Уест Хем- Ливърпул {9.12.2012;;18:00}
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Уест Хем- Ливърпул {9.12.2012;;18:00}
Не мога да повярвам колко малоумни коментари има
Абе П*тки заспали радвайте се на победата, какво сте тръгнали да ми обяснявате че само с игра искате да бием, ми че манафите така ли бият само? Само с игра? Джонката го каза имат 15-20 мача през всеки сезон, в който играят по-зле и си печелят, крайно време е и ние да започнем това да правим! Какъв БР ще предим изводи след края на сезона, но той не е виновен за това че всеки излиза да ни бие, а посредственото ни представяне от миналия полусезон, където щяхме да сме 17ти, ако само той се взимаше под внимание, когато отборчета като Уигън, Норич, Рединг и нз още който идваше на Анфийлд и си взимаха точки, къде 1 къде 3...
Честита победа на всички фенове!!!
Какъв невороятен мач! Това е магията на Ливърпул. Заради мачове като този, феновете на Ливърпул сме късметлии.
Преди мач на нашия любим отбор никога не може да знаем как ще завърши i само се надяваме и ги поддържаме. За нас този сезон специално, няма слаби и няма силни отбори - срещу всеки играем (почти )по един и същи начин.
Специално вчера, 2 обрата, много страсти и емоция и победа накрая - какво може повече да се иска от един фен (поне като мен)
На почивката нервно дърпах една цигара на балкона, а няколко минути по-късно кращях в еуфория - много яко!
Иначе като цяло, малко безидейно играхме, ама само с един "нападател" и то Шелви, нямаще какво друго да се очаква (поне аз не съм).
Не успях да разбера защо не влезе в игра Сусо, ама треньора си решава. И накрая да споделя, че ми хареса играта на Рейна (почти като никога) и естествено на двамата ни централни защитници - Агер и Шкъртъл - въпреки няколко грешки, отново бяха безапелационни в по-голямата част от мача.
Ред е на Астън Вила!!!
Come on MERSEYSIDE REDS!!!
Какъв невороятен мач! Това е магията на Ливърпул. Заради мачове като този, феновете на Ливърпул сме късметлии.
Преди мач на нашия любим отбор никога не може да знаем как ще завърши i само се надяваме и ги поддържаме. За нас този сезон специално, няма слаби и няма силни отбори - срещу всеки играем (почти )по един и същи начин.
Специално вчера, 2 обрата, много страсти и емоция и победа накрая - какво може повече да се иска от един фен (поне като мен)
На почивката нервно дърпах една цигара на балкона, а няколко минути по-късно кращях в еуфория - много яко!
Иначе като цяло, малко безидейно играхме, ама само с един "нападател" и то Шелви, нямаще какво друго да се очаква (поне аз не съм).
Не успях да разбера защо не влезе в игра Сусо, ама треньора си решава. И накрая да споделя, че ми хареса играта на Рейна (почти като никога) и естествено на двамата ни централни защитници - Агер и Шкъртъл - въпреки няколко грешки, отново бяха безапелационни в по-голямата част от мача.
Ред е на Астън Вила!!!
Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ
Liverpool_EC написа:не са ни чак толкова зле играчите,имат си качества повечето от тях.Кажи ми какви са възможностите на УБА,че са пред нас в класирането вече 15 мача...ама имат треньор,който извлича максимума от състава с който разполага,а не си прави експерименти на техен гръб.
Ами правят много добър сезон.Вървят им мачовете.То така е,един прави добър сезон,а друг не.Нюкасъл,Съндърланд,КПР са на обратна страна на медала.За мен това са отбори където спокойно могат да влязат в зона ЛЕ.Поне състава им го позволява.Водят се от добри треньорски екипи.
При нас като цяло си правим някакъв нормален сезон.Въпроса беше лятото с трансферите.Спрециално за този сезон сами сме си виновни.Честно казано последните десетина години не си спомням да сме били с чак такъв ограничен състав.В момента за мен имаме един хич не лош титулярен състав и до там.
