Коментар на мач - БНТ

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Коментар на мач - БНТ

Мнениеот ehh » 30 апр 2010 10:54

luxorus написа:...Другия,които създаваше настроение беше Витомир "Хари Потър" Саръиванов,но той стана протеже на Нико Тупарев и Oldscool

А, как Хари Потър?
Вито от години е известен като Витомир "Фродо" Саръиванов. Иначе много добре си го спомням, когато започна. Мисля че коментираше по Ефир 2 предаването за италиански футбол "Калчомания".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 30 апр 2010 11:05

Btovfan80 написа:
alcho написа:Безпристрастност ли ? В Диема? Как я видя? В последния мач на Челси - просто бях потресен .... колко мнооооого не харесват този отбор. А като предават мачове - на МЮ то са едни суперлативи .... Иначе - за БНТ1 - просто ужас ... а идва световно .....

А ти толкова мразиш "Манчестър Юнайтед", че чак пяна ти излиза около устата! :evil: Точно пък последния мач на "Челси", Боби Борисов се разсипа да ги хвали! Не мога да разбера какво повече от това, което чу искаш? :shock: На всичкото отгоре Борисов е фен на "Арсенал", като не си запознат не коментирай! За най дразнещи коментатори съм признал Алекси Сокачев и неговата дружка, с който работеха в Бтв(не се сещам за името му в момента). Те са едни от факторите, заради които спряха "Шампионска лига" по тази телевизия, а са на път да се осерат и по ПроБг! :mrgreen:

Всички ги изкараха фенове на Юнайтед , защото коментаторите си позволяват да изказват суперлативи за отбора. Този отбор който печели три години подред титлата и за две години игра два финала в ШЛ. Истинска срамота , как си позволяват да хвалят такъв отбор????
Завистта и нахалството на хората в България няма граници! Повечето ще си останат завинаги малки душици без грам характер!
Челси получиха не по-малко похвали в мачовете си срещу Юнайтед , Вила(първенство и купа) , Съндърланд и сега срещу Стоук. Няма смисъл да се връщам по-назад , защото каквото исках да докажа вече го направих.

За портокола - Боби е фен на Арсенал , а Даскалов на Блекбърн.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 30 апр 2010 11:36

За мен качествени коментатори в България няма. Не харесвам коментарите на Диема, а тези на БНТ1 са под всякаква критика. В Диема ме дразни това, че афишират пристрастия към едни, а си личи, че са фенове на други. Опитват се да са професионалисти, но имат още да се развиват в тази насока. По БНТ1 нещата ужас, там все едно коментаторите по принцип коментират кърлинг и само за този мач са ги извикали. По Ринг и ПроБГ също не ми допадът особенно, но и там както в Диема се опитват да вървят в правилната насока.

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 30 апр 2010 12:36

Аз се чудя защо Пешо Василев не коментира мачове вече :evil: :evil: :evil: Toлкова е емоционален и с неговия глас не се забравя :lol: :lol: сериозен съм , наистина го харесвам като коментатор.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 30 апр 2010 17:23

Аз пък не искам да има коментатори - да може да се чуват феновете :geek: :geek: :geek:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 30 апр 2010 18:56

От Диема си личи, че Боби Борисов е голям професионалист. Много начетен човек(футболен аспект) и по време на мачовете представя различна информация. Често пъти дори разсъждава в своите коментари. Рядко проявява пристрасност. Избягва да се повтаря, макар че е невъзможно. Останалите коментатори по всички телевизии коментират много шаблонно.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 апр 2010 20:54

някъде се мерна Асен Спиридонов
+1
[center]Изображение[/center]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 30 апр 2010 23:21

"Боби Борисов е голям професионалист"...Този пък толкова много да ме дразни...

Върни се в “Ливърпул”