Ливърпул - Уест Бромич Албиън 26.10.2013 | 17:00| 4-1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън 26.10.2013 | 17:00

Мнениеот 9lives » 27 окт 2013 14:09

PeterForsberg написа:Негативното от вчера е,че за 6 пореден мач получихме гол,.

Или казано по друг начин от както Агер не е титуляр. По принцип и аз съм на мнение нека да играят хората в добра форма на това с Агер си е точно така (изключвам мача със Светците, там работата е съмнителна :D)
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 27 окт 2013 15:02

wolf написа:
PeterForsberg написа:Много важна победа срещу стабилен и неудобен отбор.УБА ще създават грижи на другите отбори от топ 6.
Силно се надявам Джонсън да е добре и да играе срещу Арсенал,защото в момента е безценен.Кели се нуждае от време,видно е,че е доста колеблив и след влизането му имахме сериозни проблеми в дясната зона.Ясно е,че Мартин трябва психологически да преодолее контузията.Суарес изигра уникален мач,докато Стъридж не беше на познатото ниво и въпреки това вкара,но в няколко ситуации подходи егоистично и не подаде на свободен съотборник.Лукас игра силно и явно седмицата почивка му се е отразила добре,а и вчера игра като типичен дефанзивен халф,а Джерард и Хендерън бяха пред него.
Негативното от вчера е,че за 6 пореден мач получихме гол,а проблемите ни при статични положения си стоят,Миньоле имеше няколко излизания при корнерите,които ми напомниха за Рейна.В 2-3 ситуации само късмета ни спаси при центрирания от корнери.А иначе тва педалче страничния даде ебати комичната дузпа.След като стана 3-1 имам чувството,че увереността в отбора поизчезна и позволихме да бъдем натиснати,особено в нашата дясна зона.Шкъртел и Туре се пропукаха на няколко пъти,нещо подобно би било фатално срещу Арсенал,защото там класата на играчите е различна.Хубаво е,че Алън получи десетина минути игрова практика след над два месеца отсъствие.
Започва кофти серията от мачове срещу директни конкуренти за топ 4-Арсенал,Челси,Евъртън,Тотнъм.Надявам се и късмета да е с нас,защото той е решаващ в подобни срещи и най-вече да спрат тея контузии,за да можем да ползаме и нив веднъж идеалния си състав.

Момента в който ще си проличи за какво се борим е Челси и Сити в рамките на 48 часа. С Арсенал и Евертън можем да се справим, Тотнъм е още далеч

И колко далеч да са Спъдс?На 4 точки и с мач по-малко от нас,който е домакинство на Хъл.Честно казано,не мисля,че сме готови за шампиони,докато Челшит и Шити са готови,а с Арсенал съм убеден,че ще ни е много трудно,но дано си прав.За мен трябва да се насочим към място в топ 4,а за него битката ще е най-вече с Тотнъм,Манюре и Евъртън.Хубаво за нас ще е,ако Фламини пропусне мача помежду ни,защото той ги държи в дефанзивен план,Артета е с директен червен картон и би трябвало да го накажат,което определено ще ги отслаби.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 27 окт 2013 15:09

9lives написа:

Или казано по друг начин от както Агер не е титуляр. По принцип и аз съм на мнение нека да играят хората в добра форма на това с Агер си е точно така (изключвам мача със Светците, там работата е съмнителна :D)

Агер винаги съм го харесвал,но този сезон допусна доста грешки и само съдбата го покри.Срещу Стоук бе безумно слаб и единствено Миньоле и късмета го спасиха.След това срещу Вила допусна две сериозни грешки.Като цяло един престой на скамейката няма да му се отрази зле,тъкмо ще си възвърне мотивацията/подобно на Шкъртел,който в интерес на истината вчера също допусна две сериозни грешки,а и прекалено използва ръцете при корнери за противника,което може да ни донесе някоя нелепа дузпа/,тва и е хубавото на конкуренцията ;).
И друго ми е малко странно,в момента на практика не използваме Аспас,Алберто и Илори.Тва са комбинирано около 22 млн. паунда.Особено за португалеца ми се струва,че е разумно да заминава спешно под наем,защото му трябват сериозни мачове,а не такива в резервите.За нас до края на сезона остават само ФА Къп и лигата.Като се оправи Коутиньо,шансовете и за Алберто ще намалеят.Ще видим какво ще измисли БР,но според мен поне Тиаго трябва да замине под наем.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 27 окт 2013 15:26

PeterForsberg написа:
9lives написа:

