''Оформя се едно такова мнение в мен, че успехите ни са не заради Брендо, а въпреки него.''
Вече и аз трябва да се съглася с него,само тоя кретен е виновен Ливърпул да не е в топ-4.
Шахин с критики към Брендън Роджърс
От спорт.бг
"Хубаво е, че вече не ми е треньор"
Полузащитникът на Борусия (Дортмунд) Нури Шахин, разкритикува остро мениджъра на Ливърпул Брендън Роджърс. Според турчинът, именно наставникът на „,мърсисайдци" е виновен за неговия провал на „Анфийлд".
Припомняме, че Шахин бе пратен под наем в състава на „червените" от Реал (Мадрид), но там халфът не успя да разкрие своя потенциал, оставайки само четири месеца. През тях Нури записа само седем участия в първенството на Англия.
„Не съм се провалил в Ливърпул. Брендън Роджърс искаше от мен да играя като типичен плеймейкър. Аз обаче не можех да се справям с ролята си на номер „10", тъй като тя ми бе много непривична. Често пъти го питах, защо ме пуска в тази част от терена, а той така и не ми даваше адекватен отговор. Това просто не бе истинската ми позиция", спомня си Шахин.
Затова съм щастлив и най-хубавото е, че съм далеч от Роджърс", шеговито допълни той.
"