Съндърланд - Ливърпул (15.09.2012г., 19:30ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Re: Съндърланд - Ливърпул (15.09.2012г., 19:30ч.)

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 15 сеп 2012 23:43

Единственият играч, който пречи с присъствието си на отбора това е Суарез. Ако Б Р иска отбора да върви добре или трябва да си поговори сериозно с него или да не го пуска. Не виждам и с какво Алан е по-добър от всеки друг, който стои на пейката след като той не прави нищо съществени подаде ли напред паса е грешен. Добре, че е Стърлинг да движи отбора, че иначе незнам жалко наистина ще е ако се смени още един път най-важният пост в един отбор. Всички викате да му дадем шанс още 2 3 години, а не си спомняте какво говорихте за Кени, защо този шанс не беше даден на него, а на някакав си, който беше взет защото успял да спаси СУОНСИ това не е Ливърпул това е една пародия в момента, но аз вярвам в Б Р докато не го уволнят. Играта на отбора е повече от критична уж си подават по цял мач тик так футбол а СЪНДЪРЛАНД имаха по голям процент от нашите за владението на топката. Ако отбора не започне да печели мачове повярвайте Роджърс няма да се задаржи дълго. И все пак му желая успех, но не заради самия него а заради отбора!

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 16 сеп 2012 00:13

john barnes написа:стига сте ревали бе...отбора игра доста добре,има нужда от още няколко мача,за да покаже истинското си лице.иначе пак ще страдаме от липсата на изявен голмайстор,пак много положения,две греди и само 1 гол...отлична оценка за шелви и стърлинг,ако сусо,асаиди и йесил се включат така-няма да имаме грижи до зимния джам!

не че е лошо да подкрепяш отбора ,ама виж си мненията миналата година след 4-тия кръг
john barnes написа:аз разправях ли,че нямаме креативен халф? разправях ли,че тоя карагър му е време да гледа от трибуните? разправях ли,че адам и хендерсън са нещастници? разправях ли,че тоя даунинг за нищо не става? разправях ли,че тоя керъл е най-смешната ни деветка след хески? айде сега гледайте си британските дръвчета на любимия ви кинг...агуеро,мата,адебайор влизат и мушкат,а наште цървули докога ще ги чакам??? апропо-познах ли резултата от мача? махайте очилата,сега и тотнъм като ни напляскат и ще заеквате тука всичките...

john barnes написа:достатъчно чакахме,вече 21 години...нали величаете кинга,че бил голям? беше,ама през 80-те години.сега бърка доста,ама ако беше бенитес или някой друг-досега да сте оревали форума...щом е кинга,трябва да се мълчи-да де,ама аз не съм съгласен.болно ми е,да гледам отбора да се мъчи,всяка година да прави смешна селекция,да тръгва с голямата кошница и накрая да драпа за топ 4!!! защото вече това ни стана приоритет-топ 4-на нас,на ВЕЛИКИЯ някога ЛИВЪРПУЛ!!!

john barnes написа:чакай,чакай....нали уж имахме широчина в отбора,краля бил купил правилните играчи? след продажбата на мейрелеш,някой тука каза,че сме имали общо 9 халфа и нямало от какво да се притесняваме...ами аз нещо не ги виждам тия халфове,за вас не знам.а сияйния кинг цяло лято си бърка в носа и купува средняци,вместо да тръшне парата за дясно крило и класен нападател! кой е виновен,че още след 4-тия кръг стана ясно,че няма широчина в състава и нямаме човек,който да влезе и да реши мач???
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes

Мнениеот john barnes » 16 сеп 2012 00:17

е и? излъгал ли съм нещо? за мен отбора в момента стои много по-добре от преди една година със кралицата начело...трябва да се даде шанс на роджърс,както чаках и гледах мъките на легендарния ти идол...минимум 1 година шанс и после ще говорим(ама янките да му отпуснат същите пари,които дадоха на легендарния).
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 16 сеп 2012 00:24

john barnes написа:е и? излъгал ли съм нещо? за мен отбора в момента стои много по-добре от преди една година със кралицата начело...трябва да се даде шанс на роджърс,както чаках и гледах мъките на легендарния ти идол...минимум 1 година шанс и после ще говорим(ама янките да му отпуснат същите пари,които дадоха на легендарния).

