Уигън Атлетик - Ливърпул (02.03.2013 г. ,, 19:30 ч.)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Уигън Атлетик - Ливърпул (02.03.13 г. ,, 19:30 ч.)
Надявам се лятото да станат няколко огромни трансфера в посока Ливерпул Де Вриж, Ериксен и Лукас Билия(Диаме) ако найстина ги спрягат са един добър избор и май струват точно 35 милиона който се говори, че дават собствениците и от евентуалната продажба на Керъл,Спиъринг и Пачеко примерно да опитаме да купим Бен Арфа за дясното крило направо ще ни пасне перфектно, а Даунинг ще седи за да запълва дупките на левия бек да играе за по-слабите турнири за да си почиват по-добрите от него ама това което искам да се случи възможността му е около 5 % :Д

[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Честита победа !! Браво на момчетата , дано завършим сезона по този начин 
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
mitko9311 написа:Надявам се лятото да станат няколко огромни трансфера в посока Ливерпул Де Вриж, Ериксен и Лукас Билия(Диаме) ако найстина ги спрягат са един добър избор и май струват точно 35 милиона който се говори, че дават собствениците и от евентуалната продажба на Керъл,Спиъринг и Пачеко примерно да опитаме да купим Бен Арфа за дясното крило направо ще ни пасне перфектно, а Даунинг ще седи за да запълва дупките на левия бек да играе за по-слабите турнири за да си почиват по-добрите от него ама това което искам да се случи възможността му е около 5 % :Д![]()
Иска ни се ама надали
Честита победа на всички.Дочакахме най-сетне и ние на имаме по малко положения но да сме победители.За това в мача не се броят положенията ,а головете.Както играхме снощи така се опитваше да прави БР във всички гостувания т.е. да убиваме темпото и с бързи атаки да променяме темпото + честите смени на местата на играчите.Нека не прозвучи като критика,но нямаше да е лошо да пусне Асаиди и Сусо да поиграят,все пак водехме с 4:0.Алан горкия с това телосножение като прани гащи го разнасяха,честно изобщо не ми харесва приноса му за играта.Снощи на няколко пъти си мислих колко ще е по различно ако играеше Ериксен или Сием де Йонг.Защитата ни е зле,снощи всички високи топки Агер ги изтърва,какво става с тоя човек,защо толкова много му падна формата.А колко е по различен от Карагър,тръгва навътре,притежава техника.След представянето на Рейна вече не съм убеден дали точно сега да се продава или треньора да му се сменя.По горе има различни менения за играчи,моето е един от двамата от Аякс + ляв защитник+един централен да става двойка с Кели и задължително крило.Много ме е яд за Миралас,но това е минало.Нашия Даунинг е неспасяем,няма по безличен футболист в цялата лига от него.За мен по добре той да се продава,а Асаиди да остане така и така свикана на скамейката и за него поне някаква надежда има.Накрая за Диаме не знам дали изобщо е възможно щом сме имали възможност преди да го вземем а не е станало,преди някой беше писал че е имал проблем със сърцето.Със сигурност такъв футболист ни трябва и моят избор е Мулумбу/като гостуваха си спомняте че пипна табелата на Анфийлд/.
-
PeterForsberg
- Контакти:
Поздравления за победата.Не бих казал,че това ни бе най-силниия мач през сезона,но определено бе най-ефективния.След такава победа би трябвало да изпъкнат основно позитиви,но на мен ми се набиха на очите и доста негативи: Много слаба игра в защита за пореден път,оставяме хора от Уигън да си спират високи топки в пеналта и да бият на спокойствие/третия гол на Стоук срещу нас бе идентичен/,при центрирания надскачат централните ни бранители и това не бе изключение,а правило.За щастие Уигън играт с повече къси пасове,а не със стила на чуковете или Стоук,защото в такъв случай ме съмнява,че щяхме да се отървем.Не ми хареса и че при 0-4 не успявахме да държим трайно топката при нас,а а напротив,губехме я лесно,а Атлетик си я подаваха доста по-добре.
