Да почнем оттам,че Слот пак не уцели състава.
Къде са Киеза и Робъртсън?
Ако има топки Салах въобще не трябва да излиза второто!
Брентфорд - Ливърпул | 25.10.2025г. | 22:00ч. FT 3:2
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Брентфорд - Ливърпул | 25.10.2025г. | 22:00ч.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Центъра сме го изгубили отвсякъде :( липсва ни и баланс по крилата

Историята се повтаря за пореден мач. Слот еба мамата на шампионски отбор. Трябваха му централен нападател, халф и бек. Продаде Куанса, не взе друг . Взе този измислен унгарец и чупливия Фримпонг, взе Вирц, който може и да е добър за Германия, но в Англия просто го мачкат. Айде , за него може да поизчакаме, но с тази физика не виждам много шансове да успее. Салах се знаеше, че не може да е във върхова форма на тези години постоянно и трябва да го продадат януари. Взе 2 централни нападатели за луди пари , а закъсахме на други постове в защита и средата на терена. Явно тази година изтървахме питомното , а и не можем да гоним дивото. Дано се доберем до топ 5, но както вървят нещата и това е проблематично.
Ще бъде трудно, ще се мъчим много. Шестима нови са доста за всеки треньор, явно нашия не беше подготвен за тая щедрост от Бостън. Нищо фатално не е станало, но е факт че тази година ще се борим за петицата.
На мен пък ще ми е интересно да влезем в ролята на аутсайдери следващите мачове.
Ако някой е очаквал титла след титла, мноооого се е объркал!
На мен пък ще ми е интересно да влезем в ролята на аутсайдери следващите мачове.
Ако някой е очаквал титла след титла, мноооого се е объркал!

Второто почва плачевно... Това не е сериозно...
За мен Келъхър е по-добър вратар от Гошо. Няма да гледам мачове докато плешив охлюв е начело. Нелепо е и граничи с мазохизъм.
kadett1 написа:Историята се повтаря за пореден мач. Слот еба мамата на шампионски отбор. Трябваха му централен нападател, халф и бек. Продаде Куанса, не взе друг . Взе този измислен унгарец и чупливия Фримпонг, взе Вирц, който може и да е добър за Германия, но в Англия просто го мачкат. Айде , за него може да поизчакаме, но с тази физика не виждам много шансове да успее. Салах се знаеше, че не може да е във върхова форма на тези години постоянно и трябва да го продадат януари. Взе 2 централни нападатели за луди пари , а закъсахме на други постове в защита и средата на терена. Явно тази година изтървахме питомното , а и не можем да гоним дивото. Дано се доберем до топ 5, но както вървят нещата и това е проблематично.
Тъпото е че видя че Екитике се адаптира веднага и въпреки това изсипа парите за Исак
Bonbonko написа:За мен Келъхър е по-добър вратар от Гошо. Няма да гледам мачове докато плешив охлюв е начело. Нелепо е и граничи с мазохизъм.
Ти що се включваш, нали обяви бойкот докато е Слот. Завирай си се в мишата дупка и заспивай.