Суонзи - Ливърпул (25 Ноември 2012,, 15:30)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Суонзи - Ливърпул (25 Ноември 2012,, 15:30)

Мнениеот styopa » 26 ное 2012 01:57

И тук излиза въпроса за модераторите.За мен просто липсват или по-скоро не им дреме.От както съм се регнал във форума честно казано не си спомням изобщо някой да се е появявал.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 ное 2012 02:15

styopa написа:И тук излиза въпроса за модераторите.За мен просто липсват или по-скоро не им дреме.От както съм се регнал във форума честно казано не си спомням изобщо някой да се е появявал.

И по-добре мисля, тука всичките щяхме да сме с наказания ако имаше :mrgreen: Истината е, че просто нямаме модератор. Специално ние

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 ное 2012 02:42

wolf написа:
styopa написа:И тук излиза въпроса за модераторите.За мен просто липсват или по-скоро не им дреме.От както съм се регнал във форума честно казано не си спомням изобщо някой да се е появявал.

И по-добре мисля, тука всичките щяхме да сме с наказания ако имаше :mrgreen: Истината е, че просто нямаме модератор. Специално ние

То по принцип според мен това важи за форумите на всички отбори.Извън БГ отборите ... другите кучета ги яли.

Потребителски аватар
hatemu
Контакти:

Мнениеот hatemu » 26 ное 2012 10:21

Какво да кажа.Нитой един модератор нито админ.Писал съм на админ и модератор само четат без отговор.Тоя малки му е врем да си ходи.Ако аз бях админ/модератор до сега да е извърчал от форума.Екипа е под всякакв критика тука.

Само ще кажа как не го е срам тоя.То си личи че е пубер, който си няма работа и се зяжда.ТОй има повече постове в нашия форум отколкото в друг.Ад го е че САФ НИКОГА няма да спечели 5 ШЛ.
Малък вземи се вземи в ръце и спри с тъпите си изказвания.Отивай си гледай мана и не се появявай тук че рано или късно някой "бог"(модератор/админ) ще те банне от тоя форум дори заслужаваш да те БАнат по ИП адрес.Такъв смешник не съм виждал като теб.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 26 ное 2012 10:35

LordSirAlexFerguson написа:
styopa написа:
russia написа:Щом пишеш по този начин имена на отбори и футболисти, значи приемаш, че си фен на Съдийчестър Юн.?!?

Тоя е някъв ялов пубер.Не му обръщай внимание. ;)

styopa,кога в топ-4 :roll: :?: ,кога в групите на лигата на богатите :roll: :?: ,кога :roll: :lol:

а 5 кеш кога бе,кога ?! :lol:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 ное 2012 11:03

hatemu написа:Какво да кажа.Нитой един модератор нито админ.Писал съм на админ и модератор само четат без отговор.Тоя малки му е врем да си ходи.Ако аз бях админ/модератор до сега да е извърчал от форума.Екипа е под всякакв критика тука.

Ами това е положението.Гледам колко човека са им писали в темата на модераторската помощ,а тоя мурук още си седи.Да ти кажа честно боли ме оная работа какво пише.Аз ме е яд за друго.Нормалните хора само като влязат в даден форум и видят какви лайна са .. просто се отказват да се регистрират.Нормалните хора с акаунти па спират да пишат.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 26 ное 2012 11:11

Стягайте се скаузъри,че идва Тотнъм Хотспър само след два дни. :!:

Много сте весели за фенове на изпадащ отбор който е 22-години без титла с провален проект за нов стадион и без бъдеще :lol: :lol: :lol:
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
hatemu
Контакти:

Мнениеот hatemu » 26 ное 2012 11:13

styopa написа:Ами това е положението.Гледам колко човека са им писали в темата на модераторската помощ,а тоя мурук още си седи.Да ти кажа честно боли ме оная работа какво пише.Аз ме е яд за друго.Нормалните хора само като влязат в даден форум и видят какви лайна са .. просто се отказват да се регистрират.Нормалните хора с акаунти па спират да пишат.

Бас ловя че акотиден в форума на Ман.Ю. и почнем да правим като тоя малкия, нас ще ни банат

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 26 ное 2012 11:15

hatemu написа:
styopa написа:Ами това е положението.Гледам колко човека са им писали в темата на модераторската помощ,а тоя мурук още си седи.Да ти кажа честно боли ме оная работа какво пише.Аз ме е яд за друго.Нормалните хора само като влязат в даден форум и видят какви лайна са .. просто се отказват да се регистрират.Нормалните хора с акаунти па спират да пишат.

Бас ловя че акотиден в форума на Ман.Ю. и почнем да правим като тоя малкия, нас ще ни банат

Всички фенове на Ливърпул са добре дошли във форумите на Манчестър Юнайтед.
8-)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 26 ное 2012 11:24

Лорде много хубава снимка имаш на ника си.Явно имаш много добри спомени от тия двамата на Олд Трафорд.Нещо май 1:4 беше.

Върни се в “Ливърпул”