ВЛ: Ливърпул - Борнемут 15.08.2025 г. 22:00 FT: 4:2
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ВЛ: Ливърпул - Борнемут 15.08.2025 г. 22:00 FT: 4:2
Аз не твърдя, че нямаме нужда от централен нападател, а че нямаме нужда той да струва над 130 милиона. За тези пари можеш да вземеш алтернативен нападател на Етитике + защитника от Палас + още един футболист. Пак задавам въпроса. Даваме нереални пари за този и какво се случва като дойде? Кой ще стои на пейката? 90 милионния Етитике или 130 милионния Исак? Или пък ще преквалифицираме Етитике, който се скъсва да вкарва като крило, където да играе на 70% от възможностите си?
- cskarcheto92
- Контакти:
По същата логика , защо ни е защитника на Палас , когато титуляр на 100% ще бъде Ван Дайк ?Конате ще бъде налаган, че поне нещо мижаво да му се вземе преди да избяга в Реал , а и там не е на 100% сигурно , че не би размислил да преподпише . Въпреки , че и аз не съм кой знае какъв оптимист за Исак , най-вече защото ще се счупи и само в лазарета ще стои .. момчето обаче иска да играе за нас , има класа и ако се предпази от контузии ще е топ .
Напред и сега нещата стоят добре , но е защита сме доста зле . Керкез във втори пореден мач прави слабо впечатление , но го отдавам на напрежението . Ван Дайк и Конате са толкова палави , че и срещу доста по-слаби отбори са готови на подаръци . Аз бих се радвал Конате да преподпише и в Гехи да са титуляри за сметка на Ван Дайк ( уважавам го много , но годините напреднаха ) , а и италианчето може да получава игрови минути .
Напред и сега нещата стоят добре , но е защита сме доста зле . Керкез във втори пореден мач прави слабо впечатление , но го отдавам на напрежението . Ван Дайк и Конате са толкова палави , че и срещу доста по-слаби отбори са готови на подаръци . Аз бих се радвал Конате да преподпише и в Гехи да са титуляри за сметка на Ван Дайк ( уважавам го много , но годините напреднаха ) , а и италианчето може да получава игрови минути .
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
Тоя Фрипонг е по-скоро за заместник на Салата, отколкото бег,затова и ни пробиват,за Керкез ще видим.Слот явно търси съставът и прави смени около 60м.А за Исак мисля,че точно той в момента не ни трябва, той явно е лигльо и ще прави такива номера и тук.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
А има ли начин темите за играните мачове,които са най-коментирани,да бъдат най-горе?
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
-
- Контакти:
cskarcheto92 написа:По същата логика , защо ни е защитника на Палас , когато титуляр на 100% ще бъде Ван Дайк ?Конате ще бъде налаган, че поне нещо мижаво да му се вземе преди да избяга в Реал , а и там не е на 100% сигурно , че не би размислил да преподпише . Въпреки , че и аз не съм кой знае какъв оптимист за Исак , най-вече защото ще се счупи и само в лазарета ще стои .. момчето обаче иска да играе за нас , има класа и ако се предпази от контузии ще е топ .
Лесно. Защото защитника на Палас няма да ни струва 130 милиона, а и в центъра на защитата ще имаме нужда от ротации, поради контузии, картони и слаби представяния като вчерашното.
Исак е страхотен играч, но както и ти каза е чуплив, а и вече си имаме нападател и то очевидно доста добър. За мен ще е по-добре да инвестираме 40, 50 милиона за резерва на Етитике, а с останалите да вземем Гехи и още едно крило или дефанзивен халф. Това е само моето мнение разбира се, Слота ще си носи отговорност, а ние ще си говорим пак след време. Дано да греша и огромната инвестиция в Исак си заслужава.
-
- Контакти:
Иначе Ван Дайк вчера имаше най-висока оценка от нашите защитници (над 7).
