихме ,заради Коатес ,Джоунс и Робинсън . Уникални мишоци.Както виждаш ,оттогава не са помирисали терен.
Сток ,Уест Хем и Съндърланд са прекалено груби отбори ,нашите излизат уплашени ..играят типичен британски футбол ..топката постоянно е във въздуха и това ни затруднява ..увличаме се по тяхната игра и губим мача .Ние сме техничен отбор и тук си прав ,че Роджърс трябва да измисли противодействие срещу тия отбори за новия сезон . Но при твоя човек Бенитес ,да не би да нямахме ПРОБЛЕМИ срещу тия отбори ??? Знаеш ,колко ХИКСА правеше твоя човек срещу малките отбори,така ли е ?
Алън ще е тип Алонсо . От него се иска да търси и изнася топката или от защитата или от Лукас ..да разиграва и да се включва в атака, когато може.Видя се може да вкарва и голове . Също така да помага в разбиване на атаки още в центъра .Той ще е един от двамата вътрешни халфа пред Лукас в позната на всички ни схема 4-3-3 .Кое не ти е ясно ? Сега ,дали ще се пребори с конкуренцията ,само времето ще покаже..

Комичните грешки започнаха, след като дойде Роджърс. Няма как играчът на предния сезон да се спъва в топката и да не знае как да я спре, при все, че е от 5 години в клуба ?!?! Не ти ли се струва странно? Асайди те питам какво прави в клуба в тоя пич? Не е контузен, защо не играе? Защо го взе изобщо. Защо взе и Шахин и после го изгони, за да може да пуска хобита и гела? Неадекватни решения взима този човек. Уплашени били, ами той къде е да ги надъха малко? Това му е главната роля на един мениджър - да мотивира и да успокоява играчите, да им вдъхва кураж. А то какво се случва? Излизат някакви, които до последният кръг бяха заплашени да изпаднат в Лига 2 и те газят като валяк. Това е срам. Не искам да коментирам и неговите велики виждания за бъдещето на Ливърпул. Като видя с какви играчи ни свързват - Скот Синклер, Ашли Уилямс, сложи Алън, Борини... Този човек в Суонзи ли иска да ни превърне, Според теб, тези хора ли могат да ни направят шампиони? Значи Ворм вместо Рейна, Уилямс вместо Шкъртел и всичко е мед и рози и догодина 19-та? Блажени са вярващите.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 07 май 2013 18:08

suareshampion написа:

Комичните грешки започнаха, след като дойде Роджърс. Няма как играчът на предния сезон да се спъва в топката и да не знае как да я спре, при все, че е от 5 години в клуба ?!?! Не ти ли се струва странно? Асайди те питам какво прави в клуба в тоя пич? Не е контузен, защо не играе? Защо го взе изобщо. Защо взе и Шахин и после го изгони, за да може да пуска хобита и гела? Неадекватни решения взима този човек. Уплашени били, ами той къде е да ги надъха малко? Това му е главната роля на един мениджър - да мотивира и да успокоява играчите, да им вдъхва кураж. А то какво се случва? Излизат някакви, които до последният кръг бяха заплашени да изпаднат в Лига 2 и те газят като валяк. Това е срам. Не искам да коментирам и неговите велики виждания за бъдещето на Ливърпул. Като видя с какви играчи ни свързват - Скот Синклер, Ашли Уилямс, сложи Алън, Борини... Този човек в Суонзи ли иска да ни превърне, Според теб, тези хора ли могат да ни направят шампиони? Значи Ворм вместо Рейна, Уилямс вместо Шкъртел и всичко е мед и рози и догодина 19-та? Блажени са вярващите.

john barnes

Мнениеот john barnes » 07 май 2013 18:49

ХАХАХАХАХАХАХАХ Джони ти ще ме умориш от смях бе, човек.Ти не спираш да се цакаш сам бе момче :) Каква е тази статистика,мой... Ами откога класирането във футбола се прави по процент спечелени победи.Я вземи да сметнеш точките-Моу пак е отгоре...И това е извадка от последните му 44 мача,когато вече беше тръгнал надолу.Що не им сравниш първите 44,да се посмеем малко (а в тези на Бенитез нали влизат и лютите битки в Лига европа с градовете Кубан и Байрям) Само като видях от кой сайт си я взел и ми става ясно,какъв шаран си :lol: Талк Спорт и Блийчър репорт са най-смешните медии на света,търсещи разни балъци да им цъкат по снимките за да изглеждат вървежни и затова и слагат всевъзможни "шокиращи статистики" да може някой да клъвне. Все едно да ми извадиш статия от в-к ШОК и да ми кажеш, че няма кво повече да спорим...ХАХАХАХ Признавам си досега те имах за по-сериозен![/quote]
гледат се спечелените купи,които твоя лебед никога няма да спечели,за разлика от Бенитес! боли ме к.ра с кого е играл отбора му,гледа се крайния резултат...плюс това,сравнението между рафата и лебеда е все едно да сравниш мерцедес със лада...въртиш,сучеш-по голям мениджър от 1991г. насам сме нямали-ФАКТ! Бенитес където и да отиде,печели някакви трофеи-ФАКТ! лебеда където и да отиде,ще е капо-ФАКТ! РАЗГОВОРА СЪС СЕКТАТА ПРИКЛЮЧИ... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”