Ливърпул - Стоук Сити (17.08.13 г. 14:45 ч.) 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Ливърпул - Стоук Сити (17.08.13 г. 14:45 ч.)

Мнениеот liverpool96 » 17 авг 2013 21:32

superspiro написа:Аз бях оптимист за Туре и пак съм изненадан- толкова време в пета глуха а сега е в перфектна форма и в момента е най-стабилния ни защитник. Сега да гледаме да бием,колкото можем(а определено можем) и да се връща Суарез и да ги почваме наред!

Така е. Коло винаги е бил стабилен защитник, но след онези допинг скандали, а и причината, че Манчини бе най-глупавия да го закотви на скамейката. Та той му се подигра като залагаше повече на някакъв си защитник, който беше взет от Фиорентина (става въпрос за Насташич). Момчето е огромен талант и адски перспективен, но въпроса тук е принципен. В лицето на Туре намерихме адски стабилна опора в задни позиции. Дано вземем Алдервейрелд и Вилиан. :)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 17 авг 2013 22:41

superspiro написа:толкова време в пета глуха а сега е в перфектна форма

Представям си колко гледаш футбол.Миналия сезон мача Ман Сити - Челси гледал ли си го, че да викаш пета глуха ?
Ливърпул96, Настасич е слаб защитник така ли ?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 авг 2013 22:53

daduradam написа:
superspiro написа:толкова време в пета глуха а сега е в перфектна форма

Представям си колко гледаш футбол.Миналия сезон мача Ман Сити - Челси гледал ли си го, че да викаш пета глуха ?
Ливърпул96, Настасич е слаб защитник така ли ?

Я пак се върни и ми прочети мнението внимателно. :)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 17 авг 2013 22:55

Между другото много исках да видя и Луис Алберто, само че Брендо видя накъде вървят нещата и остави далеч по-сигурния в дефанзивен план Хендерсън. Ако бяхме вкарали втори гол и самият двубой щеше да се накъса и затвори откъм сериозно положения. Изглежда ще трябва да почакаме и неговия дебют. :)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 17 авг 2013 23:49

Миньоле игра добре, не превъзходно или отлично.Спрете да го възхвалявате! Да спаси дузпа признавам, но веднъж почти не им я подари след като се забави твърде дълго, а на центрирането, при което увисна много ми напомни на плешко.
Днес играхме добре, но има още много работа да вършим.Най-лошото е, че нямаме човек, който да може да завършва успешно атаките ...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 18 авг 2013 01:19

Увисна, защото изби топката от главата на Крауч, нещо което Плешо нямаше да може да направи, защото е с 15 сантиметра по-нисък, също така спаси удар точно в ъгъла, който беше гол при Плешо и спаси и дузпа, която Плешо нямаше да спаси, а и изби удар от центъра, който Плешо нямаше да може да прецени, сигурен съм. :lol: Единственото нещо, което не ми хареса е, че нямаше още 2 смени, защото в последните 20 минути от мача темпото спадна много и говедата от Стоук вилидж почнаха да си центрират необезпокоявано.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 18 авг 2013 10:20

Добър резултат. Имаме още да работим страшно много. Безброй положения, но трябват голове, а не положения. Добър дебют за Миньоле - спаси дузпа, но и направи някой грешки. Добър старт.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 авг 2013 10:47

Харесва ми този Ливърпул ...каквото си поръчвам от една година насам и Брендън ми го осъществява. :) С малки изключения разбира се .
Играхме много агресивно,печелихме единоборствата ..пресирахме ги още в тяхната половина и ги карахме да бъркат ...имаше динамика ,бързина ,креативност ..два гола ..единия отменен ..две греди...спасена дузпа и още куп пропуски пред тяхната врата .Но и това ще се оправи със времето и с натрупване на сработеност и още мачове..и най вече като дойде МАГЬОСНИКА . Тези пропуски ще се превърнат в голове . Това е първи официален мач все пак ,нормално е да има лека напрегнатост и напрежение .
Миноле нормално започна леко смутено ,заради дебюта си във велик отбор пред собствена публика. Но след това направи спасявания ,които шарана нямаше да спаси и щеше да загубим мача ,както губихме много пъти с шарана на вратата .Аз не помня от колко години шарана не е хващал дузпа а тук Миноле я хваща И ТО в последната минута ..това е показателност за силна концетрация,реакция и силна психика на белгиеца !
С мачовете ,Миноле ще стане по спокоен и още по стабилен ..само трябва да работи на тренировки още малко с топка в крака. От всички мачове до момента е допуснал само един гол на излезлия сам срешу него играч ..и той почти спаси удара.

