На няколко пъти съм казвал, че ми харесват стартовите състави, които Роджърс пуска, но вече от 2-3 кръга насам ми се набива на очи едно - защо Сусо започва титуляр на фланга, където очевидно или не му е мястото, или все още няма достатъчно опит, за да разкрие потенциала си? В крайна сметка дори и да започне добре мача винаги още към края на първото полувреме се изгубва и най-късно до средата на второто бива заменен. Защо не се дава шанс на Асаиди, който показва добри игри в ЛЕ и може да бъде полезен? Дори в мачове като днешния може да започва Хендерсън или дори Даунинг, които вършат повече работа от Сусо в дефанзивен план, а и като оставим настрана качествата им все пак имат повече опит от него. Включването на Хендерсън днес беше доста добро, като цяло мисля, че Роджърс много добре промени тактиката на почивката и през второто полувреме стояхме далеч по - добре.
Относно спорните ситуации в мача - гол за нас определено имаше, но пък да не забравяме, че в края на мача Суарес дори можеше да не е на терена след невероятната глупост, която направи срещу Дистен, а му бе спестен и един жълт картон преди това. За Стърлинг се отнася същото, а и все пак вторият ни гол падна след центриране от несъществуващ фаул. Затова смятам, че няма какво толкова да се оплакваме от съдията, а да си гледаме нашата игра, която според мен бавно, но славно (поне в тактическо отношение) се подобрява