Каква е присъдата на Бенитез ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- cska_liverpool
- Контакти:
Re: Каква е присъдата на Бенитез ?
Хидинг е вариант,но с тези собственици и Сър Алекс да стане все същото.По-добре да си остане Бенитез.
RED OR DEAD
- todor.blagov
- Контакти:
hlucho написа: Аз имам чувството, че той е турнирен треньор, но в момента на Пуул им трябва шампионска титла, евентуално спечелване на ЛЕ не е чак толкова важно!
Ливърпул винаги е бил турнирен отбор! Аз лично съм настроен негативно към Рафа Бенитес, но снощи и в първия мач с Бенфика ми хареса неговата тактика. НО примерно в последния мач си беше чиста форма на безумие да вади Торес при 1:1.
- fabregas_949
- Контакти:
Виновен !
Просто не става за Ливърпул... В снощния мач, Ливърпул имаха просто шанс, късметлийски гол и 3 хубави контраатаки при много открити пространства...

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Рафа Бенитес е един от най-великите мениджъри в историята на Ливърпул и един от най-способните в бизнеса в наши дни. Това е един изключително ерудиран и интелигентен човек и това, логично, не се нрави на много хора.
Ще се радвам да го виждам още дълго начело на Ливърпул независимо че в момента е принуден да се съобразява с много неособено приятни неща. Но Ливърпул е специален клуб и е по-важно да съхрани някои непреходни добродетели, отколкото на всяка цена да се спечели така жадуваната титла в Премиършип. Все пак аз вярвам, че той и момчетата са способни в някои от следващите сезони да стъпят на първото място.
До няколко години УЕФА ще се намеси сериозно в начина, по който се управляват клубовете и такива скоростни проблясъци като Челски и Ман Сити няма да са възможни... Тогава обаче ще дойде редът на онези, оцеляли и запазили истинските си стойности!
In Rafa I Trust
Ще се радвам да го виждам още дълго начело на Ливърпул независимо че в момента е принуден да се съобразява с много неособено приятни неща. Но Ливърпул е специален клуб и е по-важно да съхрани някои непреходни добродетели, отколкото на всяка цена да се спечели така жадуваната титла в Премиършип. Все пак аз вярвам, че той и момчетата са способни в някои от следващите сезони да стъпят на първото място.
До няколко години УЕФА ще се намеси сериозно в начина, по който се управляват клубовете и такива скоростни проблясъци като Челски и Ман Сити няма да са възможни... Тогава обаче ще дойде редът на онези, оцеляли и запазили истинските си стойности!
In Rafa I Trust
Бенитез - купува скъпо, продава евтино, нищо не печели, само се оплаква. Ливърпул имат двама играчи, единия от които си беше там и преди Бенитез.
Венгер - купува евтино, продава скъпо, нищо не печели, но Арсенал вече имат нов стадион и това им дава стабилност и сериозни възможности за развитие.
Харесвах Бенитез началото, но последните два сезона показват, че с него титла няма да има. Време е да си ходи.
Венгер - купува евтино, продава скъпо, нищо не печели, но Арсенал вече имат нов стадион и това им дава стабилност и сериозни възможности за развитие.
Харесвах Бенитез началото, но последните два сезона показват, че с него титла няма да има. Време е да си ходи.
не става ве4е.из4ерпан е за ливерпул
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
От както загуби финала през 2007 тактиката на игра е пре.бана и Ливърпул страда заради рафаел!Както по-горе се спомена с него начело на не вярвам отбора да стане пръв в Англия!Затва да си ходи некъде,където го искат и да земе с себе си дупките в отбора,пък ако може и собствениците и те барабар с него!
- manutd legeng
- Контакти:
чакайте бе,осъзнайте се бе хора!за какви проблясъци на Ман сити и Челси говорите и КОЕ постоянство на Ливърпул??!!??!!Постоянни са в НЕпечеленето на титлата в Англия!!!вече колко 22 години ли станаха?!Значи ЕТО:ТОВА вече е ТРАДИЦИЯ!!да не са шампиони е ТРАДИЦИЯ эа Ливърпул!!Ето и Реал вече 6-та година отпада на осминафинал в ШЛ и все се намират малоумници да повтарят "галактикос"?!?!?!?!
Боже,боже..........
Боже,боже..........
- Alternative
- Контакти:
manutd legeng написа:чакайте бе,осъзнайте се бе хора!за какви проблясъци на Ман сити и Челси говорите и КОЕ постоянство на Ливърпул??!!??!!Постоянни са в НЕпечеленето на титлата в Англия!!!вече колко 22 години ли станаха?!Значи ЕТО:ТОВА вече е ТРАДИЦИЯ!!да не са шампиони е ТРАДИЦИЯ эа Ливърпул!!Ето и Реал вече 6-та година отпада на осминафинал в ШЛ и все се намират малоумници да повтарят "галактикос"?!?!?!?!
Боже,боже..........
По-спокойно бе човек.Тази година ще си останете с "калъфките"

- Mighty Reds
- Контакти:
manutd legeng написа:... КОЕ постоянство на Ливърпул??!!??!!Постоянни са в НЕпечеленето на титлата в Англия!!!вече колко 22 години ли станаха?!Значи ЕТО:ТОВА вече е ТРАДИЦИЯ!!...
Дорде стигнем 26 години

Ще ми се Рафа да поостане, но с чувствително завишен бюджет - например тия 20 млн от Стандард Чартъред + 15 млн от Адидас (евент.) на сезон, и то ако не отиват за погасяване на масрафа на янките, стават 35 млн, което е горе-долу за двама читави играчи ( не казвам звезди) ... За тия 35 млн Мърмориньо нема се навие - той иска над 100 на сезон ...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]