Айде пак търсим негативното.Еби му майката и фенове и всичко .Абе ей ...абе зарадвайте се поне един път ,да ми направите кефа беее алоуу ?
Абе тия ги смачкахме по всички параграфи бе алоуу фенове на Ливърпул .
След 3-1 увереноста била изчезнала. Ох боже господи. Толкова изчезна ,че Стъридж вкара най красивия гол в мача след това . Айде моля ви се бе пичове .След отблезян гол от противника ,е напълно нормално той да си повярва и да тръгне да вкарва още .Нормално е да се приберем за десетина минутки ,докато им успокоим страстите . Не може пълни 90 минути да нападаме и да контролираме играта бе алоуу ? Кой го може ? Никой ! Абе вие добре ли сте бе ? Ебати изискванията братче. И на какво отгоре имате такива високи изисквания бе еййй ?????? На това ,че не сте спрели да плюете и на 20 те точки ,които имаме ли ? Или на двайсет и няколко победи от началото на годината ли ??
Значи виждате ,че дузпата беше измислена а не спирате да мрънкате ,че сме допуснали гол ?! Е нали гола падна имено от тая измислена дузпа ? Ако не бяха я дали .Нямаше да има гол.
Кога се е пропукал Туре ? Няма такова нещо.
Кога Миноле е бил несигурен ? Няма такова нещо .
Срещу Арсенал ,щяло да ни е трудно .Е не няма. ха Много ясно ,че ще е трудно .Играем срещу първия в класирането,който показва най добра игра до момента .Всеки мач е труден в ВЛ. Но ,ако си играем играта и не правим детински грешки ,няма кой да ни бие .
Някой да е казал ,че сме тръгнали за шампиони ? Не . Бренъдн не спира да повтаря ,че целта е топ 4 . Но ,както се казва ,апетита идва с яденето. Играем мач за мач и защо пък в крайна сметка да не станем шампиони ? Тепърва тоя отбор навлиза във върхова игрова и физическа форма . Запомнете го това .
Челси и Сити били готови а ние не .АЙде бе. Аз пък не мисля ,така. Аз не мога да мисля ,като вас момчета .Вие мислете много примирено ,много мишишко. Аз и да искам ,не мога да мисля ,по тоя начин . Аз и на терена като изляза винаги мисля за победа ..и в живота съм така и с отборите ми е така. Няма как да стане,да мисля като вас. Най малкото ние имаме огромно предимство пред всичките останали конкуренти ,защото ,за разлика от тях ..не участваме в евротурнири ! Това е от изключително важно значение. Ще бъдем по свежи от тях във много моменти от сезона.
Вярвахте сляпо в слабия треньор а не вярвате в силния ? Ибах мааму и фенове. Няма такива фенове . Отбора върви ,те ги е страх у дома от УБ?! Но пък в следващия момент ,обвиняват отбора ,че 10 минутки играл слабо ,след мача с УБ при краен резултат 4-1 ?

И имат сумати претенции и изисквания ?!
Преди сезона ,прогнозираха ,че ще изпаднем едва ли не ...че Роджърс щял да издържи най много до 10 кръг и щели да го изгонят ..други пък масово прогнозриаха 6-7 място .Но пък сега недоволстват след 6 победи ,2 злощастни хикса и една съмнителна загуба и второ место във временното класиране?1
Объркана работа,нагла работа,извратена работа,глупава работа,лапешка работа .Не мога да намеря точните думи за вас пичове. От две години ги търся и не мога да ги намеря.

Вие сте много странни птици. Манталитета ви и начина на мислене е присъщ за отбори от ранга на Сток,Астон ВИла ,Нюкасъл ..но не и на ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ .
Само едно ще кажа,ако Ливърпул спечели титлата ,вие няма да я заслужавате ,по простата причина ,че никога не сте вярвали в нея.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.