Уигън - Ливърпул (ПЛ, 29 кръг)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Уигън - Ливърпул (ПЛ, 29 кръг)
Не съм фен на Ливърпул ама този Бенитез дразни много.А собствениците на Пуул какво чакат да спечели битката за оцеляване ли?Да го махат колкото се може по скоро.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Ticha
- Контакти:
Първа победа в историята на Уигън срещу Ливърпул. Накрая беше много яко, когато целия стадион пееше. Хубаво е когато феновете на малките отбори са щастливи. 

niki87 написа:styopa написа:твърда 2ка
все пак сме в добра форма
Ко речи![]()
![]()

ако тупана остане, скоро ще се борим за 6-10 място.... от години повтарям : вън испанския лузър от ПУУЛ !!!!!!!! и съм сигурен ,че отново ще има олигофрени ,които ще кажат ...а истанбул... а ШЛ..... малкия е на 8 и ми вика : тати ,тия защо нямат удар към вратата ??? какво да му кажа.... че любимия тим играе с най-доброто в момента и не може да застраши предпоследния в класирането..... бахти мъката, плаче ми се от тая мазохистична публика ,която е готова да изтърпи поредния идиот 10-12 години в очакване на чудото
ае сиктир и привържениците.... още няколко години и ще е срамно да покажем шаловете на един от най-великите отбори в европа.....

gugushito написа:ако тупана остане, скоро ще се борим за 6-10 място.... от години повтарям : вън испанския лузър от ПУУЛ !!!!!!!! и съм сигурен ,че отново ще има олигофрени ,които ще кажат ...а истанбул... а ШЛ..... малкия е на 8 и ми вика : тати ,тия защо нямат удар към вратата ??? какво да му кажа.... че любимия тим играе с най-доброто в момента и не може да застраши предпоследния в класирането..... бахти мъката, плаче ми се от тая мазохистична публика ,която е готова да изтърпи поредния идиот 10-12 години в очакване на чудото![]()
![]()
ае сиктир и привържениците.... още няколко години и ще е срамно да покажем шаловете на един от най-великите отбори в европа.....
![]()
![]()
![]()
Може и да си прав до някъде...

- vladitol
- Контакти:
styopa написа:твърда 2ка
все пак сме в добра форма
ха-ха-ха

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
ма той стьопата си е наивник поначало.... и след 10-на години той ще вярва в чудеса....
Оня ден го даваха мача по Диема на повторение и понеже не го бях гледал,реших да си го пусна...Ама направо ми стана жал за Пуул,та те бяха като кукли на конци.Никаква игра,никакви удари,никаква мотивация да бият.Това не е Ливърпул,това е някакъв тотаджийски отбор