Агер винаги съм го харесвал,но този сезон допусна доста грешки и само съдбата го покри.Срещу Стоук бе безумно слаб и единствено Миньоле и късмета го спасиха.След това срещу Вила допусна две сериозни грешки.Като цяло един престой на скамейката няма да му се отрази зле,тъкмо ще си възвърне мотивацията/подобно на Шкъртел,който в интерес на истината вчера също допусна две сериозни грешки,а и прекалено използва ръцете при корнери за противника,което може да ни донесе някоя нелепа дузпа/,тва и е хубавото на конкуренцията ;).
И друго ми е малко странно,в момента на практика не използваме Аспас,Алберто и Илори.Тва са комбинирано около 22 млн. паунда.Особено за португалеца ми се струва,че е разумно да заминава спешно под наем,защото му трябват сериозни мачове,а не такива в резервите.За нас до края на сезона остават само ФА Къп и лигата.Като се оправи Коутиньо,шансовете и за Алберто ще намалеят.Ще видим какво ще измисли БР,но според мен поне Тиаго трябва да замине под наем.

Аспас е контузен. Другите пък винаги може да играят за отбора до 21 години, при някоя по убедителна победа да влизат на почивката, да играят за FA Cup при късмет с противниците. Най - добрият вариант обаче е наистина да се дадат под наем, но според мен Роджърс просто иска по дълга скамейка.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън 26.10.2013 | 17:00| 4-1

Мнениеот Avrameca » 27 окт 2013 15:34

Вчера Хендо направи поредния си силен мач от началото на сезона.Не знам какво не му харесват някой хора ?! Спечели много единоборства по целия терен , опита да се разпише но късмета му попречи , може би от трансферите през последните години той показва най-голям прогрес заедно с Коутиньо , Стъридж и Суарез.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 окт 2013 15:37

PeterForsberg написа:
wolf написа:
PeterForsberg написа:Много важна победа срещу стабилен и неудобен отбор.УБА ще създават грижи на другите отбори от топ 6.
Силно се надявам Джонсън да е добре и да играе срещу Арсенал,защото в момента е безценен.Кели се нуждае от време,видно е,че е доста колеблив и след влизането му имахме сериозни проблеми в дясната зона.Ясно е,че Мартин трябва психологически да преодолее контузията.Суарес изигра уникален мач,докато Стъридж не беше на познатото ниво и въпреки това вкара,но в няколко ситуации подходи егоистично и не подаде на свободен съотборник.Лукас игра силно и явно седмицата почивка му се е отразила добре,а и вчера игра като типичен дефанзивен халф,а Джерард и Хендерън бяха пред него.
Негативното от вчера е,че за 6 пореден мач получихме гол,а проблемите ни при статични положения си стоят,Миньоле имеше няколко излизания при корнерите,които ми напомниха за Рейна.В 2-3 ситуации само късмета ни спаси при центрирания от корнери.А иначе тва педалче страничния даде ебати комичната дузпа.След като стана 3-1 имам чувството,че увереността в отбора поизчезна и позволихме да бъдем натиснати,особено в нашата дясна зона.Шкъртел и Туре се пропукаха на няколко пъти,нещо подобно би било фатално срещу Арсенал,защото там класата на играчите е различна.Хубаво е,че Алън получи десетина минути игрова практика след над два месеца отсъствие.
Започва кофти серията от мачове срещу директни конкуренти за топ 4-Арсенал,Челси,Евъртън,Тотнъм.Надявам се и късмета да е с нас,защото той е решаващ в подобни срещи и най-вече да спрат тея контузии,за да можем да ползаме и нив веднъж идеалния си състав.

Момента в който ще си проличи за какво се борим е Челси и Сити в рамките на 48 часа. С Арсенал и Евертън можем да се справим, Тотнъм е още далеч

И колко далеч да са Спъдс?На 4 точки и с мач по-малко от нас,който е домакинство на Хъл.Честно казано,не мисля,че сме готови за шампиони,докато Челшит и Шити са готови,а с Арсенал съм убеден,че ще ни е много трудно,но дано си прав.За мен трябва да се насочим към място в топ 4,а за него битката ще е най-вече с Тотнъм,Манюре и Евъртън.Хубаво за нас ще е,ако Фламини пропусне мача помежду ни,защото той ги държи в дефанзивен план,Артета е с директен червен картон и би трябвало да го накажат,което определено ще ги отслаби.

Имах предвид мача, не отбора

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 27 окт 2013 16:11

Avrameca написа:Вчера Хендо направи поредния си силен мач от началото на сезона.Не знам какво не му харесват някой хора ?! Спечели много единоборства по целия терен , опита да се разпише но късмета му попречи , може би от трансферите през последните години той показва най-голям прогрес заедно с Коутиньо , Стъридж и Суарез.

