Ливърпул - Уест Бромич Албиън (11.02.2013 г,, 22:00 ч.)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Lubaka1892
- Контакти:
Re: Ливърпул - Уест Бромич Албиън (11.02.2013 г,, 22:00 ч.)
Все повече се превръщаме в лузъри. Колкото и да се мъчим да правим нещо, накрая все губим. Половината ни играчи имат манталитет на лузъри и явно и треньора неможе да им вдъхне увереност. Всеки мач някой греши фатално.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
- Червени_шампиони
- Контакти:
Ей щека, има една поговорка: "Където е текло - пак ще тече!", на теб освен кръв от дупето да ти тече, на друго място няма къде.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
MagicMoments, колко селски манталитет трябва да имаш в подобни моменти да идваш тук и да дразниш по този начин? Питам те, защото май не се усещаш сам.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Liverpool forever_95 написа:Чудно ми е, какво ли си мисли БР сега?
....ами кво може да мисли един човек който не може да мисли
ehh написа:MagicMoments, колко селски манталитет трябва да имаш в подобни моменти да идваш тук и да дразниш по този начин? Питам те, защото май не се усещаш сам.
Да не го псуваме и храним момчето,все пак е от Левски,както мен и теб.
- we are the champions
- Контакти:
ger4o написа:Liverpool forever_95 написа:Чудно ми е, какво ли си мисли БР сега?
....ами кво може да мисли един човек който не може да мисли
И какво трябваше да направи Роджърс точно ?! да влезне той да вкара топката в вратата ли ?
Имам чувството, че Джерард нарочно изплю топката по този начин
Едно на ръка, че това бе една от най-бруталните симулации на Суарес.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Логичен резултат от видяното и начина с които Ливърпул играе тия ''сигурни'' свой мачове .
Само дето ПАК ми преебаха фиша в мач в който трябваше да вземат тия бездарници .
Друго ми е чудно - за чии уй са тръгнали да мечтаят за ШЛ като имат точно 1/2/3 играча от що горе прилична класа > ??
Да не казвам BIG дума ама Бромич имат в пъти повече качествени играчи да не говорим за атаката им - Лукаку , Лонг , Одемвинги , Фортюне .
Само дето ПАК ми преебаха фиша в мач в който трябваше да вземат тия бездарници .
Друго ми е чудно - за чии уй са тръгнали да мечтаят за ШЛ като имат точно 1/2/3 играча от що горе прилична класа > ??
Да не казвам BIG дума ама Бромич имат в пъти повече качествени играчи да не говорим за атаката им - Лукаку , Лонг , Одемвинги , Фортюне .
milka написа:Логичен резултат от видяното и начина с които Ливърпул играе тия ''сигурни'' свой мачове .
Аз любимите отбори(Левски и Ливърпул)не ги пускам на евро футбола.Просто ако само те ти преебат фиша ще те е още по-яд.Последния пример-отпадането от FA Cup(макар,че и Челси ме прецакаха).
windowpane написа:Този мач го пиша на Брендън. Пълен абсурд с титулярния състав, до влизането на Стърлинг бяхме супер беззъби. Видя се, че има умора в някои играчи, които продължиха да играят до края, като Глен Джонсън - безобразен мач като за неговите стандарти, Луиз също беше неузнаваем. Срещу такъв дърварски отбор излязохме във възможно най-беззъбия си вариант.
Ами то па кой ли да пусне човек.Каутино не му е времето в момента за титуляр.Борини преди контузията поне тичаше малко.. след контузията и толкова няма.Алън и Стъридж последно време им падна много нивото.
За малко Брендо е в ситуация.. който и да пусне ще сгреши.
А иначе Кларк си е направил от УБА един от най-добрите отбори в дефанзивен план.Много добро преливане направиха,а в допълнение спечелиха много единоборства.В смисъл не са точно някакъв убит дърварски отбор според мен.