Харесва ми този Ливърпул ...каквото си поръчвам от една година насам и Брендън ми го осъществява.

С малки изключения разбира се .
Играхме много агресивно,печелихме единоборствата ..пресирахме ги още в тяхната половина и ги карахме да бъркат ...имаше динамика ,бързина ,креативност ..два гола ..единия отменен ..две греди...спасена дузпа и още куп пропуски пред тяхната врата .Но и това ще се оправи със времето и с натрупване на сработеност и още мачове..и най вече като дойде МАГЬОСНИКА . Тези пропуски ще се превърнат в голове . Това е първи официален мач все пак ,нормално е да има лека напрегнатост и напрежение .
Миноле нормално започна леко смутено ,заради дебюта си във велик отбор пред собствена публика. Но след това направи спасявания ,които шарана нямаше да спаси и щеше да загубим мача ,както губихме много пъти с шарана на вратата .Аз не помня от колко години шарана не е хващал дузпа а тук Миноле я хваща И ТО в последната минута ..това е показателност за силна концетрация,реакция и силна психика на белгиеца !
С мачовете ,Миноле ще стане по спокоен и още по стабилен ..само трябва да работи на тренировки още малко с топка в крака. От всички мачове до момента е допуснал само един гол на излезлия сам срешу него играч ..и той почти спаси удара.
Джонсон отново ме изнерви . Дразни ме тоя футболист и това е . Включва се на всяка атака а няма голов пас от една година насам .Смях.
Просто незнае какво да прави с топката ,когато влезе в наказателното поле . Не вдига главата и не поглежда преди да я подаде.. а я подава на посоки.Прави излишни движения ,изпуска точния момент на паса или удара ,когато му се отдаде възможност. И в защитен план понякога е доста колеблив ,особено при високите центрирания губи ориентация и си изтърва доста често човека.
Туре отново ми защити добрите думи за него . Уникален защитник .Най добрия . Стабилен и на земята и във въздуха ..обра почти всички високи топки .Стои близо до противника ,не позволява той да си разиграва топката ,бие го много навреме за първа топка . Подава точно .Включва се на статичните положения и само липсата на късмет му попречи да вкара и красив гол.
Агер добре ..до последната минута . Как не го е срам ,толкова опитен играч да подходи толкова несериозно към тая топка в такъв момент от мача ?
Той вече трябва да осъзнае ,че до него няма да е рисковия Шкъртел и зад него трагичния Рейна и да се успокои и изчисти грешките до минимум.
Също така от него искам голове от корнери . Вчера отново имахме сумати корнери и отново не реализирахме нищо . Това е старата ни слабост от миналия сезон ,върху която трябва да се работи усилено на тренировки .
Енрике отново слаб. Правеше опасни фалове отзад ..бъркаше топката ..не можеше да я спре ?!..а отпред изтърва сам срешу вратаря и направи два удара ,с които целеше гаргите ,но не и вратата на стоук.
Тук обаче съм спокоен ,защото след два дни идва Сисоко .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.