Уигън Атлетик - Ливърпул (02.03.2013 г. ,, 19:30 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Re: Уигън Атлетик - Ливърпул (02.03.13 г. ,, 19:30 ч.)

Мнениеот mitko9311 » 03 мар 2013 00:50

Надявам се лятото да станат няколко огромни трансфера в посока Ливерпул Де Вриж, Ериксен и Лукас Билия(Диаме) ако найстина ги спрягат са един добър избор и май струват точно 35 милиона който се говори, че дават собствениците и от евентуалната продажба на Керъл,Спиъринг и Пачеко примерно да опитаме да купим Бен Арфа за дясното крило направо ще ни пасне перфектно, а Даунинг ще седи за да запълва дупките на левия бек да играе за по-слабите турнири за да си почиват по-добрите от него ама това което искам да се случи възможността му е около 5 % :Д :) ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 03 мар 2013 01:12

Честита победа !! Браво на момчетата , дано завършим сезона по този начин ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 мар 2013 02:59

mitko9311 написа:Надявам се лятото да станат няколко огромни трансфера в посока Ливерпул Де Вриж, Ериксен и Лукас Билия(Диаме) ако найстина ги спрягат са един добър избор и май струват точно 35 милиона който се говори, че дават собствениците и от евентуалната продажба на Керъл,Спиъринг и Пачеко примерно да опитаме да купим Бен Арфа за дясното крило направо ще ни пасне перфектно, а Даунинг ще седи за да запълва дупките на левия бек да играе за по-слабите турнири за да си почиват по-добрите от него ама това което искам да се случи възможността му е около 5 % :Д :) ;)

Иска ни се ама надали

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 03 мар 2013 08:41

Честита победа на всички.Дочакахме най-сетне и ние на имаме по малко положения но да сме победители.За това в мача не се броят положенията ,а головете.Както играхме снощи така се опитваше да прави БР във всички гостувания т.е. да убиваме темпото и с бързи атаки да променяме темпото + честите смени на местата на играчите.Нека не прозвучи като критика,но нямаше да е лошо да пусне Асаиди и Сусо да поиграят,все пак водехме с 4:0.Алан горкия с това телосножение като прани гащи го разнасяха,честно изобщо не ми харесва приноса му за играта.Снощи на няколко пъти си мислих колко ще е по различно ако играеше Ериксен или Сием де Йонг.Защитата ни е зле,снощи всички високи топки Агер ги изтърва,какво става с тоя човек,защо толкова много му падна формата.А колко е по различен от Карагър,тръгва навътре,притежава техника.След представянето на Рейна вече не съм убеден дали точно сега да се продава или треньора да му се сменя.По горе има различни менения за играчи,моето е един от двамата от Аякс + ляв защитник+един централен да става двойка с Кели и задължително крило.Много ме е яд за Миралас,но това е минало.Нашия Даунинг е неспасяем,няма по безличен футболист в цялата лига от него.За мен по добре той да се продава,а Асаиди да остане така и така свикана на скамейката и за него поне някаква надежда има.Накрая за Диаме не знам дали изобщо е възможно щом сме имали възможност преди да го вземем а не е станало,преди някой беше писал че е имал проблем със сърцето.Със сигурност такъв футболист ни трябва и моят избор е Мулумбу/като гостуваха си спомняте че пипна табелата на Анфийлд/.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 03 мар 2013 10:27

Поздравления за победата.Не бих казал,че това ни бе най-силниия мач през сезона,но определено бе най-ефективния.След такава победа би трябвало да изпъкнат основно позитиви,но на мен ми се набиха на очите и доста негативи: Много слаба игра в защита за пореден път,оставяме хора от Уигън да си спират високи топки в пеналта и да бият на спокойствие/третия гол на Стоук срещу нас бе идентичен/,при центрирания надскачат централните ни бранители и това не бе изключение,а правило.За щастие Уигън играт с повече къси пасове,а не със стила на чуковете или Стоук,защото в такъв случай ме съмнява,че щяхме да се отървем.Не ми хареса и че при 0-4 не успявахме да държим трайно топката при нас,а а напротив,губехме я лесно,а Атлетик си я подаваха доста по-добре.
Позитивите бяха: страхотната игра на Рейна,който за мен трябва да остане твърдо при нас,навлиза в перфектните за вратар години,беше две години в дупка,но лека-полека излиза от нея и е факт,че наистина му пука за клуба и е един от малкото играчи,които никога не създават проблеми.Бековете ни имат подобрение в играта си,за разлика от централните бранители.Лукас се връща към най-добрата си форма и това си пролича още срещу Зенит,вчера бе феноменален в разбиването на играта на домакините.Джерард все повече пасва на позицията на дийп лайинг плеймейкър :lol:.Даунинг въпреки купищата обиди и хули е може би най-постоянния ни флангови футболист,вкара и втория си гол този сезон,като явно е придобил и смелостта да влиза в пеналта и да бележи,а не само да търси паса,помагаше доста в защитен план на Джонсън.Суарез и Коутиньо блестяха най-много.За мен играч на мача трябва да е някой измежду тях или Пепе.Специално за бразилеца трябва да бъдем по-умерени в оценките си,защото момчето е младо с огромен потенциал,но не е на 100% готов да е водещ футболист на този отбор,идентична е ситуацията със Стърлинг.И на двамата им трябва време,самочувствие и повечко мускули ;).
Относно селекцията-ако са верни новините от Русия,че Анжи и Зенит са готови да извадят 12+ млн. за Шкъртел,то не трябва да се колебаем,а да продаваме,особено след последните коментари на Мартин относно БР пред словашката преса.Де Врий го гледам вече 3 мача и съм доста впечатлен от него,проблемът е,че е доста млад и ще му трябва време за адаптация.Мисля,че ще ни трябва още един централен бранител,и то по-доказано име.Като добавим в списъка Кели и Агер нещата няма да изглеждат толкова отчайващо/а и Коатес е все още в отбора,макар че и неговото бъдеще не е ясно/

