ЛЕ | Ливърпул - Бешикташ, 19.02.2015, 22:05 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: ЛЕ | Ливърпул - Бешикташ, 19.02.2015, 22:05 ч.

Мнениеот Dzheff » 20 фев 2015 14:20

Честита победа на всички, но на мен лично ситуацията около дузпата ми развали настроението и заради нея не можах да се насладя на победата пълноценно. Много срамна ситуация след която Брендън трябва да реагира задължително и да изгаси искрите прехвърчали между играчите преди те да са се превърнали в пожар. На мен също ми е чудно защо Хендо е бил определен да бие дузпата в отсъствието на Стиви, но щом това е решението на мениджъра то трябва да е закон за играчите и всяко неспазване на дисциплината не бива да се толерира. За мен е важно как ще реагира и Хендерсън ако иска да е лидер на този отбор занапред - това е нещо което трябва да се извоюва и сега е момента той да го направи, защото към момента той не е такъв и това ясно се видя вчера....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 фев 2015 14:45

gogovcite написа:Моето лично мнение е, че Балотели трябваше да бие дузпата, защото е доказан дузпаджия. Това обаче не е бил планът в съблекалнята. Не знам защо всички нападате Хендо? След като треньорът е решил Хендо да бие дузпа и го е обявил в съблекалнята не виждам причина да се обвинява Хендо в ситуацията. Просто Балотели си е такъв, не се съобразява с решенията на треньора. Затова и Джерард реагира по този начин, защото е важно да се проявява уважение към съотборниците, независимо дали си капитан или не. Хубавото е, че я вкара иначе можеше да последва съдбата на Божинката.
Другото, с което не съм съгласен е, че Хендо няма авторитет. Да не би един капитан да трябва да бие съотборниците си, за да получи авторитет? Хендо не игра много добре снощи, но аз вярвам, че има лидерски качества и заслужава да е капитан. Още повече, че БР вярва в него и го налага вече толкова време. Явно ролята му в съблекалнята за прокарване на идеите на треньора е важна. Това е много важно за един капитан. Такъв е Джерард и мисля, че никой не се съмнява в това.
Хареса ми, че победихме, но очаквах по-голяма разлика. Бешикташ играха много добре. Билич си е добър треньор. Не ми хареса как се включи Ловрен. Вижда се, че има желание, но е в дупка. Трябват му повече мачове. Все пак защитата ни е доста добра без него, така че на този етап няма какво да го мисля. Да се стяга и да се бори за мястото си в отбора.
Реваншът няма да е лесен, но няма да е лесно и за турците, защото ще трябва да вкарват голове и ще имаме повече пространства.

Казах ти ,че непознатите турци ме притесняват малко .Казах ти и за Ловрен .Много силно ни пресираха ,поздравления за тях ,но все пак вкарахме гол и както казваш ,те ще тръгнат да търсят гола и ще отворят пространства .
Така е ,щом треньора е казал Хендерсън да бие дузпа ,значи трябваше да е той ,но аз тук не съм съгласен с Брендън ! Мъчат се ,всячески да внедрят Хендерсън в ролята на Джерард ,но той няма качествата бе човек ? Ок ,може и да има определени лидерски качества ,но спортно -технически му куцат . Виждаме как при бърза наша атака ,като топката мине през Хендерсън и не всеки път нещата се получават .Той иска да гради играта ,иска да бие пряк свободните ,дузпите ,но няма качествата .Ок ,нека Брендън да продължава да го мъчи ,нека го налага ,нека му дава всичко ,но ще видиш ,че това ще е грешка.
Как може Роджърс ,да знае ,че Балотели има една пропусната дузпа през живота си и да не го определи ,като втори изпълнител ,след Джерард ??????????? Как бе човек ? Нормално ли е това ???? Кажи ми ???? Ако аз съм треньор и имам подобен играч ,ами аз веднага ще се възползвам от услугите му ,при статичните положения !!!! Ще съм радостен ,че имам такъв играч . Още повече ,нека вземем и ситуацията около Марио ,след като дойде в Ливърпул .Ами той е нападател бе човек ,има нужда от голове ? Нали така ? Знаем как не му тръгна играта и знаем в момента колко голяма нужда има Марио от голове ????? Какво по добре , от това да ги вкарва тия голове от силната му страна а имено статичните положения ?? Ми нали головете ,дават самочуствие на нападателите ?
Другия момент ...кога Джордан Хендерсън е бил дузпа ,през живота си ? Никога. Ми той до ония ден ,беше най стресирания ,най страхливия ,най уплашения ? Кви дузпи ,кви 5 лева ? Ми той ,го беше страх да направи пас напред ? За какво говорим ? Ок ,щом се нагърбва да бие толкова важна дузпа за Ливърпул ,нека признаем вече наличието на смелост ,но има още много много да учи ,много.Явно на тренировка бие дузпи ,но има голяма разлика от тренировка и това да излезе в официален мач ,5 минути преди края при 0-0 и да бие дузпа .
Не ,не ..тук обвинявам Брендън за снощната ситуация !! Първо Джерард ,после Балотели ,това трябва да е подредбата и вече ако нито един от тях не е на терена да се определи трети изпълнител .Ще го видим и Хендерсън как бие дузпи и това време ще дойде ?
Освен това ,не ми стана ясно и Стръдиж ,защо се нацупи ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 фев 2015 14:47

За инцидента с дузпата би могъл да бъде виновен само и единствено Балотели.
При положение, че Роджърс е казал, че дузпите ще ги бие Хендо, Балотели няма работа там, защото така само показва, че не зачита Браян.
От друга страна Хендо реагира много зряло, не знам какво са очаквали някои хора, може би да удари 1 шамар на Балотели, да се сбият и отбора да стане за смях из цял свят?
Стъридж беше отвратителен с тая лакомия, много започва да прекалява, миналия сезон също ги правеше тия номера, определено не смятам, и че трябваше да ходи и да се разправя с Балотели и Хендерсън за дузпата.
А коментарите, че Хендо никой не го уважавал са твърде неправилни според мен.
Момчето работи много, раздава се много, от футболист, който Бренди Роджърс се опитваше да изтъргува, за да вземе Демспи, Хендо се превърна в основна фигура в отбора, в момента освен Шкъртел няма друг футболист, който да може да замени Джерард като капитан.
Е, имаше още 1, но Браян го изпрати в Дания и го замени с Ловрен.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 фев 2015 14:52

Така и аз да се изкажа. Стъридж колкото и да го харесвам, така ме издразни този мач, че нямаше право просто. Цял мач лакомия, лакомия и пак лакомия. Видя, че не му се получава играта, но продължи да се лакоми и за капак на всичко отиде да се бута, където не му е работата и дори не поздрави Балотели след гола. Хендерсън в случая не беше толкова виновен. Щом Роджърс му е казал да бие дузпата естествено, че той ще отиде да я бие. Лошото обаче е че явно не е смятан нито за лидер, нито за капитан щом Балотели си позволи така да му вземе топката от ръцете и да не му я даде после. Балотели, пък действа доста остро, но с право. Хендерсън е бил 1 дупза през живота си и я е пропуснал. Балотели е бил близо 30 и е пропуснал една или две. Щом Капитана не е на терена не трябва капитана да бие, ами Балотели или Ламбърт, та дори и Борко, които не само, че имат опит, ами и почти не пропускат. Джерард с коментар много не на място. Ясно ми е че целта му е да защити британците в отбора, но той е все още част от този отбор и няма право да си позволява да каже такова нещо. ДОРИ И ТОЙ!!! Може повече да харесва Хендо и Стъридж, но снощи не беше до харесване, ами до победа, а тя бе постигната не заради британците, ами заради италианеца. Правилно решение на Балотели, че се намеси и поздравления за перфектната дузпа, която ни носи победата и това е 3-та поредна победа постигната с помощта на Балотели. Браво все пак на Хендерсън, че за разлика от Стъридж отиде и поздрави Балотели!!! Едно още по-голямо браво на Емре Джан, че отиде при Стъридж и му се разбуча, че не е поздравил Балотели!!! Ето това е работата на един капитан! Няма място за приятелства или предпочитания! Никой не го интересува, че Хендо и Стъридж са англичани, а Емре и Марио не са, важна е ПОБЕДАТА. Явно обаче Джерард е на друго мнение, което е крайно неправилно, както казах дори и той няма това право. Предпочитам 10 пъти Шкъртел капитан пред Хендерсън!!! Емре е още зелен да му се дава лентата, но след 2-3 години ще бъде напълно нормално да я вземе той. Шкъртел също не го харесвам, но той поне малко от малко има лидерси качества. Да не е като Джерард, Суарез или Агер, но за мен към момента, той е най-точния човек за капитанската лента. Нито Хендерсън, нито Стъридж, нито Стърлинг могат да са капитани. Шкъртел е човека на този етап, а когато се махне той най-нормално би било капитан да стане Джан. Лошото обаче е че най-вероятно Роджърс ще даде лентата на Хендерсън, а това ще е само във вреда на отбора. Ако бъде дадена лентата на Хендерсън, това ще е все едно да беше дадена лентата на Карагър преди десетина години, което 100% щеше да доведе до огромен спад и отбора нямаше да е толкова успешен. Най-лошото е че "издънката" Балотели показа повече лидерски качества от бъдещия ни капитан, което е притеснително, а очевидно настоящия ни капитан ще се натисне следващия ни капитан да е именно Хендерсън и колкото и да си го обичаме Джерард ако накара Роджърс да направи Хендо капитан ще направи още по-голяма грешка от онова подхлъзване. Доста е широка тази тема и може да се коментира с дни, но няма смисъл. Ще разберем след няколко месеца какво ще се случи. Дано се вземе най-доброто решение, което да е в полза на ЛИВЪРПУЛ, а не да е угодия на Джерард или на когото и да е било.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 фев 2015 15:02

Капитана на Ливърпул ще е британец или някой, който е бил в отбора поне 6-7 години, няма никакъв шанс Джан да стане капитан на Ливърпул, даже Лалана би имал по-голям шанс.
Просто в този отбор е така, себераздаването и жертвоготовността вървят наравно със спортно-техническите качества.
Точно затова Каръгър е легенда на отбора, а реално никога не бил кой знае какъв защитник.
Същото е и с Фланагън, който е местно момче, раздава се много и веднага стана любимец да публиката.
Същото е и с Хендо, който извървя страшно дълъг път, за да стигне до капитан на Ливърпул.
И въобще не смятам, че по постъпките на Балотели може да се съди за това дали футболистите в отбора уважават Хендо или не.
Да не забравяме, че това е Балотели, който се беше сбил с Манчини и не веднъж е показвал колко му е умствения багаж!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

ACDC
Контакти:

Мнениеот ACDC » 20 фев 2015 15:09

HoUs4oOL написа:Капитана на Ливърпул ще е британец или някой, който е бил в отбора поне 6-7 години, няма никакъв шанс Джан да стане капитан на Ливърпул, даже Лалана би имал по-голям шанс.
Просто в този отбор е така, себераздаването и жертвоготовността вървят наравно със спортно-техническите качества.
Точно затова Каръгър е легенда на отбора, а реално никога не бил кой знае какъв защитник.
Същото е и с Фланагън, който е местно момче, раздава се много и веднага стана любимец да публиката.
Същото е и с Хендо, който извървя страшно дълъг път, за да стигне до капитан на Ливърпул.
И въобще не смятам, че по постъпките на Балотели може да се съди за това дали футболистите в отбора уважават Хендо или не.
Да не забравяме, че това е Балотели, който се беше сбил с Манчини и не веднъж е показвал колко му е умствения багаж!

Не мисля че Балотели е глупав. Откакто дойде при нас всеки знаеше ренюмето му на избухлив и всички го провокираха. Той много точно правеше обратното и само им се усмихваше. Всичките му интервюта и постове въобще не изглеждат като на глупав човек. Просто Балотели в миналото се правеше на циркаджия за да бъде разпознаваем и си правеше кефа. Сега се вижда, че е доста по зрял. Не съм съгласен, че го изкарват със супер талант, което според мен не е така, но примерно снощи като влезе 3- 4 пъти гардира топката за 4 фаула на 25-30 метра, които са стабилни положения. Както във всеки спорт психиката е много важна и Балотели я има. Ще видим дали и за качествата, за които всички говорят ще бъдат разгърнати, защото за момента просто играе стабилно според мен. ;)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 20 фев 2015 15:11

Спомням си как Балотели в Ман Сити, едва не се сби с Компани, Коларов и Туре, за един пряксвободен удар. А тези играчи, са лидерите на Сити, и все пак не му попречи, така че това за липсата на уважение към Хендерсън, не е вярно. Иначе Ламбърт за мен бие, по-добри дузпи от Балотелката.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 фев 2015 15:11

HoUs4oOL написа:Капитана на Ливърпул ще е британец или някой, който е бил в отбора поне 6-7 години, няма никакъв шанс Джан да стане капитан на Ливърпул, даже Лалана би имал по-голям шанс.

Какво значение има на кого колко му е умствения багаж? Щом Балотели е по-способен от Хендерсън естествено, че той ще трябва да изпълни, ако ще и 50 IQ да има. Важна е каузата на отбора!!! Не е важно кой ще е човека, който ще бие дузпата, а е важно най-способния да го направи, а снощи това бе именно Балотели!!! Хич не ме интересува, че Джерард предпочита Хендерсън да изпълнява дузпите и той да е капитан!!! ОБИЧАМ СТИВЪН ДЖЕРАРД, НО ПОВЕЧЕ ОБИЧАМ ЛИВЪРПУЛ, а снощи за Ливърпул беше най-добре да изпълни Балотели дузпата, а в дългосрочен план ще е най-добре Шкъртел да е капитан и ми е през к*ра какво иска Джерард!!! Интересуваме кое по-добро за отбора!!! Нека не пренебрегваме и вината на Роджърс, който незнайно защо е решил Хендерсън да бие пред Балотели.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 20 фев 2015 15:18

И според мен, най-подходящата муцуна за капитан след SG трябва да бъде Мартин Шкъртел. Но пък Данчо е ингилиз национал, носил е лентата в младежкия национален, трудолюбив е, биткаджия е, почна да подава добре, особено като го няма Стиви, да се надяваме и да може да носи отговорност на плещите си ... Единственото, което не би могъл да шлифова е техниката, но тя е дар ... Сигурен съм, че Данчо ще е капитан от 01,06,2015 ... за добро или лошо - ще видим.
Марио си е Марио, снощи му върза, ама както каза Стиви - какво ли би се случило, ако бе пропуснал ? Не ми се мисли ...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

crimson

Мнениеот crimson » 20 фев 2015 15:35

Не мисля, че трябва да търсим под вола теле. Отборът върви чудесно. Нещата ще се наредят. Хендо, макар доста хора да не го харесват е в ТОП 3 почти всички мачове по оценка за играта му в мача. Натрупа и доста асистенции. Нека си прави асистенции, но да стои далеч от дузпите. Още като даде на Балотели топката и знаех, че това е гол. :lol: Ето малко инфо за Бало и дузпите:

Around four in every five penalties is scored on average, yet Liverpool had missed eight of their last 10 penalties (in matches, rather than shootouts) when taken by someone other than Steven Gerrard. Balotelli had scored 26 of the 28 he had taken in his career before this match, and he made no mistake late on to claim a vital win for the Reds.

Върни се в “Ливърпул”