Ливърпул - Стоук Сити 18.03.2012, (2:1 FT) (FA Cup)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- IvanAtanasov
- Контакти:
Re: Ливърпул - Стоук Сити 18.03.2012, 18:00 ч. (FA Cup)
срещу Евертън или Съндърланд сме на полуфинала
- liverpool96
- Контакти:
kirchaka написа:Честита победа,играхте много добре,имаше хъс и мисъл в играта ви,Кени мислеше трезво...
Честито на всички мърсисайдци и на всички,спечелили от еврото
Пич, не мога да те позная, съвсем сериозно. Преди влизаше тук с една едничка цел да нахраниш всички фенове на 'Пул, а сега дори ни пожелаваш само хубави неща. С това и аз ще ви поздравя по случай страхотната победа над "вълците", които са просто неузнаваеми напоследък.
liverpool96 написа:kirchaka написа:Честита победа,играхте много добре,имаше хъс и мисъл в играта ви,Кени мислеше трезво...
Пич, не мога да те позная, съвсем сериозно. Преди влизаше тук с една едничка цел да нахраниш всички фенове на 'Пул, а сега дори ни пожелаваш само хубави неща. С това и аз ще ви поздравя по случай страхотната победа над "вълците", които са просто неузнаваеми напоследък.
Виж,аз симпатизирам много на вашият отбор,даже имам тениска на Джерард,но много се дразня когато някой влиза в подфорума на МЮ и почва да реди глупости.Тогава се водех от мотото "Каквото повикало,такова се обадило",но няма смисъл да се дърлим заради някой малоумник,решил да се заяжда!
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]
- liverpool96
- Контакти:
kirchaka написа:liverpool96 написа:kirchaka написа:Честита победа,играхте много добре,имаше хъс и мисъл в играта ви,Кени мислеше трезво...
Виж,аз симпатизирам много на вашият отбор,даже имам тениска на Джерард,но много се дразня когато някой влиза в подфорума на МЮ и почва да реди глупости.Тогава се водех от мотото "Каквото повикало,такова се обадило",но няма смисъл да се дърлим заради някой малоумник,решил да се заяжда!
Имах предвид това, че в подфорум "Ливърпул" трудно се виждаха твои коментари, които не целят заяждане. Включвам и онази снимка с "Put shit in bin".
-
- Контакти:
Ливърпул-Евъртън/Съндърланд
Челси-Тотнъм/Болтън
Какъв жребий
Челси-Тотнъм/Болтън
Какъв жребий
- liverpool96
- Контакти:
PeterForsberg написа:Ливърпул-Евъртън/Съндърланд
Челси-Тотнъм/Болтън
Какъв жребий
Какво му има? Идеален си е просто, а и е добре да избегнем и Челси, и Тотнъм. Все пак искам Евертън на полуфинала.

- Jordan Henderson
- Контакти:
Аз исках Челси ама и Евертън ще свършат работа
-
- Контакти:
Важна победа,но контузиите ни притиснаха яко.
Днес играхме без Джонсън,Агер,Белъми,Лукас,като допълнение Кели напусна с травма,а Суарез също не изглеждаше добре при смяната.
Хубаво е,че най-накрая станахме по-клинични и си вкарваме положенията.Ние нямахме много такива,но и Стоук бяха още по-зле.Единствените им шансове бяха ненавременните намеси на бавния,неориентиран и слаб във въздуха Джейми,който е легенда на клуба,но времето му отминава.При гола вина носи и Пепе.
Добри думи за Даунинг,който се подобрява с всеки изминал мач,а е отлично,че Хендерсън и Адам поседяха на скамейката,защото това според мен ще им се отрази повече от добре.Спиъринг няма класата да играе голям футбол в Ливърпул,колкото и да ми е неприятно да го кажа,защото момчето си е истински и отдаден на каузата скаусър.Макси с асистенция за гола,а Каръл лично за мен бе повече от полезен,като е подобрил и паса си,но прави впечатление,че го е страх да поема отговорност и да шутира в напечените моменти.
Суарез-силен мач,дано се е разминал само с натъртване след малоумното настъпване,което получи в края.
За полуфинала предпочитам Съндърланд,на които имаме да им връщаме,подобно на Стоук,и съм сигурен,че ще го направим.
Днес играхме без Джонсън,Агер,Белъми,Лукас,като допълнение Кели напусна с травма,а Суарез също не изглеждаше добре при смяната.
Хубаво е,че най-накрая станахме по-клинични и си вкарваме положенията.Ние нямахме много такива,но и Стоук бяха още по-зле.Единствените им шансове бяха ненавременните намеси на бавния,неориентиран и слаб във въздуха Джейми,който е легенда на клуба,но времето му отминава.При гола вина носи и Пепе.
Добри думи за Даунинг,който се подобрява с всеки изминал мач,а е отлично,че Хендерсън и Адам поседяха на скамейката,защото това според мен ще им се отрази повече от добре.Спиъринг няма класата да играе голям футбол в Ливърпул,колкото и да ми е неприятно да го кажа,защото момчето си е истински и отдаден на каузата скаусър.Макси с асистенция за гола,а Каръл лично за мен бе повече от полезен,като е подобрил и паса си,но прави впечатление,че го е страх да поема отговорност и да шутира в напечените моменти.
Суарез-силен мач,дано се е разминал само с натъртване след малоумното настъпване,което получи в края.
За полуфинала предпочитам Съндърланд,на които имаме да им връщаме,подобно на Стоук,и съм сигурен,че ще го направим.
-
- Контакти:
liverpool96,напоследък твърде много бием Евъртън и Челси,а понякога в един мач палачинката се обръща и съдбата ти взема това,което ти е дала преди,така че ще предпочета черните котки,а за финал Тотнъм,на които също имаме доста да им връщаме.
Прекрасен жребии искам Евертън на 1/2 финала и финал с Челси където ще ги разпорим както ние си знаем.