Ливърпул - Уест Бромич Албиън (11.02.2013 г,, 22:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ger4o
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън (11.02.2013 г,, 22:00 ч.)

Мнениеот ger4o » 12 фев 2013 00:36

we are the champions написа:
ger4o написа:
Liverpool forever_95 написа:Чудно ми е, какво ли си мисли БР сега?

....ами кво може да мисли един човек който не може да мисли

И какво трябваше да направи Роджърс точно ?! да влезне той да вкара топката в вратата ли ?

...ти наистина ли си толкова тъп или само пишеш , за да ме дразниш ????

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 фев 2013 00:36

Разочарованието при всички ни е огромно,може би защото очаквахме(или поне повечето)безпроблемна победа.
Играхме добре поне според мен,но топката така и не влезе.
УБА се защитаваха добре и вкара 2 от малкото си положения.
Ако Стиви беше вкарал дузпата,не виждам как щяха да ни изравнят.
Но Джерард ни е спасявал толкова пъти,че както каза и коментатора нямаме право да го виним.
Надеждите за ТОП4 приключиха,не виждам как вече ще влезем там,да се надяваме,че поне ще направим нещо в ЛЕ.
Но не ми се вярва,защото Стъридж не може да играе там,а днес се видя,че без него топката просто не иска да влезе...
Както и да е гледаме напред и това е,няма какво друго да направим.
YNWA!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 12 фев 2013 00:39

Два мача играхме този сезон срещу новия отбор на бившия ни помощник треньор и резултата е 2 загуби.... Малко тема за размисъл за онези, които псуваха Кени и екипа му миналия сезон..... :oops:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 фев 2013 00:40

ger4o написа:...ти наистина ли си толкова тъп или само пишеш , за да ме дразниш ????

Какъв ти е проблема с Роджърс само не знам?
Имахме ли положения?Имахме!
Защитавахме ли се добре?ДА!
Пресирахме ли ги добре?ДА!
Топката просто не влезе в мрежата!
Какъв ти е проблема с Роджърс?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 12 фев 2013 00:40

ger4o написа:
we are the champions написа:
ger4o написа:
Liverpool forever_95 написа:Чудно ми е, какво ли си мисли БР сега?

....ами кво може да мисли един човек който не може да мисли

И какво трябваше да направи Роджърс точно ?! да влезне той да вкара топката в вратата ли ?

...ти наистина ли си толкова тъп или само пишеш , за да ме дразниш ????

Тъпичкия май си ти да обвиняваш човек който има най малко вина за тази загуба...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 фев 2013 00:42

Dzheff написа:Два мача играхме този сезон срещу новия отбор на бившия ни помощник треньор и резултата е 2 загуби.... Малко тема за размисъл за онези, които псуваха Кени и екипа му миналия сезон..... :oops:

Тебе за втори път те питам на кой си фен на Ливърпул или на Далглиш?
Влизаш и пишеш във форума само когато загубим и то,за да кажеш каква огромна грешка са допуснали собствениците като са го уволнили................

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 12 фев 2013 00:43

HoUs4oOL написа:
ger4o написа:...ти наистина ли си толкова тъп или само пишеш , за да ме дразниш ????

Какъв ти е проблема с Роджърс само не знам?

Колко поредни спечелени мача трябва да изтървем по най-левашкия начин за да имаме основания да обвиняваме човека, който трябва да определя тактиката на отбора по време на мач?

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 12 фев 2013 00:46

HoUs4oOL написа:
Dzheff написа:Два мача играхме този сезон срещу новия отбор на бившия ни помощник треньор и резултата е 2 загуби.... Малко тема за размисъл за онези, които псуваха Кени и екипа му миналия сезон..... :oops:

Тебе за втори път те питам на кой си фен на Ливърпул или на Далглиш?
Влизаш и пишеш във форума само когато загубим и то,за да кажеш каква огромна грешка са допуснали собствениците като са го уволнили................

Фактите говорят, аз нищо не съм казал по този въпрос ;) Иначе по въпроса ти - фен на Ливърпул и фен на Далглиш са синонимни понятия така че наричай ме както желаеш :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 фев 2013 00:46

Ами Кларк е един от много добрите треньори в ПШ.Няма спор в това.
Днес обаче за мен не е толкова до Брендо.С този отбор толкова.Сега вече друг е въпроса как я е мислил лятото да я караме през сезона с толкова малко футболисти.Там е истината.Огромни... огромни поразии се направиха лятото,а през януари частично закърпихме няколко места и до там.

HoUs4oOL написа:Какъв ти е проблема с Роджърс само не знам?

Ами факт е,че не сме мърдали от средата на класирането.Факт е,че не сме победили в нито един здрав мач.
Най-тъжния факт,че днес стадиона беше като за театър в последните десетина минути... Просто хората не са глупави.. това е.

windowpane
Контакти:

Мнениеот windowpane » 12 фев 2013 00:54

styopa написа:
windowpane написа:Този мач го пиша на Брендън. Пълен абсурд с титулярния състав, до влизането на Стърлинг бяхме супер беззъби. Видя се, че има умора в някои играчи, които продължиха да играят до края, като Глен Джонсън - безобразен мач като за неговите стандарти, Луиз също беше неузнаваем. Срещу такъв дърварски отбор излязохме във възможно най-беззъбия си вариант.

Ами то па кой ли да пусне човек.Каутино не му е времето в момента за титуляр.Борини преди контузията поне тичаше малко.. след контузията и толкова няма.Алън и Стъридж последно време им падна много нивото.
За малко Брендо е в ситуация.. който и да пусне ще сгреши.
А иначе Кларк си е направил от УБА един от най-добрите отбори в дефанзивен план.Много добро преливане направиха,а в допълнение спечелиха много единоборства.В смисъл не са точно някакъв убит дърварски отбор според мен.

Имах предвид, че Хендо отляво и Шелви където и да било не носят острота. За мен идеалният вариант би бил Хендо като атакуващ халф, където реално би бил много по-полезен, и Стърлинг отляво. Борини също би бил добра опция за ляв атакуващ футболист. Лявото крило днес реално бе неоползотворено и всичко, което се случваше напред, ставаше отдясно, и то благодарение на Даунинг най-вече.

Да, Бромич не са баш дървари от порядъка на Стоук, но основният им коз е борбената игра и тактическата дисциплина.
Тъжното е, че щом един мач стане по-завързан, задължително губим точки. Не доведем ли един мач до яснота преди 60-та минута, се изнервяме и в крайна сметка губим точки - това е манталитет и много трудно ще се промени, за съжаление.

Върни се в “Ливърпул”