Позитивите бяха: страхотната игра на Рейна,който за мен трябва да остане твърдо при нас,навлиза в перфектните за вратар години,беше две години в дупка,но лека-полека излиза от нея и е факт,че наистина му пука за клуба и е един от малкото играчи,които никога не създават проблеми.Бековете ни имат подобрение в играта си,за разлика от централните бранители.Лукас се връща към най-добрата си форма и това си пролича още срещу Зенит,вчера бе феноменален в разбиването на играта на домакините.Джерард все повече пасва на позицията на дийп лайинг плеймейкър
.Даунинг въпреки купищата обиди и хули е може би най-постоянния ни флангови футболист,вкара и втория си гол този сезон,като явно е придобил и смелостта да влиза в пеналта и да бележи,а не само да търси паса,помагаше доста в защитен план на Джонсън.Суарез и Коутиньо блестяха най-много.За мен играч на мача трябва да е някой измежду тях или Пепе.Специално за бразилеца трябва да бъдем по-умерени в оценките си,защото момчето е младо с огромен потенциал,но не е на 100% готов да е водещ футболист на този отбор,идентична е ситуацията със Стърлинг.И на двамата им трябва време,самочувствие и повечко мускули
.
Относно селекцията-ако са верни новините от Русия,че Анжи и Зенит са готови да извадят 12+ млн. за Шкъртел,то не трябва да се колебаем,а да продаваме,особено след последните коментари на Мартин относно БР пред словашката преса.Де Врий го гледам вече 3 мача и съм доста впечатлен от него,проблемът е,че е доста млад и ще му трябва време за адаптация.Мисля,че ще ни трябва още един централен бранител,и то по-доказано име.Като добавим в списъка Кели и Агер нещата няма да изглеждат толкова отчайващо/а и Коатес е все още в отбора,макар че и неговото бъдеще не е ясно/
Позитивите бяха: страхотната игра на Рейна,който за мен трябва да остане твърдо при нас,навлиза в перфектните за вратар години,беше две години в дупка,но лека-полека излиза от нея и е факт,че наистина му пука за клуба и е един от малкото играчи,които никога не създават проблеми.Бековете ни имат подобрение в играта си,за разлика от централните бранители.Лукас се връща към най-добрата си форма и това си пролича още срещу Зенит,вчера бе феноменален в разбиването на играта на домакините.Джерард все повече пасва на позицията на дийп лайинг плеймейкър
Относно селекцията-ако са верни новините от Русия,че Анжи и Зенит са готови да извадят 12+ млн. за Шкъртел,то не трябва да се колебаем,а да продаваме,особено след последните коментари на Мартин относно БР пред словашката преса.Де Врий го гледам вече 3 мача и съм доста впечатлен от него,проблемът е,че е доста млад и ще му трябва време за адаптация.Мисля,че ще ни трябва още един централен бранител,и то по-доказано име.Като добавим в списъка Кели и Агер нещата няма да изглеждат толкова отчайващо/а и Коатес е все още в отбора,макар че и неговото бъдеще не е ясно/
PeterForsberg написа:Относно селекцията-ако са верни новините от Русия,че Анжи и Зенит са готови да извадят 12+ млн. за Шкъртел,то не трябва да се колебаем,а да продаваме
Според мен ще е грешка това.От Джонсън-Шкъртел-Агер-Енрике според мен не е добре да продаваме никой.Тази защита си е много добре сработена,а и като качество хич не е лоша.За в по-трудни мачове като цяло издържа на натиск.
За мен другите ни хора в защитата може би са под въпрос.Кели леко проблемен от към здраве.Робинсън и Флано може би нямат голямо доверие към тях.Коатес за продажба.Остава един Уиздъм.. който си е твърде млад и рисков предвид липсата на кой знае какъв опит.Иначе си ги има качествата.
mitko9311 написа:Надявам се лятото да станат няколко огромни трансфера в посока Ливерпул Де Вриж, Ериксен и Лукас Билия(Диаме) ако найстина ги спрягат са един добър избор
Лукас Билия изобщо няма качества за нас.
Ериксен според мен не ни трябва.На тази позиция има кой да играе,а и изобщо не се знае дали няма да продължим с 4-4-2 ... т.е. изобщо да нямаме нужда от такъв футболист.
Де Вриж и Диаме наистина от към скамейка могат много да ни помогнат,а то точно това много ни куца към днешна дата.
mitko9311 написа:а Даунинг ще седи за да запълва дупките на левия бек да играе за по-слабите турнири за да си почиват по-добрите от него ама това което искам да се случи възможността му е около 5 % :Д![]()
А иначе измежду другото тази година Даунинг си ни е от най-постоянните футболисти този сезон.Както виждаш почти не излиза от титулярния състав.Все повече вземам да си мисля,че хората по скоро са го нарочили за некадърник.. от колкото всъщност е.