Джонсон отново ме изнерви . Дразни ме тоя футболист и това е . Включва се на всяка атака а няма голов пас от една година насам .Смях.
Просто незнае какво да прави с топката ,когато влезе в наказателното поле . Не вдига главата и не поглежда преди да я подаде.. а я подава на посоки.Прави излишни движения ,изпуска точния момент на паса или удара ,когато му се отдаде възможност. И в защитен план понякога е доста колеблив ,особено при високите центрирания губи ориентация и си изтърва доста често човека.

Туре отново ми защити добрите думи за него . Уникален защитник .Най добрия . Стабилен и на земята и във въздуха ..обра почти всички високи топки .Стои близо до противника ,не позволява той да си разиграва топката ,бие го много навреме за първа топка . Подава точно .Включва се на статичните положения и само липсата на късмет му попречи да вкара и красив гол.

Агер добре ..до последната минута . Как не го е срам ,толкова опитен играч да подходи толкова несериозно към тая топка в такъв момент от мача ?
Той вече трябва да осъзнае ,че до него няма да е рисковия Шкъртел и зад него трагичния Рейна и да се успокои и изчисти грешките до минимум.
Също така от него искам голове от корнери . Вчера отново имахме сумати корнери и отново не реализирахме нищо . Това е старата ни слабост от миналия сезон ,върху която трябва да се работи усилено на тренировки .

Енрике отново слаб. Правеше опасни фалове отзад ..бъркаше топката ..не можеше да я спре ?!..а отпред изтърва сам срешу вратаря и направи два удара ,с които целеше гаргите ,но не и вратата на стоук.
Тук обаче съм спокоен ,защото след два дни идва Сисоко .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 18 авг 2013 10:49

Честита победа на всички фенове на Ливърпул! Естествено има какво да се желае в дефанзивен план, при статични положения и в ефективността в атака, но това все пак е първи мач и беше по-важно да стигнем до трите точки, а играта ни ще става все по-добра. Вила е доста по-различен съперник от Стоук и дано ги свалим на земята след победата им на Емирейтс, а след това им пожелавам успех заради Тонев.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 авг 2013 11:17

Лукас страхотен . Печели единоборствата и много добре изнася топката .Няма грешен пас.При него има едно невероятно спокойствие ,което му помага да чете играта и дава точния пас на точното място .Това е много отговорен пост и малко играчи ,могат да играят на тази позиция в една такава схема и стил на Роджърс. Объркаш ли топката на тоя пост ..и става 80 % гол.
Аз не помня вчера да ни пробиха тия през центъра .Определно си връща формата !

Джерард също ми хареса .Добре помага в дефанзвиен план и добре разиграва . Искам от него да я пробва по често отдалеч,както прави Стъридж.
Определено се вижда ,че има повече динамика и агресия в играта му ,в сравнение с миналия сезон .

Хендерсън не ми харесва .Това не е тайна . От първия му ден в Ливърпул не мога да възприема тоя играч на сериозно . Липсват му много качества ,но все пак се старае . Изтърва сам срещу вратаря .Вкарай я да успокоиш отбора бе дърводелец. Коутиньо му я даде перфектно ,а той тръгна да си я намества на левия и я отигра като първолак. Моя 6 годишен син я вкарваше тая . Искам да гледам Луис Алберто а не Хендерсън ..но ясно осъзнавам ,че на Луис Алберто му трябва малко време .Трябва и да е по твърд в единоборствата.

Аспас играе добре с едно докосване ,движи се много ,разиграва добре и създава много опасности . Умен футболист. Определено се вписа идеално в стила на Роджърс.
Като тръгнат заедно с Коутиньо и Стъридж да разиграват ми се пълни душата.

Коутиньо-магьосник ! Няма повече какво да добавя.

Стъридж уникален ! Не ми трябват други нападатели ! Стъридж и Суарес са цяло богатство !!!

И накрая най важния човек ,с най голям принос за трите точки е умния тактик ,психолог и селекционер Брендън Роджърс !!!

Идва ред на Астон Вила .Ще ги смачкаме ..както те смачкаха прехваленото отборче на Венгер. Целия форум се насира от отборчето на Венгерчо и винаги го слага преди нас в класирането . Тая година няма да е така наакани момченца.
Гледах внимателно мача и мисля ,че няма да имаме никакви проблеми срещу бирмингамци .С класи сме над тях .
Последна промяна от suareshampion на 18 авг 2013 11:28, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”