И аз като теб ще подкрепям пълно БР дълго време напред,но
работата е там ,че може да се дава кредит на доверие на мениджър като Брендън Роджърс- разцъфнал в Суонси ,но се провалил в Рединг и Уотфорд, а не се дава кредит на доверие на последния човек, направил ни шампиони и постигнал толкова много в професията.
п.с миналата година направихме най-добър старт в последните няколко години(7 май бяха), а сега правим най-лошия си от 1911г. насам (100 години са това все пак).Незнам защо си мислиш ,че сега отбора стои много по-добре
п.с2 парите това лято бяха почти като тези миналото- около 35 милиона+ всичко продадено
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes

Мнениеот john barnes » 16 сеп 2012 01:04

ама чакай бе,ти след само 4 мача отвори устата и зарева за кралицата...изчакай поне до нова година и тогава пискай.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 16 сеп 2012 12:05

john barnes написа:е и? излъгал ли съм нещо? за мен отбора в момента стои много по-добре от преди една година със кралицата начело...трябва да се даде шанс на роджърс,както чаках и гледах мъките на легендарния ти идол...минимум 1 година шанс и после ще говорим(ама янките да му отпуснат същите пари,които дадоха на легендарния).

И колко пари дадоха на Далглиш? Като БР иска толкова пари да продава Суарес и ще има.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 16 сеп 2012 12:56

LFC1892 написа:

И колко пари дадоха на Далглиш? Като БР иска толкова пари да продава Суарес и ще има.

Точно така! Продаваме най-добрите си футболисти както направихме с Торес и Алонсо и после се чудим що сме на туй дередже...Ако го нямаше Суарес, не знам кой щеше да връзва играта отпред. Ама нали сме продаващ клуб, махай го Суарес бе, за к'ъв чеп ни е? Въпреки, че пропуска като луд, той беше голмайстор на отбора за миналия сезон, както и през този с 3 гола във всички турнири. Продавай най-добрите, ще вземеш 50 млн и ще вземеш някой изрод като Бент или Стивън Флетчър, той ще връзва играта отпред :)

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 16 сеп 2012 12:57

LFC1892 написа:

То това ще е върха на простотията. За мен на Суарес му трябва един доста по-сериозен и качествен партньор в нападение, с който хем да си прави конкуренция, и хем да може да комбинира като хората. Реално погледнато, в предни позиции Суарес играе само със Стърлинг успешно, но не може да се разчита на един 17-годишен да крепи отбора цял сезон. Дано през зимата вземем някое по-сериозно име в нападение, нещо от сорта на Йоренте и Хунтелаар, тогава ще се види ясно подобрение в играта на Суарес и доста лоши елементи в нея, като прекалената лакумия лека полека ще се поизчистят.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 16 сеп 2012 14:03

не искам да се хваля и особено след този развой но бях прав. Ако не друго то зех няколко лева от равенството. Х-а беше ясен отдавна.
За тоя педе*ас на вратата нямам вече и псувни които да кажа. Вън от отбора плешива подлога!! Едно положение,ЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ имаше да опази и се провали. Шкъртел и Агер нямат доверие на некадърника и следователно ето ви го и проблема с 8те ни гола за 4 мача.
Някои мрънкаха защо са ни били средняци като Флетчър и Джарвис. Ами ето ви резултата. Специално Флетчър си е роден голмайстор+играе с глава 3 пъти по добре от Керъл. Джарвис миналата година го искаха Валенсия,амае бил слаб. Сега в Уест Хям ще го видите. Той е класи над Даунинг и си е доста ефективен. Друг такъв средняк който не ни трябва го купиха шампионите на Англия или и те са слаб отбор?
А от играта само аз ли имах чувството че играем малко по изчистен стила на Далглиш? Едно извеждащо подаване не видях в така наречените доминиращи ни думи. Единствената разлика от мача с Арсенал е че Суарес търсеше да подава топката,а не да играе сам. Борини е тотално извън форма. Алън под стандартите си,но все пак добър мач за него. Само не разбрах какво става с Енрике и защо по дяволите не играе Робинсън които съм сигурен че е най добрият ляв бек под 21 г.,а се налага издънката в последните мачове-Джонсън да играе в ляво.
Незнам как ще се оправат нещата,но съм сигурен че ако се купи ИСТИНСКИ нападател дори да е Дани Греъм или по-добре -да се налагат Морган и Нгоо.

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 16 сеп 2012 14:24

RedMagic написа:
LFC1892 написа:

То това ще е върха на простотията. За мен на Суарес му трябва един доста по-сериозен и качествен партньор в нападение, с който хем да си прави конкуренция, и хем да може да комбинира като хората. Реално погледнато, в предни позиции Суарес играе само със Стърлинг успешно, но не може да се разчита на един 17-годишен да крепи отбора цял сезон. Дано през зимата вземем някое по-сериозно име в нападение, нещо от сорта на Йоренте и Хунтелаар, тогава ще се види ясно подобрение в играта на Суарес и доста лоши елементи в нея, като прекалената лакумия лека полека ще се поизчистят.

Без съмнение!
незнам какво недоволствате от Суарез. Ефекта е ясен в Уругвай. Изгледайте му некой мач и не е задължително с Кавани. Гледайте го с друг нападател и ще разберете кой е Суарез всъщтност

Върни се в “Ливърпул”