Стоук Сити - Ливърпул 26.10.2011, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Re: Стоук Сити - Ливърпул 26.10.2011, 21:45 ч.

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 26 окт 2011 23:52

Dzheff написа:
Gil-galad написа:
smart написа:о само не контузия

тя контузията е факт...дано да е лека...

А Крауч за малко да накаже....

Крауч е егати фена... прави уникален пропуск и се радва така все едно току що е направил активен прочит на цялата кама сутра :lol: Личи си, че не е чужд на скаузърската идея - помага повече отколкото като наш футболист :)
иначе се надявам, че усмивката по лицето на Суарез да означава, че положението не е толкова сериозно, защото виждаме че когато на него му върви играта Ливърпул печели, когато не му върви - губим точки... просто той е един от играчите, които определят играта на Ливърпул в момента...
колкото до тези не искащи "Сияйния" за мениджър - госта в студиото го каза много точно:"Кени Далглиш живее за Ливърпул!". откакто съм фен на този отбор точно такъв мениджър винаги съм искал, затова толкова безрезервно го подкрепям... :)

Той май беше в засада? Ми се струва. Дори и топката беше изшълнена по отбпред на аут линията. Може би за това му беше даден и жълтия картон.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 26 окт 2011 23:53

Имате ли линк за мача на карамерите ?

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 26 окт 2011 23:56

LFC1892 написа:
RedMagic написа:Там вероятно ще срещнем някой от другите грандове - Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал. Сега не ми се търси да видя кои са другите 3 отбора, които продължават, освен ние и тези четири гранда, които изброих, но да се молим да не се падаме срещу някой от грандовете толкова рано. То че не е рано, не е, но ми се иска полу-финал срещу Челси или Манчестър Сити, а финал срещу Манчестър Юнайтед. Надявам се, че ще се паднем срещу някой по-лесно преодолим отбор на четвърт-финалите...

Челси не знам как ги класира. Играят с Евъртън и са 1-1 90 минута като Челси са с човек по-малко.

Да, сега видях резултата. Извинявам се за неточността, въпреки всичко не мисля, че ако се стигне до дузпи, Челси ще се издъни, при положение, че имат играчи като Лампард, Луиз, Торес, Малуда, Калу и др., които могат да бият дузпи.

ПС. Кой е изгоненият футболист на сините ?
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 26 окт 2011 23:59

RedMagic написа:
LFC1892 написа:
RedMagic написа:ПС. Кой е изгоненият футболист на сините ?

Търнбул.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 27 окт 2011 00:00

RedMagic написа:
LFC1892 написа:
RedMagic написа:Там вероятно ще срещнем някой от другите грандове - Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал. Сега не ми се търси да видя кои са другите 3 отбора, които продължават, освен ние и тези четири гранда, които изброих, но да се молим да не се падаме срещу някой от грандовете толкова рано. То че не е рано, не е, но ми се иска полу-финал срещу Челси или Манчестър Сити, а финал срещу Манчестър Юнайтед. Надявам се, че ще се паднем срещу някой по-лесно преодолим отбор на четвърт-финалите...

Челси не знам как ги класира. Играят с Евъртън и са 1-1 90 минута като Челси са с човек по-малко.

Да, сега видях резултата. Извинявам се за неточността, въпреки всичко не мисля, че ако се стигне до дузпи, Челси ще се издъни, при положение, че имат играчи като Лампард, Луиз, Торес, Малуда, Калу и др., които могат да бият дузпи.

Рос Търнбул или както там се казва. :)

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 27 окт 2011 00:00

Нюкасъл вкарват 2 гола в 90 минута и изравняват, тия са прокълнати да не загубят тоя сезон :lol:
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 27 окт 2011 00:01

LFC1892 написа:Челси не знам как ги класира. Играят с Евъртън и са 1-1 90 минута като Челси са с човек по-малко.

ПС. Кой е изгоненият футболист на сините ?[/quote]
Рос Търнбул или както там се казва. :)[/quote]
Оо, значи пичовете са пускали вратар :) Все пак, успех за градските съперници, откъдето и да го погледнем - много по-преодолим отбор са от Челси.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 27 окт 2011 00:01

JalkiSte написа:Нюкасъл вкарват 2 гола в 90 минута и изравняват, тия са прокълнати да не загубят тоя сезон :lol:

Да бе те ще станат шампиони само гледай! :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 окт 2011 00:02

RedMagic написа:
LFC1892 написа:

Вратаря Търнбул....а Анелка е изтървал дузпа в 16 минута...а Нюкясъл вкараха 2 гола в продълженията и сега и те ще играят продължения с Блекбърн :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 окт 2011 00:04

dsadsadasdasdasd написа:Той май беше в засада? Ми се струва. Дори и топката беше изшълнена по отбпред на аут линията. Може би за това му беше даден и жълтия картон.

Аз не разбрах защо му дадоха картон, но да това е логично обяснение ако засадата е била свирена от по-рано...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Върни се в “Ливърпул”