ВЛ: Кристъл Палас - Ливърпул | 27.09.2025г. | 17:00ч. FT 2:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ent
Контакти:

Re: ВЛ: Кристъл Палас - Ливърпул | 27.09.2025г. | 17:00ч.

Мнениеот Ent » 27 сеп 2025 20:24

kadett1 написа:
Ent написа:По едно полувреме за двата отбора. Нередевен гол за Палас през първото и 1000 % дузпа срешу Исак. Факти, които хейтърите удобно ще пропуснат. Играчите отново показаха характер, което е най-важното. Добрата новина е как Гехи реаргира на гола за който подаде, което е показателно, че Ливърпул е неговият избор и няма намерение да го променя. С оглед контузията на Леони, най-вероятно ще го купим за 20 милиона през януари. Нека всички псевдофенове си налеят по една чаша и се насладаят на загубата, поздравявам ви, все пак толкова време я чакахте!

Айде, пак почнахме да си търсим оправдания. Кое, точно, беше нередовно при гола на Палас, че само ти го виждаш? Исак да беше паднал при спъването, такава дузпа и в България няма да свирят.Да не говорим, че при изравнителния гол Салах пробва хандбал . Леко пропускаш факта, че до почивката резултата можеше да бъде 4:0, ако не беше Алисон, а ние бяхме потресаващи в защита , а и не само.

Явно само ти не си видял, че нямаше никакъв корнер преди гола. Исак си падна, но ритна топката преди да го направи. Това е нарушение и чиста дузпа. Относно това какво мкожело и неможело. Можеше и ситуацииите на Конате, Киеза и Вирц да са голове, тогава колко е резулата 5-4 ли? Дай да играем без вратар ако искаш. Не сте спрели да мрънкате и да чакате провал на този отбор. Същите драми бяха и миналата година по това време след загубата от Форест. Понкото пак почна с чобанските епитети, другите масово режат вени. Само Барнс липсва да кълне до девето коляно. Наздраве, сега ви се е паднало! Знам, че е рядкост, но свиквайте.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 сеп 2025 20:42

Палас показаха защо се намират в такава серия от мачове без загуба. Много корав отбор са и донякъде заслужено спечелиха мача.

Иначе явно доста хора още не могат да преживеят, че след Клоп нямаше потоп, а ..... ПАРАД.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 сеп 2025 21:01

jelew73 написа:То и ти да се вечно с диария не е лесно, но какво да се прави човещинка

Желев нещо за мача Палас - Ливърпул или ще се изкажеш по твоята специалност?!?!? След филолози и счетоводители само ендокринолози не сме имали във футболния форум :mrgreen:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 сеп 2025 21:20

Ent написа:
kadett1 написа:
Ent написа:По едно полувреме за двата отбора. Нередевен гол за Палас през първото и 1000 % дузпа срешу Исак. Факти, които хейтърите удобно ще пропуснат. Играчите отново показаха характер, което е най-важното. Добрата новина е как Гехи реаргира на гола за който подаде, което е показателно, че Ливърпул е неговият избор и няма намерение да го променя. С оглед контузията на Леони, най-вероятно ще го купим за 20 милиона през януари. Нека всички псевдофенове си налеят по една чаша и се насладаят на загубата, поздравявам ви, все пак толкова време я чакахте!

Айде, пак почнахме да си търсим оправдания. Кое, точно, беше нередовно при гола на Палас, че само ти го виждаш? Исак да беше паднал при спъването, такава дузпа и в България няма да свирят.Да не говорим, че при изравнителния гол Салах пробва хандбал . Леко пропускаш факта, че до почивката резултата можеше да бъде 4:0, ако не беше Алисон, а ние бяхме потресаващи в защита , а и не само.

Явно само ти не си видял, че нямаше никакъв корнер преди гола. Исак си падна, но ритна топката преди да го направи. Това е нарушение и чиста дузпа. Относно това какво мкожело и неможело. Можеше и ситуацииите на Конате, Киеза и Вирц да са голове, тогава колко е резулата 5-4 ли? Дай да играем без вратар ако искаш. Не сте спрели да мрънкате и да чакате провал на този отбор. Същите драми бяха и миналата година по това време след загубата от Форест. Понкото пак почна с чобанските епитети, другите масово режат вени. Само Барнс липсва да кълне до девето коляно. Наздраве, сега ви се е паднало! Знам, че е рядкост, но свиквайте.

Ентчо, ти виждаш като проблем една техническа грешка на съдията, че не видя рикошета, ама други виждат като проблем слабата игра, което е доста по-притеснително. Корнери ще има и в следващите мачове, двама души (Гравенберх и Макалистър) не могат да се справят с един, трима души гледат отблизо сам човек на 2м от гол линията. И това пак не е най-големия проблем, а че за пореден път нищо не играем до 70 мин. После някои сте много горди, че натискаме. Ами то и тогава ако не вдигнем оборотите, не знам кога...Тези днес имаха невероятни положения, отзад бяхме направо потресаващи. Да бяха повели с 4:0 пък щях да ти гледам характера после, как ще се юрнем да обръщаме второто 4 гола...нанай. Палас корави, Бърнли много здрави, Борнемут супер прилични, то наистина не знам кой трябва да срещнем, че да ги насметем първото и да поведем с 2, не дай си боже 3:0. Какво е това чудо, нали, Ливърпул да води на някой корав с 3 гола :roll: По-добре да чакаме 70 мин, че да се сетим да играем. Обиграването голям проблем, ама днес само Вирц не беше на място. Керкез ли е проблема да не натискаме и да не показваме нищо напред ?!?!?! Ти си гледай съдийските грешки, аз гледам, че и без тях нямаме чисто положение по цял час. Един хубав мач с Атлетико досега, другото боза без никакви нюанси на сработване. Палас днес си заслужиха победата, пък ти се надъхвай за бъдещето. Не знам как беше заглушаването на телевизора при теб, ама днес гостуващата агитка се чу чак в 88та минута. Може би щото нямаше за какво да се обадят преди това?????