Liverpool_EC написа:Дано вземем 9ка януари и ако заиграе с ромб в полузащитата,по-специално на Анфийл с-у слабаците,няма да е толкова непостижима цел ШЛ.
С ромб едва ли ще минем.Нашия начин на игра изисква да играем по цялата ширина на атаката.
Иначе цел ШЛ аз за себе си съм я отписъл още в края на трансферния прозорец.Ако влезем в ЛЕ горе долу добре,а ако не ... Брендо си заминава.Това е за мен.
fearless for lfc написа: Въпреки всичко, както писах по-горе ако вземем достатъчно точки през декември и натрупаме самочувствие - през януари може и да вземем качество - разбира се и ако се дадат средства за това. Но ако се мотаеме след 10-тото място няма да вземем нищо и Б.Р. ще си отиде на пролет.
Честно казано според мен дали сме с 3 4 точки +/- не ми се вярва да играе разлика в трансферите.При всички положения според мен ще се вземе нещо.Вече въпроса е до колко ще ни върши работа в краткосрочен план.
nev3rm1nd написа:Какъв БР ще предим изводи след края на сезона, но той не е виновен за това че всеки излиза да ни бие, а посредственото ни представяне от миналия полусезон, където щяхме да сме 17ти, ако само той се взимаше под внимание, когато отборчета като Уигън, Норич, Рединг и нз още който идваше на Анфийлд и си взимаха точки, къде 1 къде 3...
Глупости.Няма такова нещо,няма такава връзка.Отбора в момента е доста по-различен.Друг е въпроса дали е по-добър или по-слаб.За мен по скоро второто.
В такъв ред на мисли.. на Краля му е виновен Ходжсън.На Ходжсън му е виновен Рафа.. и т.н.
Всеки си отговаря за себе си и си носи последствията от това.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Не мога да разбера защо след страхотната победа плюете... Радвайте се бе хора!!! 
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Не стига,че фенове на другите отбори хейтват постоянно.
Ами и от нашите почнали да ми обясняват колко зле сме играли и как сме били победили с късмет.
Какво ме интересува като какви фаворити сме влизали миналата година като завършихме 9?
Ами и от нашите почнали да ми обясняват колко зле сме играли и как сме били победили с късмет.
Какво ме интересува като какви фаворити сме влизали миналата година като завършихме 9?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Karsa Orlong
- Контакти:
И аз не разбирам какво толкова има да критикувате. Не играхме много добре, но пък това е първа загуба на "чуковете" у дома, което ще рече, че вероятно никой не играе добре на техен терен. А и трите точки са си три точки без значение от играта. Предпочитам грозна победа пред равенство или загуба с 5 ударени греди 
Абе можах да го гледам мача и в интерес на истината не очаквах да бием след края на първото полувреме....но добре че Диаме се контузи и играта на Чуковете спадна.....ние имахме един Длен Джонсън в първите 10 минути и това ни беше....Даунинг много слаб както винаги, добре че не се опитваха да пробиват през него....Джо Коул освен че вкара гола отново пълен анонимник....но като цяло добър мач се получи, добра победа и толкова
Следващия мач пак.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
john barnes
Еми "уви",защото със такава игра един път късмета ще ни покрива,а друг път- не.Не,че ме съм искал да ни покрива, аз не искам да зависим от него (или съдията)как да ти го кажа по-просто?
Да и аз предпочитам как да е 3те точки,пред 1.И днес пак видях как Юнайтед взеха мач на късмет.Ама мисълта ми е,че кво другия кръг излизаме и се молим да имаме късмет?!?!?!И нали ти миналата година отричаше фактора късмет-всичко било класа и можене.Айде днес кажи,че бихме с класа
И на кое викаш биене на мишки-че взехме 2,3 мача с Рединг,Саутхемптън и Уигън ли? Ами Суонзи,Йънг Бойс,Удинезе...те лъвове ли са.Нима ти не виждаш,че като вкараме първи гол и БР почва да води мача като мишка и да треперим до 95 мин.Ама както и да е,нали е малд и още се учи.
