Уигън Атлетик - Ливърпул (02.03.2013 г. ,, 19:30 ч.)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Re: Уигън Атлетик - Ливърпул (02.03.13 г. ,, 19:30 ч.)
Честита победа на всички
Три поредни успеха във всички турнири и 2 във ВЛ. Дано да не се осерем срещу Тотнъм, там трите точки са жизненоважни!
абе явно ще трябва да оставим БР да поработи... с още няколко добри покупки ще се върнем на правилния път,човека явно не е безнадежден случай ,щом е осъзнал ,че черната балеринка не става за мач на мъжете... честито на всички и дано този футбол стане постоянство 
leoric написа:Разбира се, че Уигън са слаб отбор. Толкова слаб, че нямахме дубъл над тях 8 години... Разбира се, че Ливърпул няма как да победи отбор, ако отборът не е слаб.
Изравнихме рекорд на 18 години за най-много вкарани голове по това време на сезона, ама то с тоя треньор - толкова. Къде, къде е по-добре с легендите да имаме с 5-6 гола по-малко за цял сезон и да сме с място по-долу.
Това за рекорда определено не го вярвам, дори само заради това:
3 Liverpool FC, England Liverpool FC 28 15 8 5 55:26 29 53 - 95/96. Има и други много високо резултатни години. Бием 3-4-5 на 0 и губим елементарни мачове когато ни поведат. Това че вкарваме много не е критерии че сме супер
leoric написа:Разбира се, че Уигън са слаб отбор. Толкова слаб, че нямахме дубъл над тях 8 години... Разбира се, че Ливърпул няма как да победи отбор, ако отборът не е слаб.
Изравнихме рекорд на 18 години за най-много вкарани голове по това време на сезона, ама то с тоя треньор - толкова. Къде, къде е по-добре с легендите да имаме с 5-6 гола по-малко за цял сезон и да сме с място по-долу.
И е учудващо как не сме предложили доживотен договор на Брендо.
Хората ходят по улиците като замаяни от иначе така великолепната ни игра.
gugushito написа:с още няколко добри покупки ще се върнем на правилния път
За мен доста неща ни трябват.Като погледнем с какви състави разполагат отборите от борбата за титлата.. хич не е малка разликата.Особено като конкуренция в състава.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Със сигурност отборът в момента е по-добре, отколкото беше през миналия сезон под ръководството на Далглиш. Освен това, сме и много по-приятни за гледане - ФАКТ!
Liverpool forever_95 написа:Със сигурност отборът в момента е по-добре, отколкото беше през миналия сезон под ръководството на Далглиш. Освен това, сме и много по-приятни за гледане - ФАКТ!
Не съм съгласен,но това да кажем си е мое мнение.
Факт за мен е поредния ни пропилян сезон.Вече кой къде е сгрешил.. е доста дъвкана тема.
- Karsa Orlong
- Контакти:
Вижте сега, победата си беше много хубава, постигната срещу труден за нас съперник и с добър резултат. НО ... в този мач Ливърпул имаше невиждан в последните няколко сезона късмет - това, което ни отличава напоследък от конкурентите ни за топ 4. Аз не помня кога за последно съм гледал мач на Ливърпул, в който да си вкараме абсолютно всички положения, а противникът да изпусне много. Не казвам, че не сме играли добре - напротив, но просто в този мач имахме това, което в толкова много други случаи ни е липсвало. Имахме и един невероятен Рейна, този човек един път да покаже защо е на вратата на един от най-великите и обичани по света клубове. Видя се, че ще е хубаво, ако през лятото привлечем качествено дясно крило - максимумът на Даунинг е колкото да се каже "игра добре", особено като го знаем колко е зле по принцип. Той обаче не може да избухне с класа и да направи разликата, както например днес го направи Коутиньо. В защита също трябва да се попълват доста дупки, имаме третото най-силно нападение в лигата, но заради изявите в дефанзивен план се намираме на седмо място. И накрая - полека с еуфорията, че Тотмъните са ни труден съперник, а и в момента са в много добра форма, така че другата седмица да не се замеряте с уволнения 
Karsa Orlong написа:Вижте сега, победата си беше много хубава, постигната срещу труден за нас съперник и с добър резултат. НО ... в този мач Ливърпул имаше невиждан в последните няколко сезона късмет - това, което ни отличава напоследък от конкурентите ни за топ 4. Аз не помня кога за последно съм гледал мач на Ливърпул, в който да си вкараме абсолютно всички положения, а противникът да изпусне много. Не казвам, че не сме играли добре - напротив, но просто в този мач имахме това, което в толкова много други случаи ни е липсвало. Имахме и един невероятен Рейна, този човек един път да покаже защо е на вратата на един от най-великите и обичани по света клубове. Видя се, че ще е хубаво, ако през лятото привлечем качествено дясно крило - максимумът на Даунинг е колкото да се каже "игра добре", особено като го знаем колко е зле по принцип. Той обаче не може да избухне с класа и да направи разликата, както например днес го направи Коутиньо. В защита също трябва да се попълват доста дупки, имаме третото най-силно нападение в лигата, но заради изявите в дефанзивен план се намираме на седмо място. И накрая - полека с еуфорията, че Тотмъните са ни труден съперник, а и в момента са в много добра форма, така че другата седмица да не се замеряте с уволнения
Съгласен съм с теб, но за крила, едва ли ще останат пари. Трябва да се купят 2-ма централни защитници + вратар. Да, игра добре днес, но не е за Ливърпул. Той носи голяма вина за доста изпуснати точки. Същият е като Дудек - рисков, а и взима нереално висока заплата за възможностите си. Ако Барса наистина го пожелаят, трябва да го дадем без да се замисляме. Иначе, много харесвам Йоветич и бих бил щастлив да го видя в червено. Заговори се за интерес на Виола към Борини и може да го използваме като част от сделката за черногореца. Като се замисля 50 млн. чисти + продажбите на Рейна, Шкъртел и Даунинг и бихме могли да се подсилим стабилно и да сме реални претенденти за 4-ката. Всичко това, разбира се, са само размишления.
Дъвкана, дъвкана тема, но ако на мястото на Роджърс беше Далглиш, в отбора нямаше да са Коутиньо и Стъридж, а най-вероятно, Грант Холт и Пилкингтън.
- Karsa Orlong
- Контакти:
leoric написа:Karsa Orlong написа:Вижте сега, победата си беше много хубава, постигната срещу труден за нас съперник и с добър резултат. НО ... в този мач Ливърпул имаше невиждан в последните няколко сезона късмет - това, което ни отличава напоследък от конкурентите ни за топ 4. Аз не помня кога за последно съм гледал мач на Ливърпул, в който да си вкараме абсолютно всички положения, а противникът да изпусне много. Не казвам, че не сме играли добре - напротив, но просто в този мач имахме това, което в толкова много други случаи ни е липсвало. Имахме и един невероятен Рейна, този човек един път да покаже защо е на вратата на един от най-великите и обичани по света клубове. Видя се, че ще е хубаво, ако през лятото привлечем качествено дясно крило - максимумът на Даунинг е колкото да се каже "игра добре", особено като го знаем колко е зле по принцип. Той обаче не може да избухне с класа и да направи разликата, както например днес го направи Коутиньо. В защита също трябва да се попълват доста дупки, имаме третото най-силно нападение в лигата, но заради изявите в дефанзивен план се намираме на седмо място. И накрая - полека с еуфорията, че Тотмъните са ни труден съперник, а и в момента са в много добра форма, така че другата седмица да не се замеряте с уволнения
Съгласен съм с теб, но за крила, едва ли ще останат пари. Трябва да се купят 2-ма централни защитници + вратар. Да, игра добре днес, но не е за Ливърпул. Той носи голяма вина за доста изпуснати точки. Същият е като Дудек - рисков, а и взима нереално висока заплата за възможностите си. Ако Барса наистина го пожелаят, трябва да го дадем без да се замисляме. Иначе, много харесвам Йоветич и бих бил щастлив да го видя в червено. Заговори се за интерес на Виола към Борини и може да го използваме като част от сделката за черногореца. Като се замисля 50 млн. чисти + продажбите на Рейна, Шкъртел и Даунинг и бихме могли да се подсилим стабилно и да сме реални претенденти за 4-ката. Всичко това, разбира се, са само размишления.
Дъвкана, дъвкана тема, но ако на мястото на Роджърс беше Далглиш, в отбора нямаше да са Коутиньо и Стъридж, а най-вероятно, Грант Холт и Пилкингтън.
Да, ако Барселона поискат Рейна трябва да го даваме, ще дадат прилични пари за него. Според мен няма нужда да продаваме Шкъртел - Карагър се отказва, сигурно и Коатес ще напусне или поне под наем, ако продадем и Шкъртел не двама, ами трима централни трябва да привличаме, няма смисъл. Според мен покупките лятото трябва да са на вратар, един класен централен защитник и един, който да запълва дупки, дясно крило (казах вече защо) и все още си мисля, че имаме някакви шансове за Ериксен - време е вече да мислим за достоен заместник на Джерард, а не разни Сусота и Джонджовци, заради които ще загубим още 5 сезона докато ги чакаме. И всъщност цел номер 1 за лятото - да задържим Суарез ...
Гледах мача ама вече бях на 4-та ракия...сега съм на поне двойно повече, така че освен честита победа, нищо повече не мога да ви кажа по-конкретно до утре 
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.