Ливърпул - Уест Бромич Албиън 26.10.2013 | 17:00| 4-1
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън 26.10.2013 | 17:00
Няма пълно щастие ! Единият кръг бие ЦСКА , Ливърпул пада ! На следващият кръг Ливърпул бие , ЦСКА пада
Дано следващият кръг и ЦСКА и Ливърпул да бият 
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- Liverpool_EC
- Контакти:
Перфектен мач,с леко отпускане м/у 60-80 мин.Най накрая убедителна победа и от тук нататък в домакинствата трябва да е само така.Гола на Стъридж и втория на Суарез в топ 10 за сезона!
С двата изнесени бека +Лукас и Хендерсън играем супер преса и оттам всичко става лесно...УБА си платиха за предните 2 сезона наведнъж
С двата изнесени бека +Лукас и Хендерсън играем супер преса и оттам всичко става лесно...УБА си платиха за предните 2 сезона наведнъж
Някой може ли да ми каже, има ли "чалъм" тоя мач да се гледа отново, че с неотложен Митко (млад, надежден, бъдещ фен на Ливърпул, само на почти 1 годинка), ми се наложи да пропусна мача. Наздраве на вси Митковци..
-
suareshampion
Миноле в малкото случаи ,които трябваше да се намеси ,го направи перфектно. Ето това е да имаш добър вратар .
Сисоко перфектен .Стабилен отзад ,отпред направи няколко добри центрирания ,от които и стана гола красавец на Луис.Отдавна си мечтаех за подобен ляв бек. Ебати кефа. Тоя Енрике най накрая няма да му гледам смешната игра.
Туре отново перфектен. Стабилен ,няма минаване през него. И добре изнася .
Сако перфектен . Стабилен ,няма минаване през него. Дано още дълги години остане на Анфийлд .
Ето ,дойдоха стабилни защитници и вратар и дойдоха и успехите. Нещото ,за което аз говоря от сумати време а фенчетата ме псуват .Смях.
Миналата година ,точно некадърните защитници и вратар ,ебаха майката на сезона .А не ,тинтири минтири мили мои фенчета. Вие си знаете ,какво плямпахте ,като причини за 7 място.
Джонсън добре.Но един нов десен бек ако вземем ,ще е още по добре. Кели е много изостанал. Мисля,че с него няма да се получат нещата.
Шкъртел общо взето добре .Но единствената сериозна грешка допусната в защита ни ,беше негова.Добре ,че не стана гол.
Лукас перфектен . Върна се и веднага се усети присъствието му . Джерард и Хендерсън се включваха спокойно със такъв дефанзивен халф зад гърба си .
Джерард игра много по добре ,в сравнение с предишните двубои. Доволен съм . Ако съдията беше дал чистата дузпа срещу Луис ,Джерард отново щеше да е сред голмайсторите.
Хендерсън игра 10ка и игра ганкиното. Но тича .Бяга много .Не мога да оспоря. Пресира . Но една 10ка трябва да притежава и много други качества а той ги няма .Допусна много брак в пасовете. С нетърпение чакам Коутиньо другата седмица .
Стъридж много добре .Вкара невероятен гол ,удари греда ..изтърва още едно две положения ,но като цяло много добре . Движи ,подава ,увлича ги ,няма грешен пас .Взаимодейства си много добре с Луис.
Суарес е бог ! И всички фенчета ,трябва да му целуват краката и да му се кланят. Ако беше влязла и задната ножица ,която се удари в гредата ,щеше да има 4 гола от тоя мач. Това е големия голмайстор ...да излезе и рано рано да успокои съотборниците си ,треньора и мача с головете си ,въпреки ,че разбира се ,2 гола преднина не означават спечелен мач на 100 % .Но ясно си личеше ,че той просто ги отказа .
Само искам да отбележа ,че той има най много голове за Ливърпул от 101 мача -57 гола.Ръш имаше 56 гола.
Радвам се и за включването от доста време на Алън .
Сисоко перфектен .Стабилен отзад ,отпред направи няколко добри центрирания ,от които и стана гола красавец на Луис.Отдавна си мечтаех за подобен ляв бек. Ебати кефа. Тоя Енрике най накрая няма да му гледам смешната игра.
Туре отново перфектен. Стабилен ,няма минаване през него. И добре изнася .
Сако перфектен . Стабилен ,няма минаване през него. Дано още дълги години остане на Анфийлд .
Ето ,дойдоха стабилни защитници и вратар и дойдоха и успехите. Нещото ,за което аз говоря от сумати време а фенчетата ме псуват .Смях.
Миналата година ,точно некадърните защитници и вратар ,ебаха майката на сезона .А не ,тинтири минтири мили мои фенчета. Вие си знаете ,какво плямпахте ,като причини за 7 място.
Джонсън добре.Но един нов десен бек ако вземем ,ще е още по добре. Кели е много изостанал. Мисля,че с него няма да се получат нещата.
Шкъртел общо взето добре .Но единствената сериозна грешка допусната в защита ни ,беше негова.Добре ,че не стана гол.
Лукас перфектен . Върна се и веднага се усети присъствието му . Джерард и Хендерсън се включваха спокойно със такъв дефанзивен халф зад гърба си .
Джерард игра много по добре ,в сравнение с предишните двубои. Доволен съм . Ако съдията беше дал чистата дузпа срещу Луис ,Джерард отново щеше да е сред голмайсторите.
Хендерсън игра 10ка и игра ганкиното. Но тича .Бяга много .Не мога да оспоря. Пресира . Но една 10ка трябва да притежава и много други качества а той ги няма .Допусна много брак в пасовете. С нетърпение чакам Коутиньо другата седмица .
Стъридж много добре .Вкара невероятен гол ,удари греда ..изтърва още едно две положения ,но като цяло много добре . Движи ,подава ,увлича ги ,няма грешен пас .Взаимодейства си много добре с Луис.
Суарес е бог ! И всички фенчета ,трябва да му целуват краката и да му се кланят. Ако беше влязла и задната ножица ,която се удари в гредата ,щеше да има 4 гола от тоя мач. Това е големия голмайстор ...да излезе и рано рано да успокои съотборниците си ,треньора и мача с головете си ,въпреки ,че разбира се ,2 гола преднина не означават спечелен мач на 100 % .Но ясно си личеше ,че той просто ги отказа .
Само искам да отбележа ,че той има най много голове за Ливърпул от 101 мача -57 гола.Ръш имаше 56 гола.
Радвам се и за включването от доста време на Алън .
Последна промяна от suareshampion на 26 окт 2013 22:24, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
Брендън невероятен .Беше ги мотивирал и надъхал перфектно. Излязоха и от първата минута смачкаха това анонимно отборче. Всички играчи търсеха топката ,постоянно се предлагаха ..объркаха противника ,накараха ги да грешат и създадоха един куп положения .Не спираха да пресират и да се раздават. Стабилни в защита и хладнокръвни и резултатни в нападение. До последно натискаха , търсеха гола и затваряха усти.
Роджърс е на път да постигне чудеса с тая тактика 3-5-2 . По принцип това е остаряла тактика.Едно време се играеше често с нея ,но отдавна не се игра .С изключение на много малко отбори ,които я практикуват. Мисля ,даже ,че в Англия ,никой друг отбор не я практикува.
И това го прави ,заради многото класни защитници ,които имаме. Както виждаме ,дори играч като Агер е резерва.Но ако играехме с 4 в линия и Шкъртел щеше да е на пейката. Агер не играе ,но феновете не трябва да недоволстват от тоя факт..тъй като отбора върви и побеждава .А това е най важното..победите. Без значение ,кой е на терена. Ако отбора върви ,почти винаги ,треньора не сменя защитата . Това е начина .