П.П. виж си прогнозата за мача и е ясно какво си очаквал,а че след хепиенда си доволен не е повод за нападки към различни мнения от твоето
[/quote]
Моята прогноза беше такава от суеверие-когато прогнозирам,че ще паднем или равен,във 90% от случаите бием! Пак ли се чувстваш нападнат,милия ми той....ми да вземем да ти се извиним тука всичките,че ти се тюхкаш заради късмета ни в тоя мач,вместо да се кефиш,че най-после и нас ни е покрил.Да ти кажа,засега бихме бая мишки-уигън,рединг,норич,уест хям,саутхемптън-предишните години точно такива отбори ни спъваха-суонзи им взехме хикса,само КЪСМЕТА ни спря за победата,йънг бойс пак КЪСМЕТА ни спря за победата,удинезе ни биха със 3 удара във вратата,пак със КЪСМЕТА...стана ли ти ясно,думичката КЪСМЕТ колко е важна за нас,именно във тоя сезон на преход-нов мениджър,млади играчи,безпаричие и т.н.???
Да и аз предпочитам как да е 3те точки,пред 1.И днес пак видях как Юнайтед взеха мач на късмет.Ама мисълта ми е,че кво другия кръг излизаме и се молим да имаме късмет?!?!?!И нали ти миналата година отричаше фактора късмет-всичко било класа и можене.Айде днес кажи,че бихме с класа
П.П. виж си прогнозата за мача и е ясно какво си очаквал,а че след хепиенда си доволен не е повод за нападки към различни мнения от твоето
Моята прогноза беше такава от суеверие-когато прогнозирам,че ще паднем или равен,във 90% от случаите бием! Пак ли се чувстваш нападнат,милия ми той....ми да вземем да ти се извиним тука всичките,че ти се тюхкаш заради късмета ни в тоя мач,вместо да се кефиш,че най-после и нас ни е покрил.Да ти кажа,засега бихме бая мишки-уигън,рединг,норич,уест хям,саутхемптън-предишните години точно такива отбори ни спъваха-суонзи им взехме хикса,само КЪСМЕТА ни спря за победата,йънг бойс пак КЪСМЕТА ни спря за победата,удинезе ни биха със 3 удара във вратата,пак със КЪСМЕТА...стана ли ти ясно,думичката КЪСМЕТ колко е важна за нас,именно във тоя сезон на преход-нов мениджър,млади играчи,безпаричие и т.н.???
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- Liverpool_EC
- Контакти:
john barnes написа:Еми "уви",защото със такава игра един път късмета ще ни покрива,а друг път- не.Не,че ме съм искал да ни покрива, аз не искам да зависим от него (или съдията)как да ти го кажа по-просто?
Да и аз предпочитам как да е 3те точки,пред 1.И днес пак видях как Юнайтед взеха мач на късмет.Ама мисълта ми е,че кво другия кръг излизаме и се молим да имаме късмет?!?!?!И нали ти миналата година отричаше фактора късмет-всичко било класа и можене.Айде днес кажи,че бихме с класаИ на кое викаш биене на мишки-че взехме 2,3 мача с Рединг,Саутхемптън и Уигън ли? Ами Суонзи,Йънг Бойс,Удинезе...те лъвове ли са.Нима ти не виждаш,че като вкараме първи гол и БР почва да води мача като мишка и да треперим до 95 мин.Ама както и да е,нали е малд и още се учи.
Моята прогноза беше такава от суеверие-когато прогнозирам,че ще паднем или равен,във 90% от случаите бием! Пак ли се чувстваш нападнат,милия ми той....ми да вземем да ти се извиним тука всичките,че ти се тюхкаш заради късмета ни в тоя мач,вместо да се кефиш,че най-после и нас ни е покрил.Да ти кажа,засега бихме бая мишки-уигън,рединг,норич,уест хям,саутхемптън-предишните години точно такива отбори ни спъваха-суонзи им взехме хикса,само КЪСМЕТА ни спря за победата,йънг бойс пак КЪСМЕТА ни спря за победата,удинезе ни биха със 3 удара във вратата,пак със КЪСМЕТА...стана ли ти ясно,думичката КЪСМЕТ колко е важна за нас,именно във тоя сезон на преход-нов мениджър,млади играчи,безпаричие и т.н.???[/quote]
Брей ти много суеверен излезе,за мастодонт,какъвто все се изписваш
-
windowpane
- Контакти:
Хора, как може да сте толкова черногледи? Какви очаквания имате, честно? Нека погледнем реално на нещата: най-вероятно няма да завършим в Топ 4, колкото и да сме близо засега. Просто отборът няма достатъчно дълбочина и класа. Ако пък стане, ще е страхотен празник. Добре, че на острова нямат българската нетърпимост към работа в перспектива и тоталния стремеж към някакъв резултат на момента като най-важното - затова и много малко градивни и устойчиви неща се случват унас, но това е друга тема...
