Брайтън & Хоув Албиън - Ливърпул 21.09.2011 , 21:45 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Брайтън & Хоув Албиън - Ливърпул 21.09.2011 , 21:45 ч.
Абе ти кьорав ли си ?!?! На 22, след 2 месеца става на 23...Шелви дето е на 18 играе в пъти по-добре. И стига с това ама Краля щом е решил, значи така да е. Не казвай на черното бяло, виж че ако не беше той мача си оставаше 0-2. Бива бива да сте заслепени, ама чак пък толкова...
- RedMagic
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:Абе ти кьорав ли си ?!?! На 22, след 2 месеца става на 23...Шелви дето е на 18 играе в пъти по-добре. И стига с това ама Краля щом е решил, значи така да е. Не казвай на черното бяло, виж че ако не беше той мача си оставаше 0-2. Бива бива да сте заслепени, ама чак пък толкова...
Аз също не съм голям фен на Спиъринг. Доста е бавен, дългите подавания не са му добри, ударът му отдалеч куца, само дето при един опит имаше късмет и за малко щеше да вкара, но уцели гредата. Изобщо, 168 см. човек, в сравнение с някои по-едри халфове, като Фелайни, ще изглежда като малко дете. Често прави груби фаулове заради прекалено необмислени влизания отзад, уж за топката... Наистина, Шелви за мен е по-добър. По-висок, по-техничен, по-бърз, изобщо всичко му е по-добро от това на Спиъринг.
ПС. Бях си наумил да изгледам дузпите на Челси - Фулъм, към които усилено отива мача, но няма да издържа, лягам, че ще заспя на компютъра всеки момент...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
за мен изводите от мача са-1.завръщането на Джерард 2.Белами и Макси трябва да са титуляри 3.познах,че ще бием с един гол и доста трудно 4.чакаме жребия за следващия кръг...искам мангала на Анфийлд!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Някой може вече да е казал ама пак да си питам...кога е жребия? 

His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez
Liverpool forever_95 написа:Абе ти кьорав ли си ?!?! На 22, след 2 месеца става на 23...Шелви дето е на 18 играе в пъти по-добре. И стига с това ама Краля щом е решил, значи така да е. Не казвай на черното бяло, виж че ако не беше той мача си оставаше 0-2. Бива бива да сте заслепени, ама чак пък толкова...
Моите извинения,ама Шелви поне за мен не направи нищо в мачовете,в които беше пуснат.Изключвам някои единични отигравания.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- blue avalanche
- Контакти:
Мъка,мъка-а-а-а...Ама,поне,продължаваме за тази купичка.Белким я спечелим.Щото за нещо друго...Ядец!Гледам някой искал Ман Юн в следващия кръг.Защо?За да ни спукат от бой?
- liverpool96
- Контакти:
Хей, хей, хайде по-полека, става ли? Спиъринг бил правил грешни отигравания, пасовете не му се получавали. Защо миналия сезон играхме толкова добре през центъра, откакто Кени ни пое? Знаете ли, че Спиъринг не е влизал в мач този сезон и не е записал нито една минута? И не го казвам това, защото и аз съм роден на 25 ноември като него
, защото е изключително полезен. Иначе играем с двете крила, където Даунинг няма да тръгне да надиграва противников защитник, а я връща назад към централната халфова линия, откъдето идват и грешките без Спиъринг. В единоборствата си мога да ви кажа, че няма равен! А и ако не бяха пасовете му, то нямаше да играем толкова добре снощи специално през центъра.
П.С. За пореден път се убеждавам, че Макси трябва да е титуляр ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

П.С. За пореден път се убеждавам, че Макси трябва да е титуляр ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
- liverpool96
- Контакти:
Направил грешка и хайде, на клада. Това е може би единствената му фрапантна грешка. Момчето е младо и предстои да покаже силните си години, а и знаем, че силните години на футболиста са от 24-28. И той е все още на 23. За Шелви няма какво да говорим, момчето си е талант, но за пореден път бих казал, че му трябва наем. Губи си времето да търка пейката. Трябва му опит, защото ако от този момент започнем да го развиваме правилно, може и да стане един от най-добрите мидфилдъри на Острова. Видяхме, че играем доста по-гъвкаво без Адам. Лукас и Спиъринг още миналия сезон при Кени правиха брилянтни мачове, а и беше една от причините да помитаме противниците си - Бирмингам, Нюкасъл, Фулъм.
- blue avalanche
- Контакти:
liverpool96 написа:Направил грешка и хайде, на клада. Това е може би единствената му фрапантна грешка. Момчето е младо и предстои да покаже силните си години, а и знаем, че силните години на футболиста са от 24-28. И той е все още на 23. За Шелви няма какво да говорим, момчето си е талант, но за пореден път бих казал, че му трябва наем. Губи си времето да търка пейката. Трябва му опит, защото ако от този момент започнем да го развиваме правилно, може и да стане един от най-добрите мидфилдъри на Острова. Видяхме, че играем доста по-гъвкаво без Адам. Лукас и Спиъринг още миналия сезон при Кени правиха брилянтни мачове, а и беше една от причините да помитаме противниците си - Бирмингам, Нюкасъл, Фулъм.
"...а и беше една от причините да помитаме противниците си - Бирмингам, Нюкасъл, Фулъм."
Аз,пък,си мислех,че нашите "противници" са Ман Юн,Челси,Ман Сити...Ама какво ли знам аз?Щом се радваме,че "помитаме" Бирмингам,Нюкасъл и Фулъм...

- liverpool96
- Контакти:
blue avalanche написа:liverpool96 написа:Направил грешка и хайде, на клада. Това е може би единствената му фрапантна грешка. Момчето е младо и предстои да покаже силните си години, а и знаем, че силните години на футболиста са от 24-28. И той е все още на 23. За Шелви няма какво да говорим, момчето си е талант, но за пореден път бих казал, че му трябва наем. Губи си времето да търка пейката. Трябва му опит, защото ако от този момент започнем да го развиваме правилно, може и да стане един от най-добрите мидфилдъри на Острова. Видяхме, че играем доста по-гъвкаво без Адам. Лукас и Спиъринг още миналия сезон при Кени правиха брилянтни мачове, а и беше една от причините да помитаме противниците си - Бирмингам, Нюкасъл, Фулъм.
"...а и беше една от причините да помитаме противниците си - Бирмингам, Нюкасъл, Фулъм."
Аз,пък,си мислех,че нашите "противници" са Ман Юн,Челси,Ман Сити...Ама какво ли знам аз?Щом се радваме,че "помитаме" Бирмингам,Нюкасъл и Фулъм...
Победата срещу Юнайтед с 3:1 и победата срещу Ман Сити с 3:0. Пак тандема там беше Спиъринг и Лукас.