Ливърпул - Фулъм 09.11.2013 | 17:00| 4-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Фулъм 09.11.2013 | 17:00
Честита победа! Сега Свраките да отнемат точки от АБВ 
Хареса ми включването на Алън, макар че срещу Фулъм, в сегашното им състояние, критерият не е достатъчно показателен. Честита победа!
Hala Madrid
gogovcite написа:Хареса ми включването на Алън, макар че срещу Фулъм, в сегашното им състояние, критерият не е достатъчно показателен. Честита победа!
+1
Честита победа и от мен
[offtopic]каква смешна дузпа им дадоха на Челси не е истина...[/offtopic]
[offtopic]каква смешна дузпа им дадоха на Челси не е истина...[/offtopic]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
Моуриньо рекорд има да пази, но сме еднолично 2ри
Челси пак с дузпа изравняват , дано да е имало , че те бетер манчестър станаха ...
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Браво Брендъне ! Бий за да те уважават ! Поредна победа за тоя добър треньор ! Искаше ми се ,някои други играчи да гледам ,но няма значение ,важна е поредната победа !
Тия бяха много слаби ,но помним как предишните треньорчета точно слабите не можеха да бият.
Отново отбелязвам двата гола от статични положения ,там където ни е слабото място. Има напредък в тая насока!
Алън се включи добре.
Суарес отново над всички !!
Идва пауза ,в която спокойно ще почиваме на второ място. След това ,ще смачкаме карамелчетета по пътя си към заветната цел !
Тия бяха много слаби ,но помним как предишните треньорчета точно слабите не можеха да бият.
Отново отбелязвам двата гола от статични положения ,там където ни е слабото място. Има напредък в тая насока!
Алън се включи добре.
Суарес отново над всички !!
Идва пауза ,в която спокойно ще почиваме на второ място. След това ,ще смачкаме карамелчетета по пътя си към заветната цел !
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Честита победа на всички фенове на Ливърпул! Добър мач се получи, а ако нашите бяха продължили да играят сериозно, тези ги качвахме на 6-7 гола. Челси правят супер измъчен равен и ги изпреварваме с 2 точки.
Не това не е FIFA 14

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
According to the BBC, he has scored a hat-trick every 20.3 Premier League games, "the best rate of all 46 players to have scored more than one treble" in the top tier.[104]
Иначе стана 83/46 във ВЛ, малко му остана до 50тия
Иначе стана 83/46 във ВЛ, малко му остана до 50тия