Ливърпул - Нюкасъл 11.05.2014 | 17:00 |

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Ливърпул - Нюкасъл 11.05.2014 | 17:00 |

Мнениеот daniel875 » 11 май 2014 21:09

Alonso_Massa написа:Хубав завършек на един прекраесен сезон! Наистина голяма крачка нагоре! Гордейте се фенове!!! :) :) :)

По - добре, че загубихме по точки, отколкото по голова разлика, защото щеше да е много болезнено. Така се предполага, че ще има какво да се надгражда в бъдеще време. Прави ми лошо впечатление, че залиташ по простотиите на Суаресчо, който не спира да оплюва един или друг. Другото е, че се задолявате с малкото. Титлата трябваше да е претекст за бъдещ успех в Европа - в "Шампионска лига". Много сериозно трябва да се работи, за да се стигне до въпросния връх. Нещо ме съмнява, че Роджърс ще го направи. Дано греша! В крайна сметка се оказах прав за съжаление, че максимумът ни е място сред първите два отбора.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 май 2014 21:14

Следващия сезон ще сте шампиони :idea:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 11 май 2014 21:23

Помечтахме малко няма лошо...истината е , че с този състав щеше да е някакво чудо да станем шампиони... не може да имаш резервни играчи като Аспас и Моузес и да искаш да станеш шампион... като цяло съм доволен от всички най вече от Роджърс ! относно мача показахме характер добър завършек на сезона . Честита титла на Сити може би не толкова заслужена , ама това няма да се помни а ще се помни , че през сезон 2013-2014 те са шампиони.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 11 май 2014 22:47

we are the champions написа:Помечтахме малко няма лошо...истината е , че с този състав щеше да е някакво чудо да станем шампиони... не може да имаш резервни играчи като Аспас и Моузес и да искаш да станеш шампион... като цяло съм доволен от всички най вече от Роджърс ! относно мача показахме характер добър завършек на сезона . Честита титла на Сити може би не толкова заслужена , ама това няма да се помни а ще се помни , че през сезон 2013-2014 те са шампиони.

И какво и е незаслуженото?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 11 май 2014 23:25

0007 написа:
we are the champions написа:Помечтахме малко няма лошо...истината е , че с този състав щеше да е някакво чудо да станем шампиони... не може да имаш резервни играчи като Аспас и Моузес и да искаш да станеш шампион... като цяло съм доволен от всички най вече от Роджърс ! относно мача показахме характер добър завършек на сезона . Честита титла на Сити може би не толкова заслужена , ама това няма да се помни а ще се помни , че през сезон 2013-2014 те са шампиони.

И какво и е незаслуженото?

от 6 мача с двата конкурента за титлата 5 загуби за Сити ... ама както се казва шампион се става срещу малките отбори ...

Izzy
Контакти:

Мнениеот Izzy » 12 май 2014 01:12

Оставам с положителни емоции от сезона. Изпълнихме основната си цел и не трябва да съжаляваме много-много за изпуснатата титла, а да се вдигнем и другия сезон да атакуваме върховете във ВЛ и ШЛ. Those who remeber the past are destined to live trough it again.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 май 2014 10:10

Гледам някаква еуфория от "постигнатата цел"??? Второто място??? Аз ли греша или Ливърпул държеше титлата в ръцете си по едно време?
От фаворит за титлата, бавно и систематично, Ливърпул бе превърнат в отбор, който се радва, че е издрапал до 4-ката.По какво се различава тогава от тимове като Тотнъм и Евертън (например)?По някоя и друга титла в повече, спечелена преди еннайсе години???
Жалко!!!
Последна промяна от blue avalanche на 12 май 2014 10:12, променено общо 1 път.

john barnes

Мнениеот john barnes » 12 май 2014 10:11

suareshampion написа:аре вееее еййй джони ??? кво ми са криеш като мишка ве еййй ? да те чуя ???

кво да ме чуваш бе,тренер? радвай се на второто място,а преди три кръга ни проглуши ушите,че вдигаме 19-тата...за шкъртел-има 4 автогола и 7 гола. твоичкия зимата що не купи никой? твоичкия що налага цял сезон спрелия джонсън и неопитния фланаган? аз ли правя селекцията и избирам титулярите за всеки мач? за мен второто място е тотален крах,с оглед развитието на сезона.три кръга преди края водихме 5 точки на втория,нямаш право да изтървеш титлата!!! видя се,че лебеда не е никакъв психолог и доста слаб тактик...това му изяде главата и ни отне титлата! за мен именно лебеда беше виновен за загубата от челси,която определи това второ място.лебеда и неговата "тактика"срещу сетубалския мангал.да видим догодина,не надгради ли със класни играчи...ще стане като сезон 2009-2010.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 12 май 2014 10:23

john barnes написа:
suareshampion написа:аре вееее еййй джони ??? кво ми са криеш като мишка ве еййй ? да те чуя ???

кво да ме чуваш бе,тренер? радвай се на второто място,а преди три кръга ни проглуши ушите,че вдигаме 19-тата...за шкъртел-има 4 автогола и 7 гола. твоичкия зимата що не купи никой? твоичкия що налага цял сезон спрелия джонсън и неопитния фланаган? аз ли правя селекцията и избирам титулярите за всеки мач? за мен второто място е тотален крах,с оглед развитието на сезона.три кръга преди края водихме 5 точки на втория,нямаш право да изтървеш титлата!!! видя се,че лебеда не е никакъв психолог и доста слаб тактик...това му изяде главата и ни отне титлата! за мен именно лебеда беше виновен за загубата от челси,която определи това второ място.лебеда и неговата "тактика"срещу сетубалския мангал.да видим догодина,не надгради ли със класни играчи...ще стане като сезон 2009-2010.

Роджърс не е Рафата, Джони... ;)
Steven Gerrard: "I never give up a fight; I never thought I'd be able to say that I'm really confident and I believe that the title is not too far away here.

Дали на Стиви да вярвам или на теб? :?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 май 2014 11:32

Alonso_Massa написа:
john barnes написа:

Роджърс не е Рафата, Джони... ;)
Steven Gerrard: "I never give up a fight; I never thought I'd be able to say that I'm really confident and I believe that the title is not too far away here.

Дали на Стиви да вярвам или на теб? :?

Много ме съмнява да не настъпи голям срив през следващия сезон. Оправданието с младия отбор не върви, защото когато късметът дойде, ако го изпуснеш, той ще дойде отново, но ... след доста години. Дано греша!
Човекът много добре ти го е казал. По - опитен е, имай му повече доверие. Младите надъхват, но опитът печели в крайна сметка. За да спечелиш една купа, трябва устрем(младост), но и класа(опит).
Сега, в Лисабон е напълно очаквано "Реал" да вдигне купата, защото опитът винаги има значение. Има инцидентни случаи, както беше с "Аякс" във Виена, но те са рядкост.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Ливърпул”