CTAHKO написа:Днес на sandi не му е ден![]()
![]()
Даааа определено
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
CTAHKO написа:Днес на sandi не му е ден![]()
![]()
turbogena написа:Тоя мач е 1Х според мен![]()
[offtopic]Рали да не се сърди![]()
[/offtopic]
Karsa Orlong написа:turbogena написа:КПР заслужават съдбата си. Миналият сезон легнаха по най-гнусния начин на Сити и сега всичко им се връща. Както е тръгнало може и да не минат 20т. до края на сезона
И защо им беше да вкарват 2 гола, като в последните минути трябва да пуснат още 2?
kingofpop написа:Aбе Стърлинг си е доста ефективен, яко тормози десния бек на КПР, не знам защо беше закотвен предните 2 мача
Santiago Munezz написа:turbogena написа:Тоя мач е 1Х според мен![]()
[offtopic]Рали да не се сърди![]()
[/offtopic]
АА не не ти с твойте прогнози направо къртиш...
CTAHKO написа:sandi74 написа:sandi74 написа:Дерби между отбори в трагикомично състояние.Надявам се в това мачле КПР да бъдат снизходителни към отборчето с несбъднати мечти за титла на Англия от незнам колко си много години.![]()
Който го разбира футбола го разбира.Всичко друго е щракане по клавиатурите от лаици бъкел не вдяващи от футбол.
Да бе,видяхме те колко разбираш и кой е лаик
Червени_шампиони написа:Ти понеже си много работлив, затова ли си най-големия спамер в тоя форум без семейство, само една деснячка си имаш, компютър и гащи да ги подменяш от време на време, че не е хигиенично да ходиш с омазано с биологичен материал бельо.
Потребители, разглеждащи този форум: chucknoris и 7 госта