Уест Хам мачка този сезон на техния терен. Видяхме какво направиха срещу Челси само преди седмица. Записаха първа домакинска загуба от началото на сезона. Бихме един доста корав отбор - въпреки дузпа и автогол. За пръв път бием в 2 поредни мача в първенството, като в промеждутъка бихме и в Европата. Показахме характер. Аз мисля, че не играхме като Барселона, но все пак играхме достатъчно добре, за да надиграем съперника в по-голямата част от мача, да вкараме 3 гола без основния си голмайстор и най-класен играч и да изпуснем поне още 3 много чисти положения. Те колко чисти положения имаха?
Те уж ни били мачкали по средата на мача, ама имаха ли изобщо някакво чисто положение? И двата им гола си ги вкарахме ние. Колкото и силно да играеха, стигаха само до центрирания, с които нашата защита се справяше.
Вижда се, че все повече ни връзва, имаме все по-голямо самочувствие. Много добро включване на Джо Коул, който макар и трудно да влезе в мача, се доказа като решаващ играч. Евала и на Хендърсън за много навитата му игра и за завръщащата му се самоувереност. Дори Даунинг игра страхотно и като крило (където се искаше да отваря пространства на Глен Джонсън), и като ляв бек, където просто не позволи да се случи нищо и на няколко пъти се намеси страхотно в защитен план. Шкъртел и Агер няма какво да ги коментирам - на тях им дай класически центрирания и ги чакай да сбъркат... няма как да стане страхотни бяха.
Мисля, че Хендърсън би се справил по-добре от Алън конкретно засега като бек-ту-бек халф, понеже има повече очи за офанзивната игра, като същевременно е подобрил порбеността си.
Уест Хам мачка този сезон на техния терен. Видяхме какво направиха срещу Челси само преди седмица. Записаха първа домакинска загуба от началото на сезона. Бихме един доста корав отбор - въпреки дузпа и автогол. За пръв път бием в 2 поредни мача в първенството, като в промеждутъка бихме и в Европата. Показахме характер. Аз мисля, че не играхме като Барселона, но все пак играхме достатъчно добре, за да надиграем съперника в по-голямата част от мача, да вкараме 3 гола без основния си голмайстор и най-класен играч и да изпуснем поне още 3 много чисти положения. Те колко чисти положения имаха?
Те уж ни били мачкали по средата на мача, ама имаха ли изобщо някакво чисто положение? И двата им гола си ги вкарахме ние. Колкото и силно да играеха, стигаха само до центрирания, с които нашата защита се справяше.
Вижда се, че все повече ни връзва, имаме все по-голямо самочувствие. Много добро включване на Джо Коул, който макар и трудно да влезе в мача, се доказа като решаващ играч. Евала и на Хендърсън за много навитата му игра и за завръщащата му се самоувереност. Дори Даунинг игра страхотно и като крило (където се искаше да отваря пространства на Глен Джонсън), и като ляв бек, където просто не позволи да се случи нищо и на няколко пъти се намеси страхотно в защитен план. Шкъртел и Агер няма какво да ги коментирам - на тях им дай класически центрирания и ги чакай да сбъркат... няма как да стане страхотни бяха.
Мисля, че Хендърсън би се справил по-добре от Алън конкретно засега като бек-ту-бек халф, понеже има повече очи за офанзивната игра, като същевременно е подобрил порбеността си.