Ливърпул - Суонзи (31 Октомври : 22:00)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Ливърпул - Суонзи (31 Октомври : 22:00)

Мнениеот liverpool96 » 01 ное 2012 19:09

Liverpool forever_95 написа:Каза появили се ревльовците :mrgreen: Абе отбора е трагикомичен, по-жалък Ливърпул не съм гледал през живота си, един Суарес го крепи, Джерард е бита карта отвсякъде (айде хранете ме, щото говоря против капитана, интерпретирайте думите ми все едно не му вярвам...) и отбора се изчерпва с един Суарес на практика. Няма скамейка, няма нищо. Има една пОмия, довлечена от Кралицата, едни млади момчета, които може всеки момент да прегорят в даден мач и има една ЛИПСА НА ТОЧКИ!!! Ако не беше Суарес с головете си, в момента не на 12-то, ами на 16-17-то място щяхме да се намираме...После що се ядосваме и двигаме врява...Абе вие мазохисти ли сте?!?

Относно головите фиести: Абсолютно тотаджийски мачове, к'во се радвате, на мен ми се повръща вече, това не е футбол. Откакто има пари във футбола, има и черно тото, нареждане на мачове с ПАЧКИ и няма футбол. Гледал съм записи на мачове от 80-те години на миналия век. Ами това е футбол, сегашното е пълен та*шак. Нареден беше и още един друг мач, който беше "голова фиеста" - Рединг vs Арсенал. К'во да се радвам на тия 12 гола, то бива бива смешни и елементарни голове, то не бяха един или два, ами то бие на очи бе, к'во да се кефя, като няма нищо чисто в тая работа.
Челси 2-3 МЮ не беше ли нареден?!?
Евертън 2-2 Ливърпул не беше ли нареден?!? Отврат!!!

Голяма злоба, голямо нещо значи. :) Ами ще се радвам, да. Толкова рядко има такива мачове и аз да им стана свидетел. Като искаш да гледаш мачове с резултати от сорта на 0:0, 1:0 и 1:1... всеки с вкуса си.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 ное 2012 19:16

liverpool96 написа:
Liverpool forever_95 написа:Каза появили се ревльовците :mrgreen: Абе отбора е трагикомичен, по-жалък Ливърпул не съм гледал през живота си, един Суарес го крепи, Джерард е бита карта отвсякъде (айде хранете ме, щото говоря против капитана, интерпретирайте думите ми все едно не му вярвам...) и отбора се изчерпва с един Суарес на практика. Няма скамейка, няма нищо. Има една пОмия, довлечена от Кралицата, едни млади момчета, които може всеки момент да прегорят в даден мач и има една ЛИПСА НА ТОЧКИ!!! Ако не беше Суарес с головете си, в момента не на 12-то, ами на 16-17-то място щяхме да се намираме...После що се ядосваме и двигаме врява...Абе вие мазохисти ли сте?!?

Относно головите фиести: Абсолютно тотаджийски мачове, к'во се радвате, на мен ми се повръща вече, това не е футбол. Откакто има пари във футбола, има и черно тото, нареждане на мачове с ПАЧКИ и няма футбол. Гледал съм записи на мачове от 80-те години на миналия век. Ами това е футбол, сегашното е пълен та*шак. Нареден беше и още един друг мач, който беше "голова фиеста" - Рединг vs Арсенал. К'во да се радвам на тия 12 гола, то бива бива смешни и елементарни голове, то не бяха един или два, ами то бие на очи бе, к'во да се кефя, като няма нищо чисто в тая работа.

Голяма злоба, голямо нещо значи. :) Ами ще се радвам, да. Толкова рядко има такива мачове и аз да им стана свидетел. Като искаш да гледаш мачове с резултати от сорта на 0:0, 1:0 и 1:1... всеки с вкуса си.

1. Предпочитам мач завършил 1:1, ама да гледам яростен мач. Искам да гледам хъс и спортна злоба и от двата отбора в името на едно нещо-победата!
2. Харесвай и си гледай цирка, т'ва за мен не е футбол, абсолютно тото.
3. Тоз пък и той, злоба каза :lol: :lol: Просто си изказвам мнението и се чудя как има хора, които харесват подобно нещо. Гледай Рединг 3-3 Фулъм, т'ва е един от мачовете, в които имаше заряд и много хъс.
4. И като bold-ваш, к'во?!?

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 01 ное 2012 19:22

Liverpool forever_95 написа:
liverpool96 написа:

1. Предпочитам мач завършил 1:1, ама да гледам яростен мач. Искам да гледам хъс и спортна злоба и от двата отбора в името на едно нещо-победата!
2. Харесвай и си гледай цирка, т'ва за мен не е футбол, абсолютно тото.
3. Тоз пък и той, злоба каза :lol: :lol: Просто си изказвам мнението и се чудя как има хора, които харесват подобно нещо. Гледай Рединг 3-3 Фулъм, т'ва е един от мачовете, в които имаше заряд и много хъс.
4. И като bold-ваш, к'во?!?

Ами и в тези двама мача има супер много хъс, с тая разлика, че всичките тия положения намериха вратата. :) Рединг и Фулъм не успях да ги гледам, не мога да си кажа мнението.

[offtopic]Не знам, вманиачих се, пък и по-як става текста. ;)[/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 ное 2012 19:31

Да, супер много хъс и понеже са по-големи циркаджии от тия в цирк Балкански и прочие, така ги изиграваха ситуациите, че да се заблудят хората и да им се кефят :lol: Глупости на търкалца, всеки един от головете беше толкова смешен и левашки, че няма накъде, поне за моите очи не може да се скрие нищо!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 01 ное 2012 19:35

Liverpool forever_95 написа:Да, супер много хъс и понеже са по-големи циркаджии от тия в цирк Балкански и прочие, така ги изиграваха ситуациите, че да се заблудят хората и да им се кефят :lol: Глупости на търкалца, всеки един от головете беше толкова смешен и левашки, че няма накъде, поне за моите очи не може да се скрие нищо!

Нормално, все пак Арсенал излезе с школата и твърдите си резерви, а Рединг няма и победа в лигата все още.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 01 ное 2012 21:16

Forever_Tap_95 имам 2 неща за теб:

1.Като ти гледам коментарите, за теб или трябва да сме Барселона, или Реал Мадрид, в противен случай според теб сме никой!
2.Шенкли го е казал. Ако не можеш да ни подкрепяш когато падаме или правим Х (а ти явно, че не можеш) не ни подкрепяй и като печелим !!!

И недей после да ми разправяш, че само изразяваш мнение и, че уш си "обичаш клуба" щото си противоречиш и ставаш смешен ! ;)

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 01 ное 2012 23:34

Той същото говореше и миналата година, че не е виждал по-жалък Ливърпул, сега пък сме били още по-жалки. Стегни се, бе. На 17 години си станал, кво е това отчаяние, бе. Ти ако от сега почваш да се отказваш и оправдаваш как ще процедираш занапреде? Ливърпул върви в правилната посока. За да играем такъв стил, трябват и играчи, а не Хендо, Даунинг, Карагър и прочие събрани дървета от тоя и оня преди него. С времето ще си ги събере играчите и ще почнем да бием, а ти ако не можеш да чакаш, Шити и Челси все още събират легиони верни последователи, така че не е късно и за теб.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 ное 2012 00:49

leoric написа:Той същото говореше и миналата година, че не е виждал по-жалък Ливърпул, сега пък сме били още по-жалки. Стегни се, бе. На 17 години си станал, кво е това отчаяние, бе. Ти ако от сега почваш да се отказваш и оправдаваш как ще процедираш занапреде? Ливърпул върви в правилната посока. За да играем такъв стил, трябват и играчи, а не Хендо, Даунинг, Карагър и прочие събрани дървета от тоя и оня преди него. С времето ще си ги събере играчите и ще почнем да бием, а ти ако не можеш да чакаш, Шити и Челси все още събират легиони верни последователи, така че не е късно и за теб.

Много пъти съм се карал с теб но сега мога само да те подкрепя. Много му знае устата на малкото

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 02 ное 2012 04:10

wolf написа:
leoric написа:Той същото говореше и миналата година, че не е виждал по-жалък Ливърпул, сега пък сме били още по-жалки. Стегни се, бе. На 17 години си станал, кво е това отчаяние, бе. Ти ако от сега почваш да се отказваш и оправдаваш как ще процедираш занапреде? Ливърпул върви в правилната посока. За да играем такъв стил, трябват и играчи, а не Хендо, Даунинг, Карагър и прочие събрани дървета от тоя и оня преди него. С времето ще си ги събере играчите и ще почнем да бием, а ти ако не можеш да чакаш, Шити и Челси все още събират легиони верни последователи, така че не е късно и за теб.

Много пъти съм се карал с теб но сега мога само да те подкрепя. Много му знае устата на малкото

Този е безнадежден случай,чак не знам защо му обръщаме внимание.Всеки път,като паднем и почва да реве "това не е моя Ливърпул".Ами пич намери къде дават ТВОЯ и гледай него мач.Сигурно ТВОЯ е на онези записи от 80те(на миналия век вика :lol: :lol: :lol: ) Само със спортна злоба не става,колкото и да си мислиш,че това ни е проблема!!!!
П.П Днес има новини,че Лукас може да се върне към края на месеца, а не след Нова Година,както се очакваше.Така всички пред него ще мръднат напред и ще погледнат по-офанзивно на нещата и може да се подобрим в атака,било то и само със Суарез. А същевремено и в дефанзивен план ще сме по-добре!Но все пак това си е цял месец...

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 02 ное 2012 09:14

форевъра е безобразно смешен вече... НЕГОВИЯ Ливърпул е на Фифа Мениджър. Това там са Фалкао,Меси,Роналдо,Кака,Пирло вие кво си мислите ? Как да е спокойно момчето за отбора като той там 15 кръга преди края е взел лигата ние тука се кътаме 12-ти !? ех няма добри хора на тоя свят :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”