В социалните мрежи в някакви жалкарски странички с 90% индийци, пакистанци и африканци в тях се опитват да препишат всеки гол на него, но той не може да покрива по няколко човека едновременно. И бековете и Конате вчера бяха трагични.
Холандеца имаше доста спечелени въздушни дуели и едно много важно пресичане през втората част. Ван Дайк има още 1,2 сезона на високо ниво в себе си.
Ибрахима да си ходи като не иска при нас, не е някаква голяма класа, трябва да наложим Гехи, а до 2 години да бъде готово и италианчето.
В социалните мрежи в някакви жалкарски странички с 90% индийци, пакистанци и африканци в тях се опитват да препишат всеки гол на него, но той не може да покрива по няколко човека едновременно. И бековете и Конате вчера бяха трагични.
Холандеца имаше доста спечелени въздушни дуели и едно много важно пресичане през втората част. Ван Дайк има още 1,2 сезона на високо ниво в себе си.
Ибрахима да си ходи като не иска при нас, не е някаква голяма класа, трябва да наложим Гехи, а до 2 години да бъде готово и италианчето.
ihtiandar написа:Тоя Фрипонг е по-скоро за заместник на Салата, отколкото бег,затова и ни пробиват,за Керкез ще видим.Слот явно търси съставът и прави смени около 60м.А за Исак мисля,че точно той в момента не ни трябва, той явно е лигльо и ще прави такива номера и тук.
Не знам как ни пробиват през Фринпонг, ама като излезе ни пробиха наистина. Япончето го пробваха на бека и Конате стана разноглед къде по напред да покрива. Смяната на Керкез - Робо пък заспа за техния докачлив патладжан при първия гол
CSKArforever написа:Иначе Ван Дайк вчера имаше най-висока оценка от нашите защитници (над 7).
Tези оценки са толкова безмислени... Правят се от някаква щайга a.k.a. AI на база груба статистика - ако направиш асист получаваш еди колко си, ако те сменят или поличиш картон губиш еди колко си... Пълен ташак е. Абсолютен! Имате очи и разум хора (за второто поне се надявам) просто гледайте!!! Ван Дайк е с основна вина И ЗА ДВАТА гола. Беше на по-добри позиции, но просто беше надбяган от Семеньо. При втория гол смущаващо пасивен остана и Конате. Гехи ни трябва спешно! И дано се интегрира бързо! Ван Дайк не е същия и с оглед на възраста му - няма и да бъде. Беше зле и срещу Палас.
-
- Контакти:
При първия гол Ван Дайк покриваше деветката им и друг наш футболист (ако не ме лъже паметта Робъртсън) изпусна Сесеньон. При втория гол Ван Дайк покриваше друг играч, а Конате беше по-близо до Сесеньон.
Разминават бековете ни като коноси, Конате не знае къде се намира, нямаме дефанзивен халф, цялостното ни отборно противодействие при контра атаки е неадекватно (тук вина има Слот), но Вайн Дайк по някаква причина го отнася за всички голове.
Ван Дайк дори на 33 е класа над Конате и поне две над Джо Гомез. Без него защитата ни се срива тотално, не случайно играе абсолютно всеки мач като титуляр и не му се дава никаква почивка. Прекалено зависими сме от него в дефанзивен план.
Разминават бековете ни като коноси, Конате не знае къде се намира, нямаме дефанзивен халф, цялостното ни отборно противодействие при контра атаки е неадекватно (тук вина има Слот), но Вайн Дайк по някаква причина го отнася за всички голове.
Ван Дайк дори на 33 е класа над Конате и поне две над Джо Гомез. Без него защитата ни се срива тотално, не случайно играе абсолютно всеки мач като титуляр и не му се дава никаква почивка. Прекалено зависими сме от него в дефанзивен план.
Ван Дайк ли е виновен, че губим топката в средата на терена и халфовете са причина за това? ААААААААААА? Питам и отговор не чакам.