Тотнъм - Ливърпул(28 Ноември: 21:45)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Naukata
Контакти:

Re: Тотнъм - Ливърпул(28 Ноември: 21:45)

Мнениеот Naukata » 29 ное 2012 21:43

Има една поговорка скаузъри:

Голяма дума кажи,голям и горещ КАРТОФ не лапай,НИКОГА.

Запомнете я добре и вий дванайсти в класирането.

И все пак ТРОТЪМ ви уби мечтите за 10-място А.

Успех в ченпиъншипа.

Потребителски аватар
Naukata
Контакти:

Мнениеот Naukata » 29 ное 2012 21:53

Време е ГОНГ.БГ да премахне иконката на 'ливърпул'' и да сложи тази на шампиона на Англия,великият Манчестър Сити,ливърпул така или иначе е като Нотингам ФОРЕСТ,бил някого нещо миналият век.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 29 ное 2012 21:58

Имаме си нов хейтър, регистрирал се специално, за да пише в нашия форум. Добре дошъл и да ни е честит! :lol:

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 29 ное 2012 22:10

liverpool_95 fan Само искам да ти кажа това фен си го махни неможе да викаш боклук на човек, който е дал мнооооооооооооогооо повече на Ливърпул дории от това, което ти си дал за своя живот Ясно ли ти е и не ми пука, кой ще каже ам ти неможе да ми казваш дали аз съм фен или не. МОГА ДА МОГА, защото ти не си фен или поне по твоите мнения по-твоите писания тука в този форум не се изявяваш като такъв. С тези си думи дори не си далеч от тези пишлета, които пишат разни смешни глупости за отбора и го хейтват.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 29 ное 2012 22:20

И още нещо за всички ви тука. Омръзна ми някакви папагали да ми използват едно тапо недодялано и скучно клише, в което дории няма грам истина. Няма човек, който да е над отбора. До някаде е така обаче се замислете какво е отбора без тези хора, които са си оставили не само сърцето, ами целият си живот там. И дали вие някога щяхте да бъдете фенове на ЛИВЪРПУЛ, ако те не са били част от него. Не може да ми говорите поредните си простотии и ние хората, които обичаме отбора и тези хора да търпим. Как едва ли не брендън роджърс бил по-добър мениджър и давал повече на отбора, от Кени Далглиш и куп други глупости. Какво дава роджърс на отбора БЕ своята страхотна тактическа грамотност ли дето не е надиграл ни един голям отбор. Само искам да ми кажете какво е направил БР дори за всеки един отбор и какво КЕНИ ДАЛГЛИШ и тогава да ми говорите, кой бил по по най. Да може и в бъдеще да даде нещо, но за момента поне си затваряйте тапите мозаци, в които има само една завист и нищо повече. До толкова ви се е изкривило мисленето, че ме изнервяте. Дори Хейтърите във форума са по-прави от вас. И няма как да е иначе вие просто имате прекалено елементарно виждане на нещата и то си личи :!:

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 29 ное 2012 22:54

Liverpool forever_95 написа:Тоз кретен от 9 трансфера сполучи само със Суарес. Уаууу, голямо постижение. Точно след продажбата на Торес, когато имахме пари, ако бяхме ги вложили правилно, сега щяхме да се борим за челните места във ВЛ. Легендарният цървул похарчи 110 млн ей така. Със 110 милиона можеш да вземеш съвсем спокойно 5 калпака от висока класа - от класата на Суарес. А той взе Хендерсън, който ми пропуска на празна врата, който като излезе сам срещу вратаря си затваря очите и просто рита топката, пък к'вото стане...шибан Стю, който е повече от трагичен, Анди фъкинг Керъл, който за 8 мача има само един гол за отбор като Уест Хям, който изповядва неговия стил...е к'во повече да говоря.

Наистина не си прав да обиждаш Кени.Той е ставал шампион с нашия клуб повече от всеки друг и е дал повече от всеки,който е в момента в клуба.Не му защитавам трансферната политика,но само виж фактите:
1.Хендерсън беше с най-много асистенции в първенството.При това в дърварски клуб без всякаква идея за някаква игра като Съндърланд.
2.Даунинг беше национал и играеше на ниво.Едно от най-добрите крила в първенството.
3.Чарли Адам беше избран от медиите за най-перспективен играч и смело мога да кажа,че в него има милион пъти повече креативност от Алън.
4.Керъл наистина беше грешка.
И ако забелязваш глаголът винаги е "беше".Има нещо гнило в клуба,защото и Джо Коул БЕШЕ най-доброто крило в Англия,преди да дойде при нас.Футболистите ни изглеждат като дървета,защото нещо в нашия клуб ги кара да играят така.Явно не са мениджърите,защото при всеки един от тях се случва.Изводите си ги прави сам ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 ное 2012 22:57

Naukata написа:Има една поговорка скаузъри:

Голяма дума кажи,голям и горещ КАРТОФ не лапай,НИКОГА.

Запомнете я добре и вий дванайсти в класирането.

И все пак ТРОТЪМ ви уби мечтите за 10-място А.

Успех в ченпиъншипа.

Не съм сигурен но мисля,че баннаха онова Лордчето това май е новия му ник.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 ное 2012 23:28

Liverpool forever_95 написа:Със 110 милиона можеш да вземеш съвсем спокойно 5 калпака от висока класа - от класата на Суарес.

Къде?На фифата?Я ми ги изброи тия 5 калпака от класата на Суарес.Нека да взимат и заплати от по 70 до 100тина хилки месечно да кажем.
Като вземете да се изказвате така... без да мислите.То не че ме учудва де,но все пак.

x-ekutor написа:И ако забелязваш глаголът винаги е "беше".Има нещо гнило в клуба,защото и Джо Коул БЕШЕ най-доброто крило в Англия,преди да дойде при нас.Футболистите ни изглеждат като дървета,защото нещо в нашия клуб ги кара да играят така.Явно не са мениджърите,защото при всеки един от тях се случва.Изводите си ги прави сам ;)

Джо Коул след тежката си контузия и в Челси изглеждаше нещо подобно.
За мен през годините сме правили една и съща глупост ред пъти при абсолютно всички треньори.Там е до голяма степен разковничето.Вземаме даден футболист,а в последствие го караме да прави на терена нещо което той не го може.
Хайде понеже е на мода Хендо ще дам пример с него.Момчето в Съндърланд си им въртеше играта.Зад нападателя правеше голямо впечатление.Понеже и стила им беше да разчитат много на контрите почти всяка контра минаваше или тръгваше от Хендо и той успяваше да изведе някой.
Идва при нас... и го правим десен халф.Нищо общо.Изискванията за позицията са съвсем различни.
През годините Бабел.. от един от най-талантливите централни нападатели.. незнам колко години го гледахме ляво крило.Джерард дясно крило.Карагър дясно крило или градивен халф.Дани Мърфи зад нападателя.Рийзе е имал сезони опорен халф,а в последствие си се наложи ляв халф.Диуф дясно крило.Джими Траоре ляв бек. и т.н.

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 29 ное 2012 23:39

styopa написа:Джо Коул след тежката си контузия и в Челси изглеждаше нещо подобно.
За мен през годините сме правили една и съща глупост ред пъти при абсолютно всички треньори.Там е до голяма степен разковничето.Вземаме даден футболист,а в последствие го караме да прави на терена нещо което той не го може.
Хайде понеже е на мода Хендо ще дам пример с него.Момчето в Съндърланд си им въртеше играта.Зад нападателя правеше голямо впечатление.Понеже и стила им беше да разчитат много на контрите почти всяка контра минаваше или тръгваше от Хендо и той успяваше да изведе някой.
Идва при нас... и го правим десен халф.Нищо общо.Изискванията за позицията са съвсем различни.
През годините Бабел.. от един от най-талантливите централни нападатели.. незнам колко години го гледахме ляво крило.Джерард дясно крило.Карагър дясно крило или градивен халф.Дани Мърфи зад нападателя.Рийзе е имал сезони опорен халф,а в последствие си се наложи ляв халф.Диуф дясно крило.Джими Траоре ляв бек. и т.н.

+1
Аз просто се опитах да пресъздам гледаната точка на Кени.Ако се абстрахирате от имената Хендо,Даунинг и т.н. бихте ли дали 50млн за човека с най-много асистенции в първенството + обявения за най-перспективен и креативен играч + един национал.Аз бих го направил!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

windowpane
Контакти:

Мнениеот windowpane » 30 ное 2012 00:05

Кени е дал адски много в далечното минало и помогна на отбора в труден момент. Той отдавна е легенда и нищо, което се напише в който и да било форум по негов адрес няма да промени това.

Обаче се видя, че Краля не е подходящ като дългосрочен вариант. Миналия сезон нямахме никакъв стил, играхме на мускулите на Суарез и застаряващите Белами, Макси и Каут, а в края и на Керъл. Наистина, той не добави никаква стойност към отбора, отколкото просто да го сглобяваше. И добре, че беше сегашния треньор на Уест Бромич, че поне да имаме стабилна игра в дефанзивен план.

Трансферите му бяха тотално погрешни - всички без Суарез. Продължавам да твърдя, че Енрике не се представи добре като ляв бек при него и загубихме огромно количество точки заради слабата му игра в защитен план. Разделихме се с Мейрелеш именно по вина на Кени. Малко след това, при контузиите на Лейва и Джерард, изведнъж се оказа, че нямаме халфове, които да правят нещо по-различно от дейността на защитник в малко по-предни позиции и отборът стана ялов и лесно разгадаем. Всички ни скриха топката.

Преди да дойдат успехите, трябва да се изгради стил на игра като тяхна основа. Без стил няма успехи. В момента отборът ни има стил, и то доста приятен. Да, притежава по-малко класа и футболисти като цяло, но далеч по-качествен треньор. Брендо не е такава велика фигура като Кени за клуба и по принцип, но той за момента е точният човек на точното място. Колко качествени и световноизвестни треньори сте очаквали да се навият да водят отбора в такава мътна ситуация преди началото на сезона на задънена улица, гарнирана със свръхочаквания и тотално минимизиран откъм качество материал?

Не мога да разбера защо постоянно се цитират някакви статистики, вместо да се вникне в същината на ситуацията в момента. Няма никакво значение колко точки имаме сега и колко сме имали миналия сезон. Не в това е въпроса. Има ли голяма разлика между това да сме средняци на 9-то или на 12-то място според вас??

Кое предпочитаме:
- да сме средняци без стил, играещи както им скимне, със застаряващи футболисти и без перспективи за бъдещето, практикуващи грозен и лесноразгадаем футбол, гордеещи се с някакъв смешен трофей след инфарктна победа след дузпи над отбор от по-долна дивизия;
- или да сме средняци, опитващи се да оформят един практичен и зрелищен стил, развиващи млад талант, добавящи стойност след всеки един мач, гледащи напред;

Вижте за какво става въпрос в топ 6: Манчестърите, Арсенал, Челси, Тотнъм, Евертън. Всеки един от тях има ясно изразен стил на игра, формиран с години. Как очаквате да ги бяхме достигнали с Кени? Може би преди 20 години, но не и в 21-ви век.

Върни се в “Ливърпул”