Коментар на мач - БНТ

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Коментар на мач - БНТ

Мнениеот galin56 » 29 апр 2010 23:24

maximalniq написа:
Иначе единственият коментатор във БНТ е Петър Василев.[/b]

ЕЕЕЕ само не Пешо Метъра. Тоя като почне да коментира е голям дразнител.
ИИ топката мина на 17-18 см от дясната греда.
Стената е на около 8 метра и 65-70см.
Или абе около педя е в засада!!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 29 апр 2010 23:25

ако тоя клоун ивайло ангелов коментира и световното, и то ще се гледа без звук.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 29 апр 2010 23:26

На мен винаги ми е интересно да ги слушам, защото винаги коментират някой друг мач, със сигурност не този, който аз гледам. Така реално следя два мача едновременно, какво по-хубаво за един футболен фен?

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 29 апр 2010 23:26

Roger_Federer написа:
Show Must Go On написа:Дай Боже всички да станат като тези от Диема.Разбират си хората и показват безпристрастност.

В повечето случаи.Иначе коментара по Канал 1 си е горе-долу нормален,като изключим,че коментаторите заспиват по време на мача.Дано Световното го коментират поне някои по-култови и бодри коментатори като Петър Василев и Иво Ангелов.

Точно пък Петър Василев ако е веднага спирам звука или ще търся чужда телевизия.А тия от Диема са толкова безпристранстни колкото аз цскар тоя главния им е чисто фенче на Манчестър и се скъсва от хвалби.Иначе наистина са професионалисти.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 29 апр 2010 23:28

Това с коментаторите е болна тема ... Но като се има напредвид , че и в БНТ и в Ринг нещата стават с връзки и в тия телевизии още си живее комунизма/социализма e съвсем разбираемо ниското качество. И на двете места ДС кадрите са още на власт , така че ... звука на минимум и без атмосфера от стадиона ... Иначе е доста изнервящо и вместо да сте удовлетворени и заредени с положителни емоции след някой мач , то напротив , натоварвате се още повече и файда никаква ... Другият вариант са чуждите телевизии и прекрасен коментар на английски от хора джентълмени и без пристрастия , поне не видими. Като го чуя този Борис Касабов , че е коментатор на някой мач и Ринг моментално си губи един от зрителите в мое лице ... Сума мачове от ШЛ и ЛЕ имах намерение да гледам по тая ТВ , но не случих на шпикери. И като почнат да канят в студията тези бившите левскари Гошо Гинчев и Стефан Грозданов понякога ги заглеждам за по две , три минути да ми стане смешно и превключвам блажено на друг канал. По прости гост - коментатори не съм виждал и чувал , уникално тъпи и задръстени са и двамата ... :lol:

Потребителски аватар
Arsenal Supporter
Контакти:

Мнениеот Arsenal Supporter » 29 апр 2010 23:33

ми те и братушките го докарват на атмосфера
а тия нашите едно монотонно са го подкарали този коментар добре,че е публиката,че приспива от време на време
"Две неща на този свят са безкрайни-човешката глупост и вселената,за второто не съм съвсем сигурен"-Алберт Алщайн
"Умният човек ще се съгласи с умните,глупавият обикновено не се съгласява нито с умните,нито с глупавите"-Аристотел

milmendov
Контакти:

Мнениеот milmendov » 29 апр 2010 23:35

Просто исках да кажа, че за такъв мач трябва да има подобаващ коментар.
Иначе много внимателни модератори, веднага ми закачха,че давам награда от 100 лв и то за ЦСКА. Не, че имам нещо против този клуб, но ставаше въпрос за друг мач. Явно не стават нещата така. Трябва някой да ти подсказва, какво се пише по форуми. Сигурно бях дотук.

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 29 апр 2010 23:38

на мен алекси и касабов ми харесват -само от време на време ме стряскат като викат:)

Потребителски аватар
Arsenal Supporter
Контакти:

Мнениеот Arsenal Supporter » 29 апр 2010 23:39

фулъм обърна хамбургер за 6 минути
дали не отиваме към английски финал
"Две неща на този свят са безкрайни-човешката глупост и вселената,за второто не съм съвсем сигурен"-Алберт Алщайн
"Умният човек ще се съгласи с умните,глупавият обикновено не се съгласява нито с умните,нито с глупавите"-Аристотел

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 апр 2010 23:48

plamen_ol написа:ако тоя клоун ивайло ангелов коментира и световното, и то ще се гледа без звук.
Мондиала няма да е по БНТ-а по Диемите

Върни се в “Ливърпул”