Logical person написа:d1mitar написа:Karsa Orlong написа:Dr. Phibesr написа:Gerrard: Not nice to see players breaking the dressing room code. Henderson handled the situation well.
Всъщност и аз се чудя дали пререканието не беше между Стъридж и Балотели, а Хендерсън се буташе там да ги раздели. Поне на едно от повторенията ми се стори, че е така.
на мен ми се стори обратното - между хендерсън и балотели, пък стъридж се буташе да не се карат :D
Jamie Carragher @Carra23 2m2 minutes ago
Also just heard it was Henderson supposed to be on them not Sturridge, more reason for Mario to take it!!!
От реакциите след гола, най-разочарован беше Стъридж. Едва тупна с ръка по Балотели и веднага обърна гръб и тръгна към центъра.
Да ,сега като се загледах на повторението ,така е .Но ме учудва ? Стъридж ,всеки ден говори по медиите ,колко много иска да играе заедно с Марио и си мислих ,че са станали добри приятели . Учудих се .Кофти ситуация .Цял свят ще ни се смее . Ще кажат ,вижте ги тия ,не са колектив .А аз ги хваля ,че са колектив .Просто ми направиха скоро такова впечатление ,но май иска още работа по тоя въпрос .Но като цяло ,кофти ситуация .Развали ми така леко настроението.Не е хубаво да има нацупени играчи в отбора ,особено след победа ?! Брендън е на ход ,той трябва да оправи нещата ..
За мен ,трябва първи изпълнител да е капитана ,ако той не е на терена ,втори изпълнител да е Марио и ако той не е на терена да я бие Стъридж,като трети изпълнител .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.