tisho_Tap_ynwa
Нито ме познаваш, нито нищо и не можеш да знаеш какъв фен съм и какво мисля като цяло за отбора. А'й в трети коловоз.

Ливърпул - Суонзи (31 Октомври : 22:00)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- 

Liverpool forever_95
- Контакти:
Re: Ливърпул - Суонзи (31 Октомври : 22:00)
KingKenny написа:форевъра е безобразно смешен вече... НЕГОВИЯ Ливърпул е на Фифа Мениджър. Това там са Фалкао,Меси,Роналдо,Кака,Пирло вие кво си мислите ? Как да е спокойно момчето за отбора като той там 15 кръга преди края е взел лигата ние тука се кътаме 12-ти !?...

Е лошо няма.И аз ги правя тези неща,когато имам време на Football Manager с играчи за под 5млн
 Е лошо няма.И аз ги правя тези неща,когато имам време на Football Manager с играчи за под 5млн   
 Оставете го намира.Просто си казва мнението и толкова.Винаги ще има недоволни,доволни,лаещи и т.н.Дори когато спечелихме ШЛ имаше недоволни.Не може да се угоди на всички.Факт е,че нищо не зависи от нас.Само си чешем пръстите.

Liverpool forever_95 написа:tisho_Tap_ynwa
Нито ме познаваш, нито нищо и не можеш да знаеш какъв фен съм и какво мисля като цяло за отбора. А'й в трети коловоз.
Какво да те познаваме, ти всеки път изпъкваш като "експерт" тука. Прозираш общо взето. Върви си играй с твоя Ливърпул по игричките и не се занимавай с нормалните хора.
- tisho_ynwa
- Контакти:
KingKenny написа:форевъра е безобразно смешен вече... НЕГОВИЯ Ливърпул е на Фифа Мениджър. Това там са Фалкао,Меси,Роналдо,Кака,Пирло вие кво си мислите ? Как да е спокойно момчето за отбора като той там 15 кръга преди края е взел лигата ние тука се кътаме 12-ти !? ех няма добри хора на тоя свят

ахахах бахти гаврата
  ахахах бахти гаврата   
  tisho_Tap_ynwa
к'во да те познавам уе бауш? ти освен да пишеш тъпи коментари и да ръсиш бисери друго не правиш. за какво ми е да познавам такъв темерут кат' тебе
- 

Liverpool forever_95
- Контакти:
Аве ей, пловдивски кавал, не ми говори тей селската. Преди да сте гледали един мач с мен на живо, няма да приказвате, ясно ли ви е, сополи? FUCK OFF!

Liverpool forever_95 написа:Аве ей, пловдивски кавал, не ми говори тей селската. Преди да сте гледали един мач с мен на живо, няма да приказвате, ясно ли ви е, сополи? FUCK OFF!
Не съм сигурен, че някой ще изтърпи да гледа мач на живо с теб цели 90 минути. Лапешка работа...
- 

Liverpool forever_95
- Контакти:
wolf написа:Liverpool forever_95 написа:Аве ей, пловдивски кавал, не ми говори тей селската. Преди да сте гледали един мач с мен на живо, няма да приказвате, ясно ли ви е, сополи? FUCK OFF!
Не съм сигурен, че някой ще изтърпи да гледа мач на живо с теб цели 90 минути. Лапешка работа...
Питай Джонито бе, големец!
И двамата сте капацитети знаем, но той поне от време на време казва нещо вярно. Ти си една фурнаджийска лопата.

- 

Liverpool forever_95
- Контакти:
wolf написа:И двамата сте капацитети знаем, но той поне от време на време казва нещо вярно. Ти си една фурнаджийска лопата.
А'й в човката.
- 

dsadsadasdasdasd
- Контакти:
wolf написа:И двамата сте капацитети знаем, но той поне от време на време казва нещо вярно. Ти си една фурнаджийска лопата.
Вече открих проблема, защо Ливърпул губи мачовете си и защо играчите не са в кондиция: двамата са гледали мачове заедно ами те играчите толкова много са ги сърбяли задниците, че немогат се концентрират