Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )

Мнениеот wolf » 20 май 2013 00:32

we are the champions написа:
Gil-galad написа:Кара поне си изпълни обещанието, че няма да плаче :)

Като се сета ,че след 2-3 сезона и Стиви ще го последва :( направо незнам.....

Защо 2-3? В Джерард има още доста гориво за високо ниво.

john barnes

Мнениеот john barnes » 20 май 2013 00:36

wolf написа:Добре, че бяха английските дървета да му изнесат кампанията че работата ставаше дебела след като Роджърс разпродаде отбора и остана само с "дърветата" на Далглиш които по някаква случайност се оказаха много по сполучливи от Борини и Алън.

за мен суарес,джерард,стъридж и коутиньо му изнесоха сезона...със леки проблясъци и от данчо.не виждам със какво ялов стю е помогнал на отбора.ама то май не останаха много от дърветата на сияйния,лебеда ги разкара повечето.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 20 май 2013 00:39

wolf написа:
we are the champions написа:
Gil-galad написа:Кара поне си изпълни обещанието, че няма да плаче :)

Като се сета ,че след 2-3 сезона и Стиви ще го последва :( направо незнам.....

Защо 2-3? В Джерард има още доста гориво за високо ниво.

Контузиите ще си кажат думата много контузии имаше през годините които ще си дадат отражение....друг вариант е да се купи някой играч тип Алонсо и Джерард да играе зад него.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 май 2013 01:52

Имаш някаква грешка, ако махнем тоя сезон и половина който го мъчеше травмата и дебютния му, то Джерард прави по средно 33 мача на година само в Премиършип /това са 12 от 15те му сезона/, отделно пак от тези му сезони Джерард няма сезон под 45 мача и аз самия не помня да е имал тежки или чести контузии. Заради едно отсъствие в продължение на една календарна година не можеш просто така да го зачеркнеш. Напротив, тази година е от хората изиграли най много мачове и минути.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 май 2013 06:47

Споко бе, Джерард ще играе още време! Щом този сезон успя да вкара 10 гола и да направи 9 асистенции сами си правете изводите дали трябва да спира. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 20 май 2013 07:52

wolf написа:Добре, че бяха английските дървета да му изнесат кампанията че работата ставаше дебела след като Роджърс разпродаде отбора и остана само с "дърветата" на Далглиш които по някаква случайност се оказаха много по сполучливи от Борини и Алън.

Не виждам някъде да съм споменал думата "дървета". Но така и така сме почнали - специално Алън преди да се контузи играеше много по-добре от Даунинг и Хендерсън през дебютния им сезон в Ливърпул, отбеляза и два гола, което май е общото им постижение за цялата изминала кампания :lol: И чак пък изнесли сезона - играха на що-годе прилично ниво, което обаче далеч не е на обща стойност 36 млн. паунда. Другото дърво няма да ти напомням къде е, всички се молим някой да го купи, че да си пали печката през зимата с него.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 20 май 2013 08:17

Честита победа на всички фенове!

Достойно изпращане на Карагар - една легенда на Ливърпул!!!
Не знам дали е имало празненства след мача, защото не успях да го гледам.

Предлагам някой да отвори една обща тема, за да можем да анализираме представянето на Ливърпул сега след края на сезона - мисля, че има няколко човека, които чакат този момент от дълго време.
Темите не липсват:
- 8 мача без загуба или последните 12 мача с една загуба.
- израстването на някои играчи по време на сезона
- .....

Предлагам и една друга тема за обсъждане на всички трансфери и слухове свързани с Ливърпул през лято 2013.

You'll never walk alone!!!
LIVERPOOL RULZZ

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 май 2013 08:56

Koй му изнесе кампанията ? :) бухахахаааааа
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 май 2013 09:08

crazy_one написа:Честита победа на всички фенове!

Достойно изпращане на Карагар - една легенда на Ливърпул!!!
Не знам дали е имало празненства след мача, защото не успях да го гледам.

Предлагам някой да отвори една обща тема, за да можем да анализираме представянето на Ливърпул сега след края на сезона - мисля, че има няколко човека, които чакат този момент от дълго време.
Темите не липсват:
- 8 мача без загуба или последните 12 мача с една загуба.
- израстването на някои играчи по време на сезона
- .....

Предлагам и една друга тема за обсъждане на всички трансфери и слухове свързани с Ливърпул през лято 2013.

You'll never walk alone!!!

Тема за трансферите и спекулациите има, няма смисъл да правим нова ;)

Тема за сезона ще се появи скоро :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 май 2013 11:27

suareshampion написа:

Koй му изнесе кампанията ? :) бухахахаааааа

Е ако ги нямаше тези двамата които и без това не искаше кой щеше да играе след като се подреди да остане без играчи? Шелви ли? Или Стърлинг да беше играл цял сезон. Това което исках да кажа, но явно никой не ме разбра беше че в крайна сметка пак опря до въпросните дървета, а те не се оказаха чак толкова лоши. Дори на моменти има проблясъци. Алън до към Ноември беше добре, докато за Борини нямам надежда честно казано, въобще не ми се нрави.

Върни се в “Ливърпул”