+1 ;)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 окт 2013 18:30

Понеже ме нямаше в страната нямах възможност да гледам мача, но резултата няма как да не е добър. Някой да каже на кратко какво сме играли. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 окт 2013 18:57

Alonso_Massa написа:Понеже ме нямаше в страната нямах възможност да гледам мача, но резултата няма как да не е добър. Някой да каже на кратко какво сме играли. :)

А лесно - Хеттрик на Суарез и онея бяха в кома :D другото е история

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 окт 2013 19:04

Айде пак търсим негативното.Еби му майката и фенове и всичко .Абе ей ...абе зарадвайте се поне един път ,да ми направите кефа беее алоуу ?
Абе тия ги смачкахме по всички параграфи бе алоуу фенове на Ливърпул .
След 3-1 увереноста била изчезнала. Ох боже господи. Толкова изчезна ,че Стъридж вкара най красивия гол в мача след това . Айде моля ви се бе пичове .След отблезян гол от противника ,е напълно нормално той да си повярва и да тръгне да вкарва още .Нормално е да се приберем за десетина минутки ,докато им успокоим страстите . Не може пълни 90 минути да нападаме и да контролираме играта бе алоуу ? Кой го може ? Никой ! Абе вие добре ли сте бе ? Ебати изискванията братче. И на какво отгоре имате такива високи изисквания бе еййй ?????? На това ,че не сте спрели да плюете и на 20 те точки ,които имаме ли ? Или на двайсет и няколко победи от началото на годината ли ??
Значи виждате ,че дузпата беше измислена а не спирате да мрънкате ,че сме допуснали гол ?! Е нали гола падна имено от тая измислена дузпа ? Ако не бяха я дали .Нямаше да има гол.
Кога се е пропукал Туре ? Няма такова нещо.
Кога Миноле е бил несигурен ? Няма такова нещо .
Срещу Арсенал ,щяло да ни е трудно .Е не няма. ха Много ясно ,че ще е трудно .Играем срещу първия в класирането,който показва най добра игра до момента .Всеки мач е труден в ВЛ. Но ,ако си играем играта и не правим детински грешки ,няма кой да ни бие .
Някой да е казал ,че сме тръгнали за шампиони ? Не . Бренъдн не спира да повтаря ,че целта е топ 4 . Но ,както се казва ,апетита идва с яденето. Играем мач за мач и защо пък в крайна сметка да не станем шампиони ? Тепърва тоя отбор навлиза във върхова игрова и физическа форма . Запомнете го това .
Челси и Сити били готови а ние не .АЙде бе. Аз пък не мисля ,така. Аз не мога да мисля ,като вас момчета .Вие мислете много примирено ,много мишишко. Аз и да искам ,не мога да мисля ,по тоя начин . Аз и на терена като изляза винаги мисля за победа ..и в живота съм така и с отборите ми е така. Няма как да стане,да мисля като вас. Най малкото ние имаме огромно предимство пред всичките останали конкуренти ,защото ,за разлика от тях ..не участваме в евротурнири ! Това е от изключително важно значение. Ще бъдем по свежи от тях във много моменти от сезона.
Вярвахте сляпо в слабия треньор а не вярвате в силния ? Ибах мааму и фенове. Няма такива фенове . Отбора върви ,те ги е страх у дома от УБ?! Но пък в следващия момент ,обвиняват отбора ,че 10 минутки играл слабо ,след мача с УБ при краен резултат 4-1 ? :) И имат сумати претенции и изисквания ?!
Преди сезона ,прогнозираха ,че ще изпаднем едва ли не ...че Роджърс щял да издържи най много до 10 кръг и щели да го изгонят ..други пък масово прогнозриаха 6-7 място .Но пък сега недоволстват след 6 победи ,2 злощастни хикса и една съмнителна загуба и второ место във временното класиране?1
Объркана работа,нагла работа,извратена работа,глупава работа,лапешка работа .Не мога да намеря точните думи за вас пичове. От две години ги търся и не мога да ги намеря. :) Вие сте много странни птици. Манталитета ви и начина на мислене е присъщ за отбори от ранга на Сток,Астон ВИла ,Нюкасъл ..но не и на ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ .
Само едно ще кажа,ако Ливърпул спечели титлата ,вие няма да я заслужавате ,по простата причина ,че никога не сте вярвали в нея.
Последна промяна от suareshampion на 27 окт 2013 20:20, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”