Всъщност имаме и Дани Уилсън в центъра, ако Коатес не го бъде
wolf написа:Всъщност имаме и Дани Уилсън в центъра, ако Коатес не го бъде
Е то него го бях забравил.Честно казано аз и не го броя за човек от първия отбор.
Като цяло според мен е добре за следващата година да шитнем на някъде Коатес.Флано и Робинсън да си направят някъде титулярна година под наем.Даже и един Кели може да му се отрази много добре една година твърд титуляр в центъра на защита на някой от посредствените отбори в ПШ.
Ние да си вземем хора и да си попълним най-накрая защитата като хората.
Принципно за мен истината е там.Да имаме много корава защита.Така или иначе в нападение трудно/невъзможно да привлечем големи имена... ала Гьотце например...,но например един Хюмелс не е толкова сложно за трансфер.
А и както всички знаем защитата дава резултати,а не нападението.
-
PeterForsberg
- Контакти:
Styopa,Шкъртел реално има два силни периода за нас-първият бе след като дойде,до травмата му в един мач на гости на Шити,а вторият бе миналия сезон.В останалото време определено играе под нивото си.Този сезон започна с изявления в пресата,че може и да не продължи с нас и че към него имало сериозен интерес,това ни принуди да му предложим нов договор при много по-добри условия.Само че целия сезон играе зле.Изпитва огромни затруднения срещу здрави и добре играещи с глава нападатели,най-лошия пример бе как Мат Смит от Олдъм направо го газеше по терена,за Карлтън Коул,Джон Уолтърс,Лукаку/първия ни мач с УБА/и Бентеке няма смисъл да говоря.В лицето на Агер си имаме един елегантен защитник с вкус към атаката,който умее да изнася добре топката,но не умее да се справя със здрави и брутални нападатели,но до него ни трябва човек с повече физика и ''топки'',за да си сложи главата там,където някои не смеят да си сложат и крака.
За Лукас Билия и Ериксен съм съгласен с теб.
Дани Уилсън е с изтичащ контракт това лято,а Кели определено е готов за титуляр,само ако преодолее тези непрестанни травми,безсмислено е да го разкарваме под наем,след като при нас има място и нужда от подобен тип играч.За играчи като Хумелс може да забравим.Дортмунд си имат всичко-страхотни фенове,млад и качествен отбор,нямат дългове,играят в Шампионска Лига и за разлика от нас ще продължат и идния сезон да го правят.Трябва да се насочим към по-реалистични цели.Може да звучи кощунствено за някои,но Басонг от Норич има качества да играе за нас,а и държи цялата защита на ''канарчетата'',а и е на отлична възраст/26 години/,подобен тип играч е Самба и ако КПР изпаднат,ме съмнява,че ще могат да му плащат 100 000 на седмица,тук идва и въпросът със заплатата,но тва всичко са си мои теории...
Трябва да се вземе играч,свикнал с изискванията на Премиършип,на добра възраст,както и да допълва Агер.
За Лукас Билия и Ериксен съм съгласен с теб.
Дани Уилсън е с изтичащ контракт това лято,а Кели определено е готов за титуляр,само ако преодолее тези непрестанни травми,безсмислено е да го разкарваме под наем,след като при нас има място и нужда от подобен тип играч.За играчи като Хумелс може да забравим.Дортмунд си имат всичко-страхотни фенове,млад и качествен отбор,нямат дългове,играят в Шампионска Лига и за разлика от нас ще продължат и идния сезон да го правят.Трябва да се насочим към по-реалистични цели.Може да звучи кощунствено за някои,но Басонг от Норич има качества да играе за нас,а и държи цялата защита на ''канарчетата'',а и е на отлична възраст/26 години/,подобен тип играч е Самба и ако КПР изпаднат,ме съмнява,че ще могат да му плащат 100 000 на седмица,тук идва и въпросът със заплатата,но тва всичко са си мои теории...
Трябва да се вземе играч,свикнал с изискванията на Премиършип,на добра възраст,както и да допълва Агер.
Няма как да твърдим че защитата ни е добра като този сезон сме на това място точно заради нея и с малка подкрепа от Рейна.За Самба не се бях сетил,но наистина си е говедо и изпаднат ли КПР със сигурност някой ще се ослуша за него.За Сием де Йонг защо никой не изказва мнение.Освен че се очаква Коатес и други защитници да си заминат и в центъра ще настъпят промени.Ето сега се пище за Шелви,лично аз няма да тъгувам за него, а и за 7мил си е супер сделка.Със сигурност и друг нападател ни трябва,не може Суарес да бъде навсякъде,а и Стъридж винаги си е бил чуплив.