Eвъртън - Ливърпул 07.02.2015 | 19:30 | 1-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Eвъртън - Ливърпул 07.02.2014 | 19:30 |
Както ви казвах и 2-3 седмици по-рано и преди 1-2 дена Топ 4 е почти невъзможна цел след този мач целта става невъзможна затова искам да се хвърлят за ЛЕ там има по-слаби отбори и шанса ни е по-голям .... Както казха по-рано гоним 4 отбора, а това е много и като включим програмата на отбора която е една от най-трудните + допълнителните мачове си стана невъзможна цел, така че чакам ЛЕ !!!!!!!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
wolf написа:soccerav написа:Сако от както се върна е много кьопав. Трябва да го остави на пейката за 1 мач ми се струва. Джан прекалява с финтовете, да не се прави на Меси ми да си гледа работата в защита. Общо взето с нищо не показахме, че заслужаваме победа. Някаква малоумна преса водеща до нищо. Добре, че Миньоле е на висота и спаси онзи шут, че ако тия на бяха били с 1 точен удар щеше да е пародия. Ако играем така срещу Тотнъм ще падаме, да мисли Роджърс какво ще прави за следващия мач.
оо Skillet - браво за избора!
[offtopic]Благодаря!
Изваждането на Коу промени отбора. Сменихме схемата на 3-4-3 като Стърлинг беше изтеглен на лявото крило, Джерард отдясно. Така Стъридж остана сам отпред, халф-бековете ни станаха много неефективни, а центъра се оголи и Евертън започнаха даже да доминират. Не знам защо БР реши да направи този ход, но беше грешен и оказа огромно влияние върху мача. От друга страна се вижда умората в играчите и ще е много важно да правим ротации, за да се разпределят игровите минути. Стъридж още не е готов физически за титуляр и предполагам, че и срещу Тотнъм няма да започне мача, но по-добре да не се рискува здравето му.
Митко, направихме един равен и веднага сметна, че сме изгубили шанс за топ 4. Нека изчакаме средата на март преди да правим ге'ерални заключения. Аз пък викам да бием Тотнъм и да ги стигнем. После да бием и Сити и да ги приближим повече до борбата за топ 4 отколкото до борбата за титлата
.
Митко, направихме един равен и веднага сметна, че сме изгубили шанс за топ 4. Нека изчакаме средата на март преди да правим ге'ерални заключения. Аз пък викам да бием Тотнъм и да ги стигнем. После да бием и Сити и да ги приближим повече до борбата за топ 4 отколкото до борбата за титлата
Hala Madrid
-
sunscres92
- Контакти:
gogovcite написа:Изваждането на Коу промени отбора. Сменихме схемата на 3-4-3 като Стърлинг беше изтеглен на лявото крило, Джерард отдясно. Така Стъридж остана сам отпред, халф-бековете ни станаха много неефективни, а центъра се оголи и Евертън започнаха даже да доминират. Не знам защо БР реши да направи този ход, но беше грешен и оказа огромно влияние върху мача. От друга страна се вижда умората в играчите и ще е много важно да правим ротации, за да се разпределят игровите минути. Стъридж още не е готов физически за титуляр и предполагам, че и срещу Тотнъм няма да започне мача, но по-добре да не се рискува здравето му.
Митко, направихме един равен и веднага сметна, че сме изгубили шанс за топ 4. Нека изчакаме средата на март преди да правим ге'ерални заключения. Аз пък викам да бием Тотнъм и да ги стигнем. После да бием и Сити и да ги приближим повече до борбата за топ 4 отколкото до борбата за титлата.
Как ги виждаш тези победи над Тотнъм, които буквално летят в момента и Сити, които се нуждае спешно от победи?
sunscres92 написа:gogovcite написа:Изваждането на Коу промени отбора. Сменихме схемата на 3-4-3 като Стърлинг беше изтеглен на лявото крило, Джерард отдясно. Така Стъридж остана сам отпред, халф-бековете ни станаха много неефективни, а центъра се оголи и Евертън започнаха даже да доминират. Не знам защо БР реши да направи този ход, но беше грешен и оказа огромно влияние върху мача. От друга страна се вижда умората в играчите и ще е много важно да правим ротации, за да се разпределят игровите минути. Стъридж още не е готов физически за титуляр и предполагам, че и срещу Тотнъм няма да започне мача, но по-добре да не се рискува здравето му.
Митко, направихме един равен и веднага сметна, че сме изгубили шанс за топ 4. Нека изчакаме средата на март преди да правим ге'ерални заключения. Аз пък викам да бием Тотнъм и да ги стигнем. После да бием и Сити и да ги приближим повече до борбата за топ 4 отколкото до борбата за титлата.
Как ги виждаш тези победи над Тотнъм, които буквално летят в момента и Сити, които се нуждае спешно от победи?
Ако си спомняш Тотнъм ги бихме през есента точно когато пак летяха. Те със сигурност ще играят по-открито и ще е по-лесно за нас, защото ще имаме повече пространства. Сити според мен тръгват надолу и ще бъдат застигнати от отборите, които се борят за четворката. Естествено, че го има варианта да не ги вземем тези мачове, но аз съм оптимист и вярвам, че можем ги спечелим.
Hala Madrid
sunscres92 написа:gogovcite написа:Изваждането на Коу промени отбора. Сменихме схемата на 3-4-3 като Стърлинг беше изтеглен на лявото крило, Джерард отдясно. Така Стъридж остана сам отпред, халф-бековете ни станаха много неефективни, а центъра се оголи и Евертън започнаха даже да доминират. Не знам защо БР реши да направи този ход, но беше грешен и оказа огромно влияние върху мача. От друга страна се вижда умората в играчите и ще е много важно да правим ротации, за да се разпределят игровите минути. Стъридж още не е готов физически за титуляр и предполагам, че и срещу Тотнъм няма да започне мача, но по-добре да не се рискува здравето му.
Tотнъм летяли ,а ние не летим ли ? Кво прайм ние ? Който на хване ние ебе ли ? Кога не сме ги еба.и тотнъм ? Миналата години и тая ги изнасилихме ? От 20 мача имаме само една загуба и нашите фенчета ,продължават да нямат самочуствие .Миналата година едвам не станахме шампиони и пак нямахте грам самочуствие .Аз се разграничавам от вас.Повдига ми се .
Последна промяна от iznenada на 08 фев 2015 12:02, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
gogovcite написа:sunscres92 написа:gogovcite написа:Изваждането на Коу промени отбора. Сменихме схемата на 3-4-3 като Стърлинг беше изтеглен на лявото крило, Джерард отдясно. Така Стъридж остана сам отпред, халф-бековете ни станаха много неефективни, а центъра се оголи и Евертън започнаха даже да доминират. Не знам защо БР реши да направи този ход, но беше грешен и оказа огромно влияние върху мача. От друга страна се вижда умората в играчите и ще е много важно да правим ротации, за да се разпределят игровите минути. Стъридж още не е готов физически за титуляр и предполагам, че и срещу Тотнъм няма да започне мача, но по-добре да не се рискува здравето му.
Ако си спомняш Тотнъм ги бихме през есента точно когато пак летяха. Те със сигурност ще играят по-открито и ще е по-лесно за нас, защото ще имаме повече пространства. Сити според мен тръгват надолу и ще бъдат застигнати от отборите, които се борят за четворката. Естествено, че го има варианта да не ги вземем тези мачове, но аз съм оптимист и вярвам, че можем ги спечелим.
Чакай ти от умрял писмо, вярно че разликата в точките не е много голяма, но имаме най-тежка програма.Дано Браян се усети навреме да се хвърляме за ЛЕ ,че ни е единственият шанс за ШЛ догодина
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
gogovcite написа:sunscres92 написа:gogovcite написа:Изваждането на Коу промени отбора. Сменихме схемата на 3-4-3 като Стърлинг беше изтеглен на лявото крило, Джерард отдясно. Така Стъридж остана сам отпред, халф-бековете ни станаха много неефективни, а центъра се оголи и Евертън започнаха даже да доминират. Не знам защо БР реши да направи този ход, но беше грешен и оказа огромно влияние върху мача. От друга страна се вижда умората в играчите и ще е много важно да правим ротации, за да се разпределят игровите минути. Стъридж още не е готов физически за титуляр и предполагам, че и срещу Тотнъм няма да започне мача, но по-добре да не се рискува здравето му.
Абсолютно. Напълно преодолими отбори . И срещу тях ,ще се получат много по хубави мачове ,защото няма да мислят само за гърба си ,като нааканите мишки челси ,евъртън и всички останали отбори срещу ,които играем вече два месеца. Тия два отбора ,ще атакуват ,ще се опитат да вкарат голове и ще ни отворят нужните пространства .
Да ,точно излизането на Коутиньо промени всичко . Ти говориш за ротации ,ок ,но кой ще го замени тоя магьосник ? Аз не бих си позволил ,да изляза без Коутиньо ,просто защото не виждам добра алтернатива .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
iznenada написа:gogovcite написа:sunscres92 написа:gogovcite написа:Изваждането на Коу промени отбора. Сменихме схемата на 3-4-3 като Стърлинг беше изтеглен на лявото крило, Джерард отдясно. Така Стъридж остана сам отпред, халф-бековете ни станаха много неефективни, а центъра се оголи и Евертън започнаха даже да доминират. Не знам защо БР реши да направи този ход, но беше грешен и оказа огромно влияние върху мача. От друга страна се вижда умората в играчите и ще е много важно да правим ротации, за да се разпределят игровите минути. Стъридж още не е готов физически за титуляр и предполагам, че и срещу Тотнъм няма да започне мача, но по-добре да не се рискува здравето му.
Абсолютно. Напълно преодолими отбори . И срещу тях ,ще се получат много по хубави мачове ,защото няма да мислят само за гърба си ,като нааканите мишки челси ,евъртън и всички останали отбори срещу ,които играем вече два месеца. Тия два отбора ,ще атакуват ,ще се опитат да вкарат голове и ще ни отворят нужните пространства .
Да ,точно излизането на Коутиньо промени всичко . Ти говориш за ротации ,ок ,но кой ще го замени тоя магьосник ? Аз не бих си позволил ,да изляза без Коутиньо ,просто защото не виждам добра алтернатива .
Мачът можеше спокойно да е 3:1 за нас, но уви. Тепърва ще трумаме по-голяма класа да взимаме такива закучени мачове. Що се отнася до следващите мачове, не ме плашат нито Сити, нито Тотнъм. Начинът, по който играем говори, че имаме шанс, дори да сме пак 2-ри, както и миналата година. Ще си търся 14-те поредни победи, като наследство. То май точно толкова мача и остават. Успех! Дерзайте момчета!
gogovcite написа:Митко, направихме един равен и веднага сметна, че сме изгубили шанс за топ 4. Нека изчакаме средата на март преди да правим ге'ерални заключения. Аз пък викам да бием Тотнъм и да ги стигнем. После да бием и Сити и да ги приближим повече до борбата за топ 4 отколкото до борбата за титлата.
Не ме притеснява равенството пак ти казвам имаме много повече мачове от Сотън и Ман Ю, а те ни водят 6-7 точки вече отделно
Ще има мачове и за ЛЕ и ФА в същия този период ротации БР още не се е научил как се правят УСПЕШНО и нямаме готови играчи за ротации освен 2-3-4 човека малко като миналата година се получава, но това е още един минус, защото тези играчи както се вижда не могат да изкарат целия сезон без смени, а + миналата година беше рано отпадане от купите и без мачове в Европа
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]