Тотнъм - Ливърпул(28 Ноември: 21:45)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
Re: Тотнъм - Ливърпул(28 Ноември: 21:45)
Между другото Рафа е готов на всичко да провали още един отбор

dsadsadasdasdasd написа: но само се замислете какво направи великият капитан
Пич нещо си се превъзбудил.Пий една ракия,наспи се.Това беше просто един мач в един и без това отписан сезон.Ние нищо не можем да направим по този въпрос.

-
dsadsadasdasdasd
- Контакти:
x-ekutor написа:dsadsadasdasdasd написа: но само се замислете какво направи великият капитан
Пич нещо си се превъзбудил.Пий една ракия,наспи се.Това беше просто един мач в един и без това отписан сезон.Ние нищо не можем да направим по този въпрос.
Тя ракията лесна
dsadsadasdasdasd написа:x-ekutor написа:dsadsadasdasdasd написа: но само се замислете какво направи великият капитан
Тя ракията лесна![]()
до сега половинка съм ударил
![]()
Но просто не е правилно по този начин да се изказват хората за едни а да нямат същата оценка за други
Аз неведнъж съм казвал че Алън е пълна дупка и няма място на Анфийлд.На Хендо и Даунинг не им е мястото на бековете.Затова играят слабо.Коул почна да влиза във форма,пък БР не го пуска.Мястото на капитана е на терена.Срещу Бойс се видя,че като го няма и ни мачкат,а в атака не можем да си подадем 2 поредни паса.Ако Стиви играе зле,наследниците му в момента играят 3 пъти по-зле.На Сусо му трябват мачове за да израстне,но и той не играе.Стърлинг се изгуби този месец.Трябва да се закове на пейката и да се свали на земята.Като вземем всичко това накуп,а със сигурност има и други неща и ето ги резултатите.Не упреквам нито играчите (не са виновни че играят при нас),нито БР.За мен виновни са само и единствено собствениците.И предишните и сегашните.Айде лека,стига толкова за днес от мен

не знам за вас момчета,но човек ,който пуска 3-4 поредни мача това недоносено недоразумение хендо,няма право да бъде треньор на любимия ми отбор !!!! още снощи като видях състава,категорично реших да не гледам мача .. и явно не съм сбъркал
аз лично свалям доверието си от такъв тъп и упорит в тъпотата си мениджър !!! съжалявам,но виждам отново повторение на същите проблеми като при краля. ПИСНА МИ !!! дано бъдещето ме опровергае, но обикновено не греша....
- blue avalanche
- Контакти:
gugushito написа:не знам за вас момчета,но човек ,който пуска 3-4 поредни мача това недоносено недоразумение хендо,няма право да бъде треньор на любимия ми отбор !!!! още снощи като видях състава,категорично реших да не гледам мача .. и явно не съм сбъркалаз лично свалям доверието си от такъв тъп и упорит в тъпотата си мениджър !!! съжалявам,но виждам отново повторение на същите проблеми като при краля. ПИСНА МИ !!! дано бъдещето ме опровергае, но обикновено не греша....
А този,който го доведе на Анфийлд има ли право да бъде треньор?
Че и Даунинг,барабар с него...
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Хахаха, пак не сме били...голямо посмешище сме станали. Не гледах мача и се радвам за което. Пълни мизерници сме, тоя отбор оправия няма, всяко едно решение, което се вземе в този клуб, води от лошо към по-лошо. И от кого тръгна всичко? KING KENNY DALGLISH!!! С'я Брендън се чуди ко да прай с нещастното му наследство.
Liverpool forever_95 написа:Хахаха, пак не сме били...голямо посмешище сме станали. Не гледах мача и се радвам за което. Пълни мизерници сме, тоя отбор оправия няма, всяко едно решение, което се вземе в този клуб, води от лошо към по-лошо. И от кого тръгна всичко? KING KENNY DALGLISH!!! С'я Брендън се чуди ко да прай с нещастното му наследство.
Грешиш,всичко тръгна надолу откакто ни купиха янките.

Хайде пак Краля виновен.

- Karsa Orlong
- Контакти:
styopa написа:Хайде пак Краля виновен.![]()
Трансферите на Керъл, Хендерсън и Даунинг от гледна точка на качества/трансферна сума са си чисто престъпление и за тях няма как да бъде обвинен следващият български патриарх