Мнениеот suareshampion » 05 авг 2014 19:01
Разочарован съм .Преди мача ,Роджърс каза ,че осъзнава напълно ,какво е за феновете този сблъсък ,дори и в приятелска среща ,но не проведе мача добре.
Можехме да спечелим този мач ,но се отпуснахме .Некадърника Шкъртел си изтърва човека при единия гол а другия гол и той падна сравнително лесно ,никой не срещна навреме Мата ..при третия също ....а и Миноле не реагира по най добрия начин.
Трудно изнасяхме топката ,особено през първото полувреме ! Халфовете се криеха(основно Хендерсън и Алън) ,не търсеха достатъчно топката в празни пространства .. а в редките случаи ,когато я получаваха я бъркаха ! Пресата на манафите определено ни затрудни .Въпреки всичко ,изтървахме доста чисти положения .
Първо Хендерсън с глава от един метър я отигра като първолак ....след това не ни дадоха чиста дузпа ..тук вече можеше да водим с 3-0 или на един (много добра намеса на Сако)....в началото на второто Рахим за малко не успя да направи 2-0 ...а след това и Ламбърт я изплю ,вместо да му скъса мрежата оттам ,след много добър пас на Джерард. Коутиньо отправи много добър удар ,но техния вратар спаси .Имат добър вратар ,спор няма. И след тия пропуски вече ,като не вкараш ,ще ти вкарат .
Джонсън игра ляв бек ,подаде много добре на Рахим за дузпата ,но след това 4 пъти подред я обърка за отрицателно време при изнасянето.
Сако звяр.
Кели е време да хваща гората ,никакво развитие в това момче вече толкова години .
Миноле ,не съм доволен.
Ламбърт ,по добре аз да вляза .Само ми трябва един месец подготовка и ще съм по добре от него. Но аз отново съм търпелив за него а и се надявам ,както казах ,той почти да не играе .
Рахим расте със всеки мач. Включва се остро още от центъра ,набира скорост и много трудно може да бъде спрян .
Коутиньо може много по добре ,нещо му бягаше топчето.
Хендерсън ,пак ще се налага да го гледам тоя глупав играч ,цял сезон .
И като цяло ,слабо включване на всички резерви .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.