С много леки изключения ..това е моя Ливърпул ,който исках да вида от много години насам ! Още веднъж благодаря на собствениците ,че доведоха тоя голям мениджър .
Роджърс е на път да постигне чудеса с тая тактика 3-5-2 . По принцип това е остаряла тактика.Едно време се играеше често с нея ,но отдавна не се игра .С изключение на много малко отбори ,които я практикуват. Мисля ,даже ,че в Англия ,никой друг отбор не я практикува.
И това го прави ,заради многото класни защитници ,които имаме. Както виждаме ,дори играч като Агер е резерва.Но ако играехме с 4 в линия и Шкъртел щеше да е на пейката. Агер не играе ,но феновете не трябва да недоволстват от тоя факт..тъй като отбора върви и побеждава .А това е най важното..победите. Без значение ,кой е на терена. Ако отбора върви ,почти винаги ,треньора не сменя защитата . Това е начина .
С много леки изключения ..това е моя Ливърпул ,който исках да вида от много години насам ! Още веднъж благодаря на собствениците ,че доведоха тоя голям мениджър .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- tisho_ynwa
- Контакти:
Стъридж - цял мач ходи като цветарка бара си ушите и накрая за няма и 5 минути - перфектен удър в гредата с липса на малко късмет и мега красив гол от световна класа.
До сега половината мачове не играе нищо и накрая - мача свършил Стъридж се отчете с гол. 10 гола вече от началото на сезона (заедно с тези от КК)
Това е нападател !
До сега половината мачове не играе нищо и накрая - мача свършил Стъридж се отчете с гол. 10 гола вече от началото на сезона (заедно с тези от КК)
Това е нападател !
- Karsa Orlong
- Контакти:
tisho_ynwa написа:Стъридж - цял мач ходи като цветарка бара си ушите и накрая за няма и 5 минути - перфектен удър в гредата с липса на малко късмет и мега красив гол от световна класа.
Това е нападател !
Именно, ама все пак не е типичен консуматор - има много добра техника, движи се доста, абе страхотен е, никога няма да забравя кога го гледах за първи път - влезе като резерва за Сити срещу Блекбърн, преди няколко години, сигурно е бил на 19. Сити падаха с 0:2 и той се отчете с гол и асистенция и изравниха. Още тогава си казах, че от него ще стане голям нападател и мога само да се радвам, че богаташките отборчета не го дооцениха и се озова при нас!
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Аз не мога да разбера, при положение че имаме по-добри защитници и вратар, защо в последните 6 мача постоянно се отпускаме в даден период от мача и затова не можем да запазим суха мрежа. Също така, ако Стъридж и Суарес НЕ ДАЙ БОЖЕ ги няма по едно и също време през сезона, какво ще правим? Като те вкараха всичките ни голове до тук, с изключение на двете дузпи на Джерард и голът на Моузес.
-
suareshampion
Някои хора не могат да се зарадват.Ужас. Ливърпул бие с игра и с резултат и пак тва онова. От 9 мача ,имаме 2 злощастни хикса и една съмнителна загуба. Ся като бием в Лондон и чак тогава ще ми мине напълно за тоя съмнителен мач със Саутхямптън.
Радвайте се бе ей момчета ..от кога не сте виждали отбора в челото ? Усмихнете се . Пийте по едно -две .
Наздраве и за моя син ,който днес стана на 6 години.
Отбора върви в правилна посока,не се притеснявайте.
Радвайте се бе ей момчета ..от кога не сте виждали отбора в челото ? Усмихнете се . Пийте по едно -две .
Отбора върви в правилна посока,не се притеснявайте.
Последна промяна от suareshampion на 26 окт 2013 22:51, променено общо 1 път.
Ливърпул след 9 кръга е в топ 4, което е добре. Ще правим изводи през май, това го повтарям от 100 години. Не летете в облаците много, защото идва ужасно тежко гостуване в Лондон ! Чудесен резултат, продължаваме напред ! 
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]