„Къмюнити Шийлд“, финал 2025: Кристъл Палас - Ливърпул 10.08.2025 FT 2:2 / Pen 3:2
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: „Къмюнити Шийлд“, финал 2025: Кристъл Палас - Ливърпул 10.08.2025 FT 2:2 / Pen 3:2
Защитник , абсолютно !!! Дори , двама - СКЪПИ , ДОКАЗАНИ !!! Останалото , е ОК ...
Re: „Къмюнити Шийлд“, финал 2025: Кристъл Палас - Ливърпул 10.08.2025 FT 2:2 / Pen 3:2
SteffakaLFC написа:Защитник , абсолютно !!! Дори , двама - СКЪПИ , ДОКАЗАНИ !!! Останалото , е ОК ...
Защитник, да, по лошото е ,че ги няма на местата им. Керкез липсваше почти постоянно, Фримпонг малко по добре, но всичко идва от начина на игра и затова вина има Слот. Не може само да се напада, и ще сме по добри на контраатака, ама да видим.
Много силно начало.. Красив и дори атрактивен футбол, но... Отзад сме си разграден двор. Много тромави, бавни и статични централни защитници имаме за титуляри, направо ме напушваше смях като гледам как го разминаваха ВВД-то... като трамвайна спирка...! Няма повече да споменавам за качествата на ВВД( на 35г - а сякаш е на 55+г), но се питам защо ИЗОБЩО с такава лека ръка направи тази дузпа? Па и с усмивка на уста прие решението на съдията... Се тая! С такъв "капитан" - ТОЛКОВА!
Ако сметнем и гола от игра( който пак влезе през центъра и то се знае през чия зона...), тренера трябва да се замисли, дали с такава рехава защита през която всякакви анонимници ще ни порят като не знам какво... - ще се гонят титли и в Англия и в Европа... , или просто ще последваме съдбата на Челси: може би за 3-4 години "похарчиха" над 2 000 000 000 евро, и все голямата цел им е Топ4 , и нищо повече! Иначе в атакуващ план ако се подобри малко коефициента на ефективност , мисля, че ще правим зрелищни мачове... И все с някакви резултати : 4:3, 3:2 или 2:1 ... С този старец отзаде, сме карикатури и то на квадрат!!!
p.s. Искам да плагодаря на ЗдравкоS за темата(бях забравил и се извинявам), както и официално да се извиня на феновете на ВВД и привържениците на тезата на Слот , че "си имаме и то достатъчно много , и най-вече достатъччно класни и добри футболисти отзад особенно като ЦЗ...) , Горкия , сега лее крокодилски сълзи и ни обяснява, че трябвало да се "стегнем отзад".... Ми аджеба, нали сме си добре, ко повече... стягане ...особенно от по-старите ли.. па те ще стават все по-слаби и стари, а не обратното.............???????????, не се мисля за толкова умен , ама едно е да ти играе някой надъхан 22-23 год като ЦЗ,а друго е някой над 34г.. ??? Така мисля ааз !
Ако сметнем и гола от игра( който пак влезе през центъра и то се знае през чия зона...), тренера трябва да се замисли, дали с такава рехава защита през която всякакви анонимници ще ни порят като не знам какво... - ще се гонят титли и в Англия и в Европа... , или просто ще последваме съдбата на Челси: може би за 3-4 години "похарчиха" над 2 000 000 000 евро, и все голямата цел им е Топ4 , и нищо повече! Иначе в атакуващ план ако се подобри малко коефициента на ефективност , мисля, че ще правим зрелищни мачове... И все с някакви резултати : 4:3, 3:2 или 2:1 ... С този старец отзаде, сме карикатури и то на квадрат!!!
p.s. Искам да плагодаря на ЗдравкоS за темата(бях забравил и се извинявам), както и официално да се извиня на феновете на ВВД и привържениците на тезата на Слот , че "си имаме и то достатъчно много , и най-вече достатъччно класни и добри футболисти отзад особенно като ЦЗ...) , Горкия , сега лее крокодилски сълзи и ни обяснява, че трябвало да се "стегнем отзад".... Ми аджеба, нали сме си добре, ко повече... стягане ...особенно от по-старите ли.. па те ще стават все по-слаби и стари, а не обратното.............???????????, не се мисля за толкова умен , ама едно е да ти играе някой надъхан 22-23 год като ЦЗ,а друго е някой над 34г.. ??? Така мисля ааз !
Последна промяна от Toni_BG на 11 авг 2025 19:33, променено общо 2 пъти.
Е за това сме фенове на LIVERPOOL F O R E V E R.....
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?