Ливърпул - Суонзи 29.12.2014 | 22:00 |

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Ливърпул - Суонзи 29.12.2014 | 22:00 |

Мнениеот suareshampion » 30 дек 2014 10:39

kingofpop написа:Лалана е супер дърдвен :shock:

И това съм го изпуснал . :) Момче сменяй дилъра или най добре спорта .
Лалана може да е всичко друго ,само не и дървен .Напротив ,разполага с нужната техника и креативност. Аз искам повече от него ,от това което показваше до момента ,но е абсурдно да се говорят такива смехории ,че бил дървен .
Вчера беше перфектен ,дано покаже постоянство.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 дек 2014 10:41

gogovcite написа:Без капка ирония искам корнерите само Хендо да ги бие вече. Много остро центрира топката и с необходимата сила. За човека в наказателното остава само да я засече. Браво!4-1.

Съгласен съм . Освен това ,вчера имаше спокойствие у Данчо и оттам дойде и добрата му игра .Ся на черното бяло не мога да кажа .Аз винаги съм реалист.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 дек 2014 10:45

suareshampion написа:
CSKA69 написа:Тренер, като си такъв специалист, не ти ли прави впечатление кога тръгва играта на отбора през тези три сезона, откакто Роджърс е начело - на мен, като на лаик, ми прави впечатлние, че това е при два случая - когато вече си загубил шансове за реална борба за титла или топ 4 (първия и сегашния сезон) или когато не участваш в евротурнирите - миналия сезон и сега, когато до мача с Бешикташ играеш само в Англия и вече си отпаднал от Шампионската лига.. Очевадно северноирландецът НЕ МОЖЕ да работи под напрежението на големите очаквания в гранд като Ливърпул, затова всички, които не го харесват го определят като средняк :idea:

Ок ,може и да си прав ,всеки си има мнение .Но в случая ,аз отдавам израстването в играта ,най вече на новата схема на игра и намирането на правилните 11 от Роджърс !
След трагичното представяне на Ливърпул,Роджърс явно е решил да промени нещо . Тази промяна ,той я направи в мача с манафите .От тогава играем с тая схема и играта тръгна . Върна се остротата от миналата година ,върна се креативноста ,върнаха се многото положения и красивите комбинации !
Преди това бяхме инертни ,бавни,безидейни и трудно стигахме до голови положения .
Взе да пуска и правилните играчи !!
Разкара бавния Ламбърт ,който бавеше атаката .Понякога ,докато я подаде тая топка ,те магазините затварят .Трагичен футболист. Този футболист трябваше да влиза само в определени мачове и то накрая ,но дългата контузия на Стъридж ,принуди Роджърс да го пуска .Тук аз го обвинявах ,че не пускаше Борини .Нещата щяха да са по добре ,сигурен съм .Или Стърлинг ..и ето ,че с него тръгнаха нещата .
Взе да пуска Туре и Лукас ,които аз исках от самото начало .Преди това ,не ги броеше за живи .От както те влязоха ,нещата тръгнаха ,особено Лукас внесе голяма стабилност пред защитата .Освен това ,много бързо и точно изнася топката в предни позиции .
Махна Ловрен .Аз исках това още ,след мача от 2ия кръг срещу Сити ,когато сърбина допусна елементарни грешки .Но Роджърс продължаваше да го пуска и изгуби още много точки ,след негови грешки .
Махна Манкийо .Изключително безполезен и неефективен в атакуващ план а и отзад не беше толкова стабилен . Плах футболист ,неуверен .
Взе да пуска Коутиньо и Лалана заедно на терена ! Нещо ,което аз исках от самото начало !! А той постояно ги разминаваше .
Намери точното място в новата схема на Маркович и момчето показа наченки на израстване .Преди това беше трагичен .
Започна да налага Сако .Другото нещо ,което аз исках ! А преди това предпочиташе Ловрен ,пред него.
Вече си позволява да вади Джерард от титулярния състав и да му дава нужната почивка .Даде урок и на Миньоле ,въпреки ,че за мен ,тия уроци няма да му помогнат и ще трябва нов вратар .
Ето на тия на тия закъсняли неща ,аз отдавам израстването на играта ! И за това ,не съм съгласен с теб .

Съгласен съм с мнението ти - това са очевидни неща, но на база казаното от теб, аз си вадя различни изводи от тeзи, които ти вероятно правиш (че Роджърс най-накрая отново е влязъл в час)..
Схемата на игра - помните ли през лятната подготовка каква схема на игра се налагаше и за каквато вероятно са взети новите попълнения - промяната през сезона на няколко такива схеми си е признание за провал в тактическо отношение за мениджъра и неспособността му да адаптира новите играчи в отбора - всички имена, които си изредил са привлечени от него и трагичната им форма не се дължи на това, че са безкрайно слаби футболисти (не са и топ класа, за съжаление), а нa неумението на треньора да извади максимума от тях ;) Така че сега това 3-4-3 е по-скоро акт на отчаяние, отколкото някакво велико треньорско решение - иначе такава схема е отговаряща адекватно на вече изградения приятен атакуващ стил на игра, а с 3-ма защитници може да се подобри и вечно трагичната игра в защита на Ливърпул.. При всички случаи аз не мога да си променя мнението за Роджърс и ще продължа да го смятам за неподходящ мениджър за нас.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 30 дек 2014 10:59

За мен играхме перфектно снощи. Е, имаше малко напомняне за глупостите, които сме свикнали да виждаме в последните много вече години от страна на Ливърпул като например това, че можеше да ни изравнят за 2 минути, но късметът ни покри, през останалото време се справихме страхотно. За мен най-главната причина за добрата игра е дадената най-после почивка на Джерард. Ок, легенда е, капитан е, но това е 34-годишен играч, който е сред лидерите по изиграни минути от началото на сезона, което е недопустимо. Динамиката на разиграване в средата на терена снощи беше убийствена. Защитата пак не беше кой знае какво, но си личи, че с Джан и Сако е една идея по-добре. Манкийо пак не показа нищо особено, докато Морено направи мач. Хендерсън с два уникални паса при първия гол и гредата на Стърлинг, имам чувството, че беше взел краката на Иниеста назаем за този мач :o Коутиньо беше над всички, това е позицията на терена, на която трябва да играе, за да може да прави това, което се очаква от него. Двата гола бяха много важни за Лалана, както и добрият пас към Хендерсън при първия гол, точно от такива изяви има нужда, за да придобие необходимото самочувствие, което ще му помогне да стане важен играч за Ливърпул. Стърлинг също игра добре, не се разписа с гол или асистенция, но самото му движение по терена беше от висока класа, което допринесе за внасяне на смут в иначе нелошата отбрана на Суонзи. Все пак това, че шамароса съперник беше много глупаво, явно целеше да покаже на Мейуедър, че не само Мани Пакяо е кандидат за мач с него. Дано не го накажат, че ни е много важен до завръщането на Стъридж и съвсем ще я втасаме без него.
В заключение мога да кажа, че това ни беше може би най-силният мач през този сезон и се надявам да го последват още такива. Също така се радвам, че Роджърс реши да пусне Балотели накрая, за да се убеди за пореден път, че е напълно прав да го държи на пейката.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 30 дек 2014 11:30

Най-после мач в стил от миналия сезон. Бързи разигравания, хубави включвания на хора от втора позиция, увереност, желание за игра и най-вече ефективност. Аз отдавам тези 4 гола на повишената увереност на играчите, което доведе до по-спокойно отиграване пред гола.
Факт е, че БР направи необходимите промени да вдигне отбора. Дали е ход на отчаяние или гениално решение ще видим по-нататък през сезона. Аз харесвам треньори, които имат креативност и смелост да променят схемата на отбора си според изпълнителите, които имат, според противника, а даже и според обстоятелствата по време на мачовете. Естествено можем да търсим вина само у треньора за досегашното представяне на отбора. Ще правим оценки след края на сезона, защото очевидно ще изкараме този сезон с Брендън начело на отбора. Ако сме в топ 4 ще бъде успешна година. Вижда се, че някои от играчите, които той доведе започват да навлизат в ритъм и ще показват още по-добри игри. Имаме футболисти с потенциал и можем още много повече, като това ''много повече'' е естествено борбата за титлата. Но на това ще трябва да се надяваме от следващия сезон. Лошото е, че все правим сметки за пустото бъдеще, а времето без спечелена титла си се трупа ли трупа....
Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година и дано успеете да постигнете мечтите, които имате!
Последна промяна от gogovcite на 30 дек 2014 15:03, променено общо 1 път.
Hala Madrid

Потребителски аватар
bestvaluestore
Контакти:

Мнениеот bestvaluestore » 30 дек 2014 12:12

Суонзи бяха много неадекватни..

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 30 дек 2014 17:00

suareshampion написа:

Лалана може да е всичко друго ,само не и дървен .Напротив ,разполага с нужната техника и креативност. Аз искам повече от него ,от това което показваше до момента ,но е абсурдно да се говорят такива смехории ,че бил дървен .

вкарал 1 случаен гол и го възхалявате...втория, дето топката се удари от него не му го броя...25 милки за тоя паляк е срам за футбола, много скоро ще се уверите в това ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 30 дек 2014 17:19

kingofpop написа:
suareshampion написа:

вкарал 1 случаен гол и го възхалявате...втория, дето топката се удари от него не му го броя...25 милки за тоя паляк е срам за футбола, много скоро ще се уверите в това ;)

Усещам нотка злоба ;) 2 трансферни прозореца само ще гледкате а :lol: Кофти е само да гледаш менюто нали :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 30 дек 2014 18:09

iliev72 написа:
kingofpop написа:
suareshampion написа:

Усещам нотка злоба ;) 2 трансферни прозореца само ще гледкате а :lol: Кофти е само да гледаш менюто нали :mrgreen:

Кво общо има тва бе мен :shock: :shock: :mrgreen:

Ние поне си имаме Суарез, Меси и Неймар не ни трябват други ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 дек 2014 18:18

kingofpop написа: вкарал 1 случаен гол и го възхалявате...втория, дето топката се удари от него не му го броя...25 милки за тоя паляк е срам за футбола, много скоро ще се уверите в това ;)

Всъщност не е лош футболист и последните мачове играе много силно, просто първото полувреме вчера не му тръгна, наистина беше доста зле.
Иначе 25 милиона са му много, но това е положението, ако в автобиографията ти пише английски национал, струваш с 10 милиона повече...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”