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 27 сеп 2025 21:40

ЕЦ, знаеш, че съм те блокирал от години и не ти чета словоизлиянията. Знаеш го и продъложаваш да репликираш всеки мой пост. То бива несподелена любов, но чак толкова :) . Сигурен съм, че всеки твой "аргумент" е култов, но не мога да отговоря на чувствата ти. Първо съм мъж и второ женен. Съжалявам, че ти разбих сърцето, но е време да продължиш напред.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 27 сеп 2025 22:01

Bonbonko написа:Ти си пий хапчетата от началото на сезона нямаме един свестен мач. Разчитаме на магии и играем отвратително. Ако това почерка на плешивия не мерси...

"Плешивия" миналата година направи ли ни шампиони? Не знам на такива като теб как точно може да се угоди. И хапчета не помагат.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 27 сеп 2025 22:14

Напълно съгласен съм за корнера, от който ни поведоха, че изобщо го нямаше. Няма значение колко са ни били надиграли, да си бяха вкарали някое от редовните положения, не стиви уондър да ми свири несъществуващ корнер.
Като цяло тия направиха преход последните години и вече не са изцяло дървари тип УХ, УБА, Бърнли и пр. но си остават мн крив отбор и последните години винаги ги биехме на магия.
И аз не знам какво трябва да направи Киеза за да почне вместо тоталната невестулка Вирц. Гакпо е бледо копие на себе си. Фримпонг могат директно да го шитват януари, имам чувството, че просто е трябвало да запълним няква квота за негери с него, абсолютно безполезен, слаб физически, губи безброй единоборства, лошо позоциониране, което го принуждава после да прави фаулове и респ си изкарва картони. Без 1 запомнящ се пробив дотук, с 1 читаво центриране през сезона, в защита все едно гледаме ТАА в слабите му мачове. Вирц също мн слаб в единоборствата, без почти нищо креативно на фона на вс минути изиграни дотук.
Конате направи 2 добри мача и пак започна с маймунските си глупости, направо е скандално какви грешки прави, почваш да си мислиш, че е нарочно.. Исак слабо, но покрай него кой игра добре ? Най-после слаб мач и за Гравенберх, това момче сиг вече го изучават по институтите, истински робот. ВВД, Али и Киеза единствените адекватни. Слот да стяга нещата, щото ми писна всеки мач да почва от 1-0 за другите. За това Понко е прав да мрънка.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 27 сеп 2025 22:44

jelew73 написа:
Liverpool_EC написа:

Ама то всеки мач досега е по едно полувреме за двата отбора. Чакаш съдиите да изравнят положението и да станат две полувремена за Ливърпул ли???? Знам, знам, съдиите ни спират да играем първите полувремена вече 7,8 мача. Да кажеш за 10 нулеви футболиста, че са показали характер е абсолютното извращение на тема фенство :oops: И пак редиш трансфери, още не си продал Гакпо, ама вече привличаш Гехи, Вирц 3 мача ходи ляво крило, ти пращаш там Екитике...не е лесна и твойта :lol: :lol: :lol: :lol:

То и ти да се вечно с диария не е лесно, но какво да се прави човещинка
+1
Ще му мине. Скоро пак ще захапе любимата си с победените мустаци, ама сега е афектиран. Разбираемо е, човек не може винаги да издържа. Поне не и той...

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 сеп 2025 22:55

Ent написа:ЕЦ, знаеш, че съм те блокирал от години и не ти чета словоизлиянията. Знаеш го и продъложаваш да репликираш всеки мой пост. То бива несподелена любов, но чак толкова :) . Сигурен съм, че всеки твой "аргумент" е култов, но не мога да отговоря на чувствата ти. Първо съм мъж и второ женен. Съжалявам, че ти разбих сърцето, но е време да продължиш напред.

Знам и не ме бърка, даже ми е супер, че не може да връщаш.Между другото, ако беше ходил на училище щеше да знаеш, че в настройките можеш да го оправиш това с известията за цитати и да не се тормозиш толкова, че те цитирам :mrgreen: По принцип можеше и да го прочетеш тук, ама нали си ме блокирал...сигурно няма да можеш :) Дано някой ти го напише на лични, че да разбереш. Засега, имайки предвид гейската ти психика, просто ще си мислиш, че съм ти предложил брак :lol: :lol: :lol:

На линия
ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 28 сеп 2025 11:21

Ще има и такива мачове, коментарите оставям за вас....Според мен съставът си беше сбъркан от началото на мача, тоя Брадли не е готов , трябваше от ляво да тръгне с Робо. Както и да е напред,,,
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Върни се в “Ливърпул”