leoric написа:Имаше хора, които ме разочароваха и това са Алън, Асайди и Борини. НИЩО ФУТБОЛНО няма в тези момчета.
Ето го и поредния бисер .
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
leoric написа:Имаше хора, които ме разочароваха и това са Алън, Асайди и Борини. НИЩО ФУТБОЛНО няма в тези момчета.
suareshampion написа:leoric написа:Имаше хора, които ме разочароваха и това са Алън, Асайди и Борини. НИЩО ФУТБОЛНО няма в тези момчета.
Ето го и поредния бисер .Ще ме пукнете от смях бе пичове.
daduradam написа:Изказват мнение ? На едни им харесва един тип игра,на втори друг тип игра.Нали зат'ва е форум,всеки да представи своята гледна точка.
Alonso_Massa написа:daduradam написа:Изказват мнение ? На едни им харесва един тип игра,на втори друг тип игра.Нали зат'ва е форум,всеки да представи своята гледна точка.
Така е, ама не може за всяко най-малко нещо да се нареждат играчите и трньора! Тук има хора, които не са написали една положителна дума в този форум... Просто такива не заслужават да са фенове на този отбор щом при всяка малка възможност нареждат наред!!!
daduradam написа:Изказват мнение ? На едни им харесва един тип игра,на втори друг тип игра.Нали зат'ва е форум,всеки да представи своята гледна точка.
leoric написа:Кой храня, бе? Да кажа, че не ми харесват определени играчи, но ми харесва играта като цяло, пак ли е хранене? Вие адекватни ли сте? Кво му вървите по акъла на тоя. Говори за секти, а ви промива мозъците да нямате собствено мнение. Същият е като Борко Борисов, който така храни. Стегнете се малко. Не е нужно да повтаряте неговите думи, за да не ви пише по 100 поста отговори. Тия момченца не са изиграли 5-6 мача, а са играли цял минал сезон и не са показали нищо. За новите казал ли съм лоша дума? За треньора казал ли съм нещо. Стегнете се малко.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост