Alonso_Massa написа:john barnes написа:suareshampion написа:аре вееее еййй джони ??? кво ми са криеш като мишка ве еййй ? да те чуя ???
кво да ме чуваш бе,тренер? радвай се на второто място,а преди три кръга ни проглуши ушите,че вдигаме 19-тата...за шкъртел-има 4 автогола и 7 гола. твоичкия зимата що не купи никой? твоичкия що налага цял сезон спрелия джонсън и неопитния фланаган? аз ли правя селекцията и избирам титулярите за всеки мач? за мен второто място е тотален крах,с оглед развитието на сезона.три кръга преди края водихме 5 точки на втория,нямаш право да изтървеш титлата!!! видя се,че лебеда не е никакъв психолог и доста слаб тактик...това му изяде главата и ни отне титлата! за мен именно лебеда беше виновен за загубата от челси,която определи това второ място.лебеда и неговата "тактика"срещу сетубалския мангал.да видим догодина,не надгради ли със класни играчи...ще стане като сезон 2009-2010.
Роджърс не е Рафата, Джони...

Steven Gerrard: "I never give up a fight; I never thought I'd be able to say that I'm really confident and I believe that the title is not too far away here.
Дали на Стиви да вярвам или на теб?

Много ме съмнява да не настъпи голям срив през следващия сезон. Оправданието с младия отбор не върви, защото когато късметът дойде, ако го изпуснеш, той ще дойде отново, но ... след доста години. Дано греша!
Човекът много добре ти го е казал. По - опитен е, имай му повече доверие. Младите надъхват, но опитът печели в крайна сметка. За да спечелиш една купа, трябва устрем(младост), но и класа(опит).
Сега, в Лисабон е напълно очаквано "Реал" да вдигне купата, защото опитът винаги има значение. Има инцидентни случаи, както беше с "Аякс" във Виена, но те са рядкост.