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 мар 2013 14:46

PeterForsberg написа:Относно селекцията-ако са верни новините от Русия,че Анжи и Зенит са готови да извадят 12+ млн. за Шкъртел,то не трябва да се колебаем,а да продаваме

Според мен ще е грешка това.От Джонсън-Шкъртел-Агер-Енрике според мен не е добре да продаваме никой.Тази защита си е много добре сработена,а и като качество хич не е лоша.За в по-трудни мачове като цяло издържа на натиск.
За мен другите ни хора в защитата може би са под въпрос.Кели леко проблемен от към здраве.Робинсън и Флано може би нямат голямо доверие към тях.Коатес за продажба.Остава един Уиздъм.. който си е твърде млад и рисков предвид липсата на кой знае какъв опит.Иначе си ги има качествата.

mitko9311 написа:Надявам се лятото да станат няколко огромни трансфера в посока Ливерпул Де Вриж, Ериксен и Лукас Билия(Диаме) ако найстина ги спрягат са един добър избор

Лукас Билия изобщо няма качества за нас.
Ериксен според мен не ни трябва.На тази позиция има кой да играе,а и изобщо не се знае дали няма да продължим с 4-4-2 ... т.е. изобщо да нямаме нужда от такъв футболист.
Де Вриж и Диаме наистина от към скамейка могат много да ни помогнат,а то точно това много ни куца към днешна дата.

mitko9311 написа:а Даунинг ще седи за да запълва дупките на левия бек да играе за по-слабите турнири за да си почиват по-добрите от него ама това което искам да се случи възможността му е около 5 % :Д :) ;)

А иначе измежду другото тази година Даунинг си ни е от най-постоянните футболисти този сезон.Както виждаш почти не излиза от титулярния състав.Все повече вземам да си мисля,че хората по скоро са го нарочили за некадърник.. от колкото всъщност е.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 мар 2013 14:55

Всъщност имаме и Дани Уилсън в центъра, ако Коатес не го бъде

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 мар 2013 15:07

wolf написа:Всъщност имаме и Дани Уилсън в центъра, ако Коатес не го бъде

Е то него го бях забравил.Честно казано аз и не го броя за човек от първия отбор.
Като цяло според мен е добре за следващата година да шитнем на някъде Коатес.Флано и Робинсън да си направят някъде титулярна година под наем.Даже и един Кели може да му се отрази много добре една година твърд титуляр в центъра на защита на някой от посредствените отбори в ПШ.
Ние да си вземем хора и да си попълним най-накрая защитата като хората.
Принципно за мен истината е там.Да имаме много корава защита.Така или иначе в нападение трудно/невъзможно да привлечем големи имена... ала Гьотце например...,но например един Хюмелс не е толкова сложно за трансфер.
А и както всички знаем защитата дава резултати,а не нападението.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 03 мар 2013 16:29

Styopa,Шкъртел реално има два силни периода за нас-първият бе след като дойде,до травмата му в един мач на гости на Шити,а вторият бе миналия сезон.В останалото време определено играе под нивото си.Този сезон започна с изявления в пресата,че може и да не продължи с нас и че към него имало сериозен интерес,това ни принуди да му предложим нов договор при много по-добри условия.Само че целия сезон играе зле.Изпитва огромни затруднения срещу здрави и добре играещи с глава нападатели,най-лошия пример бе как Мат Смит от Олдъм направо го газеше по терена,за Карлтън Коул,Джон Уолтърс,Лукаку/първия ни мач с УБА/и Бентеке няма смисъл да говоря.В лицето на Агер си имаме един елегантен защитник с вкус към атаката,който умее да изнася добре топката,но не умее да се справя със здрави и брутални нападатели,но до него ни трябва човек с повече физика и ''топки'',за да си сложи главата там,където някои не смеят да си сложат и крака.
За Лукас Билия и Ериксен съм съгласен с теб.
Дани Уилсън е с изтичащ контракт това лято,а Кели определено е готов за титуляр,само ако преодолее тези непрестанни травми,безсмислено е да го разкарваме под наем,след като при нас има място и нужда от подобен тип играч.За играчи като Хумелс може да забравим.Дортмунд си имат всичко-страхотни фенове,млад и качествен отбор,нямат дългове,играят в Шампионска Лига и за разлика от нас ще продължат и идния сезон да го правят.Трябва да се насочим към по-реалистични цели.Може да звучи кощунствено за някои,но Басонг от Норич има качества да играе за нас,а и държи цялата защита на ''канарчетата'',а и е на отлична възраст/26 години/,подобен тип играч е Самба и ако КПР изпаднат,ме съмнява,че ще могат да му плащат 100 000 на седмица,тук идва и въпросът със заплатата,но тва всичко са си мои теории...
Трябва да се вземе играч,свикнал с изискванията на Премиършип,на добра възраст,както и да допълва Агер.

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 03 мар 2013 17:13

Няма как да твърдим че защитата ни е добра като този сезон сме на това място точно заради нея и с малка подкрепа от Рейна.За Самба не се бях сетил,но наистина си е говедо и изпаднат ли КПР със сигурност някой ще се ослуша за него.За Сием де Йонг защо никой не изказва мнение.Освен че се очаква Коатес и други защитници да си заминат и в центъра ще настъпят промени.Ето сега се пище за Шелви,лично аз няма да тъгувам за него, а и за 7мил си е супер сделка.Със сигурност и друг нападател ни трябва,не може Суарес да бъде навсякъде,а и Стъридж винаги си е бил чуплив.

Върни се в “Ливърпул”