Liverpool forever_95 написа:Каза появили се ревльовцитеАбе отбора е трагикомичен, по-жалък Ливърпул не съм гледал през живота си, един Суарес го крепи, Джерард е бита карта отвсякъде (айде хранете ме, щото говоря против капитана, интерпретирайте думите ми все едно не му вярвам...) и отбора се изчерпва с един Суарес на практика. Няма скамейка, няма нищо. Има една пОмия, довлечена от Кралицата, едни млади момчета, които може всеки момент да прегорят в даден мач и има една ЛИПСА НА ТОЧКИ!!! Ако не беше Суарес с головете си, в момента не на 12-то, ами на 16-17-то място щяхме да се намираме...После що се ядосваме и двигаме врява...Абе вие мазохисти ли сте?!?
Относно головите фиести: Абсолютно тотаджийски мачове, к'во се радвате, на мен ми се повръща вече, това не е футбол. Откакто има пари във футбола, има и черно тото, нареждане на мачове с ПАЧКИ и няма футбол. Гледал съм записи на мачове от 80-те години на миналия век. Ами това е футбол, сегашното е пълен та*шак. Нареден беше и още един друг мач, който беше "голова фиеста" - Рединг vs Арсенал. К'во да се радвам на тия 12 гола, то бива бива смешни и елементарни голове, то не бяха един или два, ами то бие на очи бе, к'во да се кефя, като няма нищо чисто в тая работа.
Челси 2-3 МЮ не беше ли нареден?!?
Евертън 2-2 Ливърпул не беше ли нареден?!? Отврат!!!
Голяма злоба, голямо нещо значи.
 Ами ще се радвам, да. Толкова рядко има такива мачове и аз да им стана свидетел. Като искаш да гледаш мачове с резултати от сорта на 0:0, 1:0 и 1:1... всеки с вкуса си.
 Ами ще се радвам, да. Толкова рядко има такива мачове и аз да им стана свидетел. Като искаш да гледаш мачове с резултати от сорта на 0:0, 1:0 и 1:1... всеки с вкуса си. 

[/offtopic]
[/offtopic]