Ливърпул - Евертън 13.03.2012, (3:0 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Ливърпул - Евертън 13.03.2012, 22:00 ч.

Мнениеот Dzheff » 14 мар 2012 00:55

john barnes написа:както сподели един приятел-когато Ливърпул вече няма за какво да играят,мачкат всичко по пътя си...освен,че бихме в дербито и отново се доказа,че Стиви Джи е иконата на тоя отбор...без него май сме за никъде.

+1 на 100% съм съгласен с това твое мнение... можем само да се надяваме, че скоро ще започнем да мачкаме и когато имаме за какво да играем... времето ще покаже... а за Стиви Джи колкото и суперлативи да кажем пак ще са малко... Ливърпул винаги е имал и ще има велики играчи, но Стиви ще се помни много, много дълго време...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 мар 2012 00:59

john barnes написа:както сподели един приятел-когато Ливърпул вече няма за какво да играят,мачкат всичко по пътя си...освен,че бихме в дербито и отново се доказа,че Стиви Джи е иконата на тоя отбор...без него май сме за никъде.

то по тая логика и догодина ще сме под напрежение за класиране в четворката...и к'во, пак ще се дъним и ще ни шамаросват средняци и чак като няма за какво да играем тогава ли ще почваме да печелим...по тая логика ШЛ още много време няма да видим...трябва да се подменят 4-5 човека от сегашния отбор с малко по-талантливи испанчета и тогава отбора ще тръгне нагоре..трябва ни класа, трябват ни играчи с техника и импровизация, а такива са испанците. един реализатор, който от 1 положение ще ти вкара 1 гол и можем да се борим...

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 мар 2012 01:05

Dzheff написа:

+1 на 100% съм съгласен с това твое мнение... можем само да се надяваме, че скоро ще започнем да мачкаме и когато имаме за какво да играем... времето ще покаже... а за Стиви Джи колкото и суперлативи да кажем пак ще са малко... Ливърпул винаги е имал и ще има велики играчи, но Стиви ще се помни много, много дълго време...

е защо винаги когато нямаме за какво да играем се отпускат и почват да печелят?!? нека се отпуснат още от началото на сезона, тогава ще успеят да разгърнат пълния си потенциал...ама забравих бе, то кога Даунинг, Хендерсън и Адам са играли в големи отбори...

Иначе Стиви Джи никога няма да бъде забравен!!!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 мар 2012 01:07

Изображение

Кой изяде всичките карамели? :mrgreen:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 14 мар 2012 08:14

Честита победа!
За съжаление не успях да гладам мача, но по головете си личи, че доста добре са били организирани момчетата този път.
За пореден път като се мотивират според противника и Ливърпул мачкат. Ако можеше всичките ни мачове да са срещу отбори от топ 4 плюс Евертън щеше да много хубаво 8-)

Сега напред и дано продължават да бият!!!

COME ON MERSEYSIDE REDS
LIVERPOOL RULZZ

Futurepool
Контакти:

Мнениеот Futurepool » 14 мар 2012 10:16

Страхотен мач за целия отбор с известни колебания в защитен план, но за щастие без гол във вратата на Пепе.
Преди доста време бях изказал мнение, че освен добрите извеждащи пасове от халфовете, на Ливърпул им липсва скорост и физическа издръжливост. Всички тук искаме отбора да "мачка" по подобен начин, както вчера, а затова е необходимо страхотно темпо, откриване на свободни пространства и яка преса.
Точно това направи отбора вчера, а най-странното е, че най-много тичат и взимат мачове след кратки почивки, когато играят мачове през 3 дни. :)

Чудесен мач за Хендерсън с брилянтни извеждащи пасове, много движение и бързо отиграване на топката. За Стиви и усета му за играта, няма нужда от коментар.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 14 мар 2012 11:04

i told you... :D Невероятно мърсисайдско дерби. дано направим 10 от 10 докрая :mrgreen: :mrgreen:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 14 мар 2012 12:24

Слаба била защитата на Евертън? Някои тук чуват ли се какво приказват или си говорят наизуст? Това е ДЕРБИ ако искате да знаете. Ние победихме с разлика. Нещо, което не ни се бе случвало от много време. И нека спомена, че головата разлика от двете дербита през сезона е общо 5:0 за нас (говоря включително и онова 0:2 на "Гудисън парк"). Преди този мач Евертън имаше 28 допуснати гола. Това говори ли за слаба защита, при положение, че Юнайтед имат 27, а ние 26 допуснати. И все пак честита победа! Заслужавахме я след всичко досега и се радвам, че успяхме да си го изкараме на когото трябва, че после да не казват, че еди си кой отбор не ни бил мерило. Аз ще ви кажа, че всеки отбор от ВЛ ни е мерило, както и на всеки друг отбор. Това, че Суонси победи Сити означава, че уелсците са по-силни от тях така ли да го смятам? Уф, какво да говоря вече...

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 14 мар 2012 12:34

Силни с/у силните и слаби с/у слабите :( Дори сезона в който се борихме с Манчо за титлата,пак мачовете с по-слабите отбори ни изядоха главата.Незнам къде е причината,подценяваме ли ги,какво е нз.Вчера и особенно първото полувреме с Арсенал се видя че когато играят с желание и хъс работата става.В четворката е апсурд да влезем,такаче 5-то или 7-мо място не е кой знае каква разликата.Сега ако може да се напънем да вземем и ФА ще е добре,въпреки че дори и с 2 купи но без място в ШЛ не знам дали сезона трябва да се брои за успешен :idea: Поредна година я пропускаме,а без участие в нея трудно ще навием някой класен играч да дойде при нас

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 14 мар 2012 12:50

Честита победа и от мен! Включвам се малко късно, защото се прибрах по нощите и прилично развеселен и последното, което можех да направя е да седна да пиша коментари. :) За съжаление, понеже бях в компания, се наложи да гледам трите мача комбинирано и нямам поглед върху целия мач, но от това, което видях съм изключително доволен. Успях да видя "пряко" и трите гола и всеки от тях беше впечатляващ. Стиви Джи изригна като "свръхнова" и за пореден път доказа, че си остава големият лидер на отбора, независимо от форма, постоянство и възраст. Впечатлен съм и от Суарез, който освен всичко друго, за което си знаем, показа невероятна комбинативност, което не е типично за него. Обикновено малко прекалява със соловите изпълнения, но този път беше изцяло подчинен на колектива. Особено показателно беше отиграването му при третия гол, когато вместо да търси завършващ удар при вече решен мач, подаде на капитана за неговия хеттрик. От това, което видях съм приятно изненадан и от играта на Кели, който беше много активен и напомни за силните си игри от края на миналия сезон. Да, пропусна положения, но все пак не е нападател и не можем да му се сърдим. Видях и някои добри отигравания на Хендерсън, което пък вече е черешката на тортата :)
Жалко наистина, че едва сега Ливърпул се отпусна и заигра по този начин, когато първенството за нас на практика се доиграва. Естествено, този мач нищо не променя, защото направихме добри мачове и с Нюкясъл и Уулвс, но след това последваха трагични представяния. Липсата на постоянство е най-големия ни проблем. Дано до края продължаваме в този дух, за да успеем поне да се вместим в шестицата.

Върни се в “Ливърпул”