Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- cskarcheto92
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Най - сетне ! Дано си е заслужавала цялата драма .. Доста голяма класа и конкуренция се събира в офанзивен план . Дано се предпази от контузии , а головете ще си дойдат .
Прогнозирам 100+ гола през този сезон във ВЛ за нашите .
Прогнозирам 100+ гола през този сезон във ВЛ за нашите .
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
Дано си струва и да не се затръшка за Реал или Барса след 1-2 години...
Кой ще му е резерва, Екитике за толкова пари ли?
Мисля,че привличането на Гехи бе по-важно,но май ударихме на камък засега.Ако не го вземем,догодина рискуват без пари да го загубят или януари за по-ниска оферта.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
По всичко личи, че Палас няма да пуснат Гехи, ако не му намерят заместник, ... дори с риск да го загубят без пари догодина.
Поне това са официалните индикации. На мен това ми се струваше по-сигурния трансфер. Има време до затваряне на прозореца.
Колкото до Исак, ... ние може да си имаме своите резерви/предпочитания и мисли, но истината е, че подобен трансфер се случва много рядко. Все пак говорим за 26(почти) годишен футболист, който в 2 поредни сезона във ВЛ има по 20+ гола и преминава в пряк конкурент. Вижда се, че по този трансфер е работено от доста време и едва ли отговорните лица не са обмислили всички аспекти. Нека оставим Слот да решава кой на кого ще бъде резерва в нападение, кой първа, кой втора и кой трета цигулка. За мен е важно да играем стабилно и да побеждаваме.
Остават още 6 часа, .... после ще теглим чертата ;)))
и между другото,......

Поне това са официалните индикации. На мен това ми се струваше по-сигурния трансфер. Има време до затваряне на прозореца.
Колкото до Исак, ... ние може да си имаме своите резерви/предпочитания и мисли, но истината е, че подобен трансфер се случва много рядко. Все пак говорим за 26(почти) годишен футболист, който в 2 поредни сезона във ВЛ има по 20+ гола и преминава в пряк конкурент. Вижда се, че по този трансфер е работено от доста време и едва ли отговорните лица не са обмислили всички аспекти. Нека оставим Слот да решава кой на кого ще бъде резерва в нападение, кой първа, кой втора и кой трета цигулка. За мен е важно да играем стабилно и да побеждаваме.
Остават още 6 часа, .... после ще теглим чертата ;)))
и между другото,......
Последна промяна от Red_Neck на 01 сеп 2025 16:18, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Харви Елиът за 35 млн във Вила
[Romano] Understand Igor is undergoing his medical at Crystal Palace right now! Agreement done with #CPFC on loan with option to buy from Brighton. Here we go.
Палас току що си намериха ЦЗ :))))
Според Романо, Ливърпул е уредил медицински тестове за Гехи в Лондон.
Само дано не е за сметка на Джо Гомес :((
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
- lyubomir_v
- Контакти:
Баси , Мърси изкупи планетата! Това чудо дето за десет години не се е случвало, сега се случи за два-три месеца!
Целият футболен свят е застинал в ужас, задава се Доминация на Гиганта от "Анфийлд"
YNWA
Целият футболен свят е застинал в ужас, задава се Доминация на Гиганта от "Анфийлд"
YNWA
И Гехи иде :)
Баси мамата 200 милки за ден, чичко Скрудж дали не е получил инфаркт след такъв харч. Дееба и скръндзите от ФСГ :)
Баси мамата 200 милки за ден, чичко Скрудж дали не е получил инфаркт след такъв харч. Дееба и скръндзите от ФСГ :)
Последна промяна от jelew73 на 01 сеп 2025 17:55, променено общо 1 път.