Съндърланд - Ливърпул (15.09.2012г., 19:30ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Съндърланд - Ливърпул (15.09.2012г., 19:30ч.)

Мнениеот sMotLiO » 15 сеп 2012 21:59

liverpool96 написа:
sMotLiO написа:X

Ако успеем да издрапаме. :mrgreen:

Гледам,че сте успели :)
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 15 сеп 2012 22:01

Съндърланд заслужиха ли точката или ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 15 сеп 2012 22:01

sMotLiO написа:
liverpool96 написа:
sMotLiO написа:X

Ако успеем да издрапаме. :mrgreen:

Гледам,че сте успели :)

Ама иначе и аз отчасти съм познал. :)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 15 сеп 2012 22:03

Rofles написа:Съндърланд заслужиха ли точката или ?

Ами с нищо не показаха, че я заслужават, ама благодарение на "кадърния" вратар успяха да ни вкарат.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 15 сеп 2012 22:10

liverpool96 написа:

Ами с нищо не показаха, че я заслужават, ама благодарение на "кадърния" вратар успяха да ни вкарат.

Точно гола успях да го уловя, но не може да се отрече, че Гарднър твърде лесно мина покрай двама играча на Пуул.. Трябваше ако не друго да го фалират..
Изображение[/center]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 15 сеп 2012 22:14

Мнението си съм го казвал и преди.Последните два сезона,когато играем добре и владеем инициативата,не успяваме да спечелим срещите,а когато не сме на ниво,просто си губим като пичове.Трябва да придобием инстинкта на другите водещи тимове в момента,които печелят точки,когато играят слабо/напр. двата Манчестъра/,а когато играят добре,премазват противника.
В интерес на истината,като се абстрахираме от резултата,тотално надиграхме Съндърланд,освен гола не мога да се сетя за друга тяхна читава атака.Отново ударихме две греди,допуснахме глупава колективна грешка за гола.
Позитивите са,че се измъкнахме от поредна загуба.Суарез вкара отново,но тук идва въпроса за неговите алтернативи в тима.Младите се интегрират все повече в състава.Говоря за Кели,който направи силен мач,Стърлинг за пореден не се страхуваше да играе човек срещу човек и да направи смешен английския младежки национален бек/Роуз/ на няколко пъти.Шелви започва да намира мястото си в отбора,второто му полувреме бе силно.Алън отново бе блестящ в полузащита и неутрализира Кетърмоул и Колбак,които миналия сезон ни смачкаха при гостуването ни на ''Стейдиъм ъф Лайт''.Джерард отново сбърка няколко важни топки,но бе значително по-добре от представянията си досега.
Негативите-вече казах,че не можем да печелим срещи,в които доминираме.Борини бе много слаб,а и изпусна две идеални положения за гол,които тотално можеха да решат нещата в наша полза.Даунинг се включи с желание,но самочувствието му явно е паднало и в момента играе страхливо и предпазливо,без въображение,почти не атакува бека.Джонсън бе слаб,има данни,но играе с прекалено самочувствие,сигурно има най-много удари към вратата на домакините,което е странно,а в края на срещата се скри и не захождаше зад крилото,умори ли се и аз не знам.В атакуващ план има огромен потенциал,но в дефанзивен до този момент е дупка/факта,че играе отляво го затруднява,но не трябва да му е оправдание/.В защита също сме колебливи,но за това вина имат и халфовете,които не полагаха на 100% усилия в защита.Тук липсата на Лукас си казва думата за мен.
С тази програма на отбора ще му е много трудно да влезе в правилния коловоз и да натрупа самочувствие.Трябва ни и шанс,но засега не само че не е с нас,но и е против нас

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 сеп 2012 22:14

Момчета , аз съм фен на Юве и разбирам през какъв период минавате , две години бяхме в същата ситуация . Ще ви кажа едно без класни попълнения няма да стане работата . Колкото и да е добър Роджърс , той не може да се мери с големите риби в ПЛ . Само вижте какви трансфери направихте вие и какви контурентите ви . Касорла , Ван Перси , Майкон и Х.Гарсия , Азар и т.н. играчи с класа и опит . Моите уважения , ама играчи като Шахин и Джо Алън щяха да бъдат твърди резерви в отбора на Рафа Бенитез от преди 4-5 години . Стиви Джи не може да държи това ниво от преди години , контузиите не прощават на никого . Пепе Рейна си е за гонене още от мачовете с Челси в ШЛ през 2009 г. В защита имате класа , но с новата схема на Роджърс тотално се изгуби баланса . Вярно , че наследството на Кени е тежко , но според мен играчи като Каут и Макси имат място в отбора , за разлика от Хендерсън и Даунинг . Друг проблем е липсата на нападател . Това за мен ще ви погребе сезона . Суарез е изключително лабилен психически , това се вижда в гостуванията . След расисткия скандал публиката , противниковите играчи , дори съдиите са настроени срещу него . Трети мач на Пуул гледам (не гледах този с Арсенал ) трети картон получава . Глупостта да loan-ете Керъл на Уест Хям без да сте си осигурили негов заместник , показва колко са боси мениджърите ви . Дано все успеете да излезете от кризата , защото не приляга на отбор като Ливърпул да заема това място . За мен Брендън не лош треньор , но прекалено рано беше хвърлен в дълбокото . Все пак този човек има само един сезон в ПЛ . Пожелавам ви успех и бързо връщане в ШЛ , защото имаме стари сметки за уреждане ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 15 сеп 2012 22:15

Rofles написа:
liverpool96 написа:

Точно гола успях да го уловя, но не може да се отрече, че Гарднър твърде лесно мина покрай двама играча на Пуул.. Трябваше ако не друго да го фалират..

Абсолютно. Джонсън много лековато го подмина това положение, за което накрая съжалявахме. Между другото Глен от много време не е това, което беше. Вярно е, че не играеше на позицията си, но...

Не знам за вас момчета, но май най-добре е в такива случаи като контузията на Енрике, да слагаме Агер ляв защитник, а да направим място на Коатес до Шкъртел. Това момче заслужава огромен шанс, наистина е супер стабилен. Не знам как е причината, поради която го пренебрегват толкова, но бълва от потенциал.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 15 сеп 2012 22:52

gilento93 написа:Ще кажа 1:1,че да вземем да бием понеже като казвам победа накрая к*р. ;)

Мама му д**а.Взех,че познах резултата и знака. :x

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 15 сеп 2012 23:18

не гледах мача да го е*а .. ама добре сме се справили като чета коментарите. искам да ви питам само Сусо и Асайди бяха ли в резервите ?

Върни се в “Ливърпул”