Защото сарказмът ти е на ниво комедиант.kadett1 написа:zdravkos написа:Никой не казва, че сме били безгрешни, но когато има дузпа и не се свири, това не е „оправдание“, а факт. И да – играта ни има проблеми, особено при статичните, но и съдията си свърши „работата“. Двете неща не се изключват.kadett1 написа:zdravkos написа:Преди втория гол за Брентфорд имаше дузпа за нас - положението на Хакпо!
Тези лакеи К.Каварнър и С.Хупър пратиха мача в съвсем друга посока. То бива безобразно съдийство, ама това е прекалено!
Що се отнася до играта ни - получаваме 6-и гол от статично положение - и това е прекалено... Отделно остава въпросът с центъра - там сме двор без огрда.....
Наздраве!
YNWA
Верно, съдиите опропастиха мача, а играехме толкова красиво и резултатно, ама на, за пореден път са виновни съдиите. Брендфорд не можеха да стигнат до вратата ни, камо ли да вкарат гол, но съдиите решиха мача в тяхна полза.Язък за себераздаването и желанието, което вложихме, но има такива мачове.
Защо преминаваш в обяснителен режим, нали и аз така писах, че въпреки разкошната ни игра , пак се намесиха странични фактори и ни лишиха от заслужена победа.
Брентфорд - Ливърпул | 25.10.2025г. | 22:00ч. FT 3:2
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Брентфорд - Ливърпул | 25.10.2025г. | 22:00ч. FT 3:2

zdravkos написа:Защото сарказмът ти е на ниво комедиант.kadett1 написа:zdravkos написа:Никой не казва, че сме били безгрешни, но когато има дузпа и не се свири, това не е „оправдание“, а факт. И да – играта ни има проблеми, особено при статичните, но и съдията си свърши „работата“. Двете неща не се изключват.kadett1 написа:zdravkos написа:Преди втория гол за Брентфорд имаше дузпа за нас - положението на Хакпо!
Тези лакеи К.Каварнър и С.Хупър пратиха мача в съвсем друга посока. То бива безобразно съдийство, ама това е прекалено!
Що се отнася до играта ни - получаваме 6-и гол от статично положение - и това е прекалено... Отделно остава въпросът с центъра - там сме двор без огрда.....
Наздраве!
YNWA
Верно, съдиите опропастиха мача, а играехме толкова красиво и резултатно, ама на, за пореден път са виновни съдиите. Брендфорд не можеха да стигнат до вратата ни, камо ли да вкарат гол, но съдиите решиха мача в тяхна полза.Язък за себераздаването и желанието, което вложихме, но има такива мачове.
Защо преминаваш в обяснителен режим, нали и аз така писах, че въпреки разкошната ни игра , пак се намесиха странични фактори и ни лишиха от заслужена победа.
Нима. А как се нарича човек, който вижда дървото, а не вижда гората?
Мрънкач – човек, който постоянно се оплаква и е недоволен от всичко.
Лека вечер и до скоро ;)
Лека вечер и до скоро ;)

Здравко, да се сърдим на съдиите, не е сериозно.... Аз по смешен отбор не съм виждал да излиза за второто полувреме, при положение, че си "фаворит" и ти трябват спешно голове да обръщаш мача. Шампион на Англия? Толкова безличен и беззъб??
Не знам хора... все имах някакво оправдание - малшанс срещу Палас и Челси в продължението, какъвто ние също получихме, преди това, липсата на почивка и пътуването до Истанбул бяха срещу Галатасарай. Срещу Юнайтед пък със сигурност бяхме по добрия отбор... Изобщо - не бяха справедливи нещата или поне така си мислех де. Опитвах се да намеря някакво логично обяснение. И го намирах. И си казвах "2-3 издънки не са фатални, обиграват се още" Но това днес??? Нещата стават все по-зле. Това беше позор! Мисля, че играхме наистина позорно.
Кратко, точно и ясно. Това е положението.
Не знам хора... все имах някакво оправдание - малшанс срещу Палас и Челси в продължението, какъвто ние също получихме, преди това, липсата на почивка и пътуването до Истанбул бяха срещу Галатасарай. Срещу Юнайтед пък със сигурност бяхме по добрия отбор... Изобщо - не бяха справедливи нещата или поне така си мислех де. Опитвах се да намеря някакво логично обяснение. И го намирах. И си казвах "2-3 издънки не са фатални, обиграват се още" Но това днес??? Нещата стават все по-зле. Това беше позор! Мисля, че играхме наистина позорно.
Кратко, точно и ясно. Това е положението.
Re: Брентфорд - Ливърпул | 25.10.2025г. | 22:00ч.
plmar написа:Поне уцелихме на вратар.
Ко? Не,ама твърдо не. Като го видя да се засилва към топката да я ритне и ми прималява
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
- Liverpool_EC
- Контакти:
zdravkos написа:За закачането на крака му беше дузпата, не за побутвенето.

- Liverpool_EC
- Контакти:
Доминик Собослай вчера, когато влезе Макалистър и му посочи да ходи на бека :lol:

И понеже за всички ни тук е непосилно да разберем смените на Слот, за щастие в интернет се намери обяснение на позициите на играчите ни след 60ата минута :lol:

И понеже за всички ни тук е непосилно да разберем смените на Слот, за щастие в интернет се намери обяснение на позициите на играчите ни след